![]() |
|
|
|
Wypas, wreszcie 1oo% pewne ss'ki z testa :), ale kogo zabił tam typek że dostał ponad 13k expa ?? :P, i kto tam walnoł za 928 xD (ale hit :P)
|
|
|
Widze Zaglada ze zabawa na tescie byla przednia.Dawaj wiecej ss'ow z testu.
|
ło maj fakin gad :P, zaco ten demon dostał 120k+ expa ?? xD
|
szkoda że to sie tak wolno ładuje :( ale ogólnie fajne ss :P
|
FAJNE ZDJATKA 8) TYLKO MI SIE 2 ostatnie nie otwieraja :( a BK JEST tylko dlapremium??
NIE GRAM JUZ W TIBIE ALE NA FORUM ZOSTANE |
Fajne zdjecia z tymi warcabami bo z bk nie widze;( ale napewno sa good.
|
i po raz 3 dzisiaj nie widze ss'ów :(( :( :O
|
sytuacja sie poprawila i ss'y zobaczylem :) SS'y sa zajebiste, ale i tak 25% wszystkich ss'ów nie zobaczylem :(, ale to co widzialem bylo boskie. :] 8) oby wiecej takich ss'ów bylo. :sword:
|
hmm.. fajne sski ale z Vienio duzo tych wampirów zabiliście?
:Pchce jeszcze fotek a może masz jakieś jeżeli z Vienio lub Itamonem rozwalaliście behemoty?albo z czegoś też mocnego? |
A loot to co ??
Fajne screnki :), Ja narazie musze się zabrac za skille a na ASy to tez niejest mi spieszno :P. Przyooazji, jaki [toto]-lootek ??
|
no właśnie
Fajne zdjęcia po prostu extra ale mógłbyś jeszcze loocik podać i najlepiej zdjęcie jeszcze jedno walnąć bo jestem ciekaw jakie są nowe rzeczy
|
calkiem fajne ss-y mysle ze fajnie wam ta wyprawa wyszła :)
|
akurat trafilem i zobaczylem SS:] srednie:P nic specjalnego:P kto nie widzial BK:P i na dodatek z wersji tibii sprzed ponad pol roku. stary wyglad plecaka, armora, legosow itp.
|
oj.... dalem plame:D nie sprawdzialem na pozostalych stronach a widze ze tam tez sa SS. no SS zajefajne:] oby tak dalej:P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:20. |