![]() |
Hall of the lost doors jest dla tych, którzy chc± zrobić deserta bez spilera, bo w każdym pomieszczeniu jest tabliczka typu "prawdziwy rycerz może zawierzyć tylko swojemu mieczow"i (item jaki musi kngiht polozyc na desercie) więc nic ciekawego dla tych którzy orzwi±zanie questa znaj± :P Tak pozatym to wszystkie wymagane itemy do deserta można zdobyć na miejscu szukaj±c po podziemiach odpowiednich potworków :)
|
Uhum .. Dobrze wiedziec :>
|
jestes jtes wsuio do zdobycia i tyle
|
Gratz panowie
|
Cytuj:
Cytuj:
|
; O gz, nie wiedzialem .. :confused:
|
To, ze GM'y mowia, ze wszystko jest do zdobycia, moze chca nas zachecic abys my cos odkryli, znaleĽli. Rary można otrzymac glownie za douze zaslugi dla Cipsoftu... Wiekszosc z istniejacych dzis egzemplarzy rarow pochodzi z niepaietnych czasow, gdzie byly one w posiadaniu zwyklych smiertelnikow, byc moze wiekszosc zostala wycofana ze wzgledu na unikalnosc i staty np Cyclopmania Sword ;P. A co do questu na UE to najprawdopodobniej "wygasł" gdzyz po tym jak wycofano zwoje magiczne z gry (nie jestem pewny ale tak prawdopodobnie musiało być). Po tym jak wprowadzono profesje, rycerze, magowie, palladyni i druidzi nie mogli uzywac jtych samych czarow, rozdzielono je kazdy dal innej profesji i dodano nauke w gildiach ikwidujac automatycznie mozliwosc zdobycia zwojow magicznych. Krotko mowiac jest nieaktywny ale mozemy wciaz szukac zagadnien... NP: Soft bootsy byly od dawien dawna, jednak dopiero teraz powstal na nie quest (POI) a wiec to moze poprostu kwestia czasu, albo juz dawno te itemy byly do sdobycia, lecz ta epoka juz minela
@ Troche dlugi ten post ale takie jest moje zdanie :] |
Mi z Osy wyleciał Honeycomb i jaki¶ płyn. Gdy dałam na look to: You see a vial of honey. Czyżby jaki¶ nowy napój? A tak przy okazji to wylootawałam z rotworma scimitar, a z amazonki Bast Skirt i Tribal Mask (!!!)
|
@up
o rly ?? daj ip tego serwa bo musi być fajny jak nowe itemy s± plax daj ip daj plax plax <ironia> @topic maybe maybe |
ktos tam powiedział,ze na rooku nie mozna zabic mino maga...no lol!jest quest,ze zabijasz mino maga,ale ten mino jest troche slabszy niz na main,bo nie wali za 100 tylko tak po 20-30...niektorzy rookstayerzy lub cos robia tego questa...ja sam w cafejce widzialem 2 typow 1 mial 14 lvl a 2 mial 15 i poszli go zarabac...
|
Up@
Najs archeologu-.-X( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:17. |