![]() |
To jest świetne! Szkoda że sam nie umiem sobie robić takich graficzek. :(
|
Cytuj:
|
A mozna zrobic tak zeby miec tylko outfit pacc bez zmiany innych grafik?
|
Ok, od dzisiaj dodane są grafiki beara, scarab shielda, guardian shielda, skały i mostu. Następny update będzie pewno tuż po update ;P Spr jest zaktualizowany. A i bug z beholderem jest naprawiony. I komentujcie co do spr co dodać co ująć ! ;P
@down Knight armor nie jest z wersji 7.1 A co do outfitów to nic nie poradzę, dla valkirii, warlocków, black knightów, hunterów amazonek nie ma osobnych outfitów tak jak z potworami, tylko poprostu mają outfit człowieka z odpowiednimi kolorami, wiec ja nic nie poradzę. Ale fajnie wygląda ta valkiria czy black knight ze strojami pacc nawet ;P |
:)
Spoko ogólnie. Denerwujące tylko niektóre stworki na przykład jak widze valkirie w tym płaszczu a'la Maryja to sram ze śmiechu :D
Ale wszystko fajne tylko knight armor czemu z 7.1 X( weź zrób jakiś albo daj tez ze zwykłej 7.41 . |
Jackiew, bardzo mi sie podoba twoja trawa !!! Troche dziwnie brzmi taka pochwala ale trudno... :p Duzo lepsza niz tibijska ;) Powinienes robic tekstury w CipSoft'cie B) .
|
Wszystko zainstalowałem i jest super! rób dalej.
|
Hail Ślimaczek !!! Hail Ślimaczek !!! Pokłony bije dla ciebie siedząc przed monitorem ;) :) B) . Wielbie Cię za to że dałeś te outfity. Są super. Szczególnie ludziki rycerza i łucznika. Nawet jeśli ty tego nie narysowałeś to i tak wielkie gratz dla ciebie za to że to zmontowałeś w działający, podkreślam DZIAŁAJĄCY plik i opublikowałeś to na naszym forum. Dzięki tobie zacznę więcej grać w tibię. YOU ARE THE CHAMPION :cup: :cup: EXTRA
|
I gdzie mam wlozyc to spr.??
|
@up
Do katalogu z tibią. Polecam iść do okulisty i przeczytać pierwszy post. |
Super
Jeszcze nie zdążyłem przejrzeć wszystkich grafik ale ogólnie jest zajefajne
|
Grafiki sa bardzo mile i ciesza oko jedyne co mi sie niepodoba to lina :p
|
Czy To Jakiś Joke ?
Z tego co wiem, z pokazanych Nam SS'ów od Administratów to w miejscu gdzie pokazuje się tryb walki (pod miescem na pierścienie :] ) będzie pisało Soul (Soul Points) a pod tym dana liczba SP. Oglądając SS'y Slimaczka nie było tam śladu ŻADNYCH Soul Pointów.
WNIOSEK: Ślimaczek sam wykonał te SS'y! Myślę, że tak naprawdę to są jakieś Fake'i bardzo dobrze wykonane przez tego użytkownika. A tak apropos to Nasi wysłannicy na niepubliczny OTS powiedzieli między innymi, że: - nie ma nowych outfitów :( - będą SP (Soul Points) :] |
Rewelacja, Zarabicha, Wy***icha, Radosc... trudno opisac uczucia jakie mi dostarczyles:D
Jestes hm... "Bogiem", podziwiam Cie!!! Gratulacje dla Tego Pana!!! <<< Temat zdecydowanie do przyklejenia >>> @Edit Hm... Mam pytanko, czy mozna usunac te wszystkie hm... nowosci, pozostawiajac tylko stroj pacca? Jakbys mogl moglbys zamiescic tylko tibia.spr zawierajacy cala reszte tak jak w Tibii + stroje pacca? P.s. Wiesz zabardzo sie an tym nieznam ale to nietrudna rzecz rozpakowaci wkleic:P tylko wole stare grafy...(z strojem packa) Chyba za duzo wymagam... ale jakbys mogl to postaraj sie ok? "Ślimaczku" :P |
Cytuj:
A i po update spr wgram jakieś 1-2 dni po, już mam tibia.spr z wersji 7.43 ale czekam na ostateczną wersję 7.5 bo może się jeszcze coś zmienić. @up W każdej chwili mogę coś takiego zrobić ale już na tym forum jest umieszczony taki plik. Co prawda topiców było pare a w żadnym się nie dało znaleść ale w jednym topicu jest taki plik tibia.spr jaki chcesz. |
@Slimaczek
Ej mam problem udało mi sie rozpakowac tym programem beta 3.0 czy jakos tak i przenioslem ten folder zgodnie z instrujkcja gdzies indziej - do innego folderu ale nie moge rozpakowac pliku spr tym programem 1.1 wydaje sie jakby wogule nie raegowal na polecenia klikam exartc sprites i nic czekam 15 min i gowno a chcialbym sobie pomieszc w grafikach :) PLX help ;/ |
@Slimaczek
Niewiem czy mnie dobrze zrozumiales...:P Sprawdzajac na twoim umieszczonym linku znalazlem pacc outfits, wszystko jest tam ok z wyjatkiem ze jakos niepasuje mi grafa:D Wolalbym ta stara tak jak w tibii wraz z pacc outfits:P Wybacz ze tak duzo wymagam... Ale tak jak stwierdzilem jestes "Bogiem" :D , zatem czy moglbys dokonac tego dziela? Wystarczy ze odpowiesz tak albo nie:P To juz Twoja wola:P Hyh Jestes i taq The Best'cior:D |
Slimak mam pytanie czy da sie zmienic cos jak sie JUZ ZASTAPILO GRAFIKI?!?!?! bo wydawalo mi sie ze wiem o co chodzi..i zastapilem...PLS HELP ME !!!!:(:(:(:( ;(
|
wtf
ale ten up-date bedzie lipny
cala grafa na gorsze zminiona!!!! |
Cytuj:
Tacy ludzie nie powinni mieć prawa nawet oglądać tej strony -.- |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:46. |