![]() |
avat - jakiś kolo, japońska uroda, mże oznaczać jakiegoś samuraja lub inego wojownika
podpis - jakieś cytaty z Kazika (może jakaś piosenka, albo coś takiego) nawet fajny, a to drugie nie mam czasu na tłumacza... |
Cytuj:
|
Po pierwsze, wiem, że mnie tu nie powinno być, ale zajrzałem sobie :P
Av: Przedstawia wydaje mi się kogoś ze star wars, być może tym się właśnie interesujesz, albo po prostu spodobała Ci sięta twarz :] Podp: Cytaty, pewnie te, które zapadły Ci w pamięci, zdarza się :P |
@Linek
Avatar przedstawia jakies stare autko. Prawdopodobnie Twoim hobby/zamilowaniem jest motoryzacja, albo poprostu nie miales pomyslu na avatar :D Podpis informuje nas, ze nie odwiedzisz forum, ale.. piszesz na nim posty, wiec nie wiem.. :P |
Avatar:Satanistyczna gwiazda... Czyżbyś interesował się satanizmem? 8o
Podpis: A kogo interesuje że lubisz metal ^.^ Dobra - ja też lubie :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Down Ejże, postępuj zgodnie z tematem, co rozumiesz wzwiązku z zavatarem/podpisem itp. Bo po co mówić, że w avatarze jest facet a w podpisie cytaty JAK WSZYSCY TO WIDZA, eh? |
@up mi przypomina to jakas postac z gothika 2.
Podpis : jakies 2 wierszyki |
Avatar: Jakis typ w masce gazowej i z lomem w reku :p
Podpis: Link do forum. |
odświeżam
B
. U . M . P |
Av:
Wisielec -.- czego chcieć więcej... Podpis Pewnie odniesienie do Avatara.. lub do samego podpisu...interesting ... . |
Av: Śląsk w 3000 r. ;D
Podpis: Wiekszy obrazek Śląska w 3000 r. ;> i link do gierki textowej :c |
AV:
Fotka Rycerza z RD (Red Dragon) Podpis: Dorabia biedne dziecie ... Ale coś mi się kojarzy znajomo ten podpis (czy ja nie miałem pierwszy podobnego -.- ? ). |
Avuś: Nom, jak już w pewnym temacie przedstawiłem, Warszawa 2045.
Podpis: Warszawa 2045 w powiększeniu :] |
Avatar przedstawia zespół muzyczny (Logo). Pewnie właściciel go lubi :P .
Podpis przedstawia nic innego jak nOObka. :P |
Avatar: Przedstawia Centaura z napisem na czole:D
Podpis: Uciekajjmy przed śmiercią(?) :P @EDIT: @DOWN: Byłem pierwszy !:D |
@radek 666
Avat: Hmm... jakis potworek, tudziesz obraz z jakims potworkiem (centaur) i nick wlasciciela. Podpis: Zdjecia czaszek, smierci (?) i opis do nich. @dj nekro Byles pierwszy. |
Avatar to nic innego jak HomHom, co może oznaczać? Autor lubi Hamtaro (?)?
Z podpisu wynika, że kidler lubi szwedów (nic złego, ja też lubię :P). |
Avatar: Smok w przyciemnionym miejscu ;)
Podpis: Niema podpisu :D |
@up
Nie można rezerwować postów, czytałeś nowy regulamin? Kurde to nie centaur tylko demon albo diabłem (albo coś w tym stylu) Avatar: Smokczek :P . Może lubi smoki tak jak ja :P . Podpis: Twój podpis przedstawia bezmierną pustkę. Twój podpis ma kolor #FDFCF6! EDIT Ops za późno DJ Necro. Jakiś D(e)J(ot) i konsola. Widać, że lubisz techno. Twój podpis oznacza, że masz zainstalowanego Publicampa. Wszystko wyświetla się na tle koloru #FDFCF6. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:33. |