![]() |
Cytuj:
|
JEJEJEJEJJEJEE
MAM hunta od Manura za expowanie sobie zergiem(chcialem go testowac) JEJEJJEJEJEJEJE ktorastam:Manur:Huntedo(to jakas odmiana hunta:D??) |
No fajny ogldaem.Szkoda tylko e u mnie na Galanie nie ma takich wojen :p
|
Cytuj:
miedzy Manurem(113 knight) i Minavandem (94lvl sorcer) jest 19 lvli toznicy wiec z tego wynika ze sorcem troszke trudniej nabic lvl pozatym chodzi mi o to ze Kiloga okupuje depo odkad wstapil do sf a wtedy mial 2 lvle wyzej niz ma teraz btw niepisze tego zeby go wysmiac tylko stwierdzam fakty. W jaki sposob on sie wam przydaje w tej wojnie?? P.S. (niezwracac uwagi na ortografie mam dysleksje) hahahaha |
Cytuj:
Ciesz sie ze niema takich wojen! |
Cytuj:
Draz - Gratuluje dobrego levelu, wieku (lol?) itp. Ale i tak wolalbym Cie omijac z daleka. Jestes po prostu kolejnym PowerAbuserem, skonczysz z banem. Huntujesz LowLVLi (ten co ma 13-lat, zapomnialem nicku) - lepiej albo go ignorowac albo stac sie jego kolega (dziwne no nie? ja na pandorii wszystkich qmpli poznalem ze najpierw ich wkurzylem). Mozesz skonczyc z banem i na co Ci to? PZ Lock to tez ciezka sprawa jakby nagly huncik na Ciebie byl. Jak dobrze ze nie gram na Azurze (a byla tak mozliwosc) bo jak tam jest wiecej takich jak Ty to dlugo bym nie pogral :/ I uwazam, ze zarowno Ty, jak ten Lookerro jestescie normalnymi ludzmi tylko troche zle podchodzicie do sprawy. Wiek nie ma tu nic do znaczenia - moze byc 40-letni down i 5-letni geniusz :) Pozdro, patrikoz ;] |
SF@ Grazt najnowszych fragow.;]
|
Hmmm??? BR?BR?WHY NOT BR?
|
Draz zapomniales chyba jeszcze dodac ze z Minavandem za***aliscie przed wczoraj Tano.
|
Ja tam wole spokojnie se chodzic:D
|
wiesz mi nie dziala link jak klikam to wyskaje mi :
O1 0P/h -# O3t|—>6@_|–Fd‡ Kn™Us–Z}›&"d0 'n41»s—>;}C#@׃¦X (Jګ«b2O’µm7Y䶿gAc¦k (Kh«u2Prµ7Zw„A_‚Fi‡ ›Ps‘Zx›!_‚ *'¬i–u-\r·z7a|„Uw,»C"‰w/J_«ȁ ATn‘Ux–!_a‰Fd‡ “K{‘VNאg} T '–k^3Km"±1ta»®=gI#@ ‹ 'n51»s—>;}©-#@„€ LD“«†?T™µ‹`}›T$Ac'j| v2Prµ€7Zw„Ak‡M4J_«R?T™&m icro;‹C^x›O"7f‚ Y,Fh¬,o©8E|—r.@_Ī #EЈ«S -O’«7Tfn*d1(e·.Km{&mi cro;‡1C}K»A~(EPX Lnµ2T—yZAm#i6-Kmp1ExJ¶A ~J#@Ѓ¦T (J֫‚8PrµK6}GFd‚“ɹ-JU’]Ps‘!Z좺je 1S.Fh«@,s9< yB_ •Fi‡`-O’Uƻg«iF«Qs‘أ 7T—‰_} +"d¬t-t=1x=A~¦Gd‡«R?”‚ U9µh_}›,(Ac¦ 'nSµy2x—=_|Ĭ#@” ”KW’«] Us‘"7Y*®dq«o(9n»3Ur~ …6yGI`©)”o8o5Qҹ…`x›&]&E©$‡Nlvµ:-O’Y8»€›K(=*NhP̐¬+X\&plusm n;!6xģC_S #k¬ESn V}–¦* cos takiego a jak daje zapisz plik docelowy to mi sie sciaga strona z tym X( |
Podobno przyjmujecie do gildii tylko po to zeby pomagac w wojnie ;)
Nowa Lepsza Kofana mi tak mowila bo to moja qmpela z RL ;) |
Up@ To logiczne......
Nie podawaj nickow na forum bo moga byc nieprzyjemnosci... |
Hmm nieprzyjemnosci? Psychiczne-hunted? Czy Sdekowe-fizyczne?
|
UP@ I takie i takie..lol
|
Ja se gram na iridi.Nie polecam.5 noobw na jeden spawn na roku!
Dostaem kasacje postaci 7lvl.CiP'y-dobrze sie okrelaj!Musze od nowa robic:D |
hehehe ale jak czytam ten caly topic to zabawe mam :P
goscie co nigdy Azury nie widzieli [chyba wogle niewiele tibi poza rookiem widzieli nagle] takie wywody daja - ze lepiej sie w sytuacji wojennej obeznaja niz ja ktory siedze w tym po uszy od samego poczatku :D a o samej osobowosci Drazharma na podstaiwie tego topicu to magisterka z psychologi normalnie :P niektrzy ludzie chyba musza jeszcze dorosnac do tibia... i nie jestem to ja czy Draz... |
Drazharm br?br?
|
Hawek = Orgazmo B)
|
krmp cosik gupio jest:D dRAZA dawno nie byo=]
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:26. |