![]() |
ciekawe, bardzo ciekawe co może być w następnych częściach... może bohater będzie przegrywał a gandalf przyjedzie na koniu ( był fejk taki - to jest aluzja :) i mu pomoże wygrać?? tak przy okazji, odbigłeś roche ode tematu, mógłbyś teraz nawiązać do niego np w czasei walki znów wrócili do tunelu i od bohtera zależy życie noobów i ludzi na mainie. jakkolwiek zrobisz pewnie i tak będzie to świetne. masz mnóstwo komentarzy więc nie trzeba ci mówić że znasz się na rzeczy.( tak btw faiki robione bez tego programu dają większą satysfakcje )
|
Mi to przypomina Matrixa :D
Stary ale ty masz talent!! Kiedy CDN? :> |
Cytuj:
|
naprawde bardzo wciagajace i ciekawe czekam na next episodie :D
|
Co to ? Mortal Kombat ? (Shung Tsang - Shang Tsung) -.-, ogólnie zajefajne, ciekawe, śpiesz się z nowym odcinkiem, bo ciekawi mnie wynik walki. :evul:
|
wow!! najlepszy fake od stuleci! czekam z niecierpliwoscia na nastepne odcinki!!
|
Wow...
Masz talent... Juz to mowilem ale ty zaslugujesz na cos wiecej... Free PACC dla tego goscia! Za pomysl i za talent! JEST SWIETNY... GRATULACJE!!! CZEKAM NA CDN(z niecierpliwoscia)...
|
Nice!
Extra ;] dawaj ta walke z tym siu siangiem czy jak mu tam ;]
takiego swietnego fak'e chyba jeszcze nie widzialem ;];] |
Congratulations!
Spox fake rob dalej! :)
|
Stary musisz dac drugą części bo to jest zajefajne :p
|
Fajna historyjka, czekam na następną część. :D
|
Extra!!!!!!!!
Normalnie masz talent do tego!!! :cup: Czekam na następne odcinki. I nie tylko ja. :D Wszyscy says: CHEMY WIĘCEj!!!!!!!!!!!!!!! :cup:
|
Cytuj:
|
Mortal kombat plx!Ciekawie sie zapowiada
11/10 lepsze od INKa |
More!!
Plxxxx ^^ More. Widać, że się bardzo starasz wykonując te fake'i i za to wielkie gz :D. Z niecierpliowścią czekam na kolejne odcinki ;)
|
Super!!
Ten fake story to jeden z najlepszych jakich widziałam, rób kolejne części bo masz talent :D
|
Wszystko ładnie tylko ta kula energi po Ka - Me itd. słaba... Po za tym nie mam rzadnych zastrzeżeń.
Pomysł 10/10 Wykonanie 9++/10 (to przez tą kulę ;) ) Było świetnie! |
Cytuj:
Do wszystkich, sorry, ale narazie nie będzie następnej części (narazie czyli przez najbliższy czas) dlatego, że nie mam za bardzo czasu na robienie fake. W sumie będą jeszcze 2 albo 3 części więc jest troche do roboty :) . |
Ładna historia. Jak będziesz miał coś czasu to postaraj się zrobić drugą część
|
ładnie Radek!!
wszyscy czekają na więcej:) :crusader: :Ork: !CHCEMY WIĘCEJ! :Ork: :crusader: :crusader: :Ork: !CHCEMY WIĘCEJ! :Ork: :crusader: :crusader: :Ork: !CHCEMY WIĘCEJ! :Ork: :crusader: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:35. |