Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   Mój pierwszy Fake Story pt. Tunel na Rookgaard. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=30940)

Grajper 25-04-2005 17:45

ciekawe, bardzo ciekawe co może być w następnych częściach... może bohater będzie przegrywał a gandalf przyjedzie na koniu ( był fejk taki - to jest aluzja :) i mu pomoże wygrać?? tak przy okazji, odbigłeś roche ode tematu, mógłbyś teraz nawiązać do niego np w czasei walki znów wrócili do tunelu i od bohtera zależy życie noobów i ludzi na mainie. jakkolwiek zrobisz pewnie i tak będzie to świetne. masz mnóstwo komentarzy więc nie trzeba ci mówić że znasz się na rzeczy.( tak btw faiki robione bez tego programu dają większą satysfakcje )

Wild Staler 26-04-2005 07:00

Mi to przypomina Matrixa :D
Stary ale ty masz talent!!
Kiedy CDN? :>

Radek 666 26-04-2005 15:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grajper
ciekawe, bardzo ciekawe co może być w następnych częściach... może bohater będzie przegrywał a gandalf przyjedzie na koniu ( był fejk taki - to jest aluzja :) i mu pomoże wygrać?? tak przy okazji, odbigłeś roche ode tematu, mógłbyś teraz nawiązać do niego np w czasei walki znów wrócili do tunelu i od bohtera zależy życie noobów i ludzi na mainie. jakkolwiek zrobisz pewnie i tak będzie to świetne. masz mnóstwo komentarzy więc nie trzeba ci mówić że znasz się na rzeczy.( tak btw faiki robione bez tego programu dają większą satysfakcje )

To nie jest gandalf (Nie wiem skąd taki pomysł przyszedł :P ), tylko jak YAYUUU powiedział przerobiony Lord Raiden (Lord Raizen) . Tematem nie jest Tunel na Rookgaard. Pierwsza część nazywa się tunel na Rookgaard i tak już jakoś niefortunnie (:P) zostało w naziwe tematu.

..::QRAS::.. 26-04-2005 15:32

naprawde bardzo wciagajace i ciekawe czekam na next episodie :D

Maciosek 26-04-2005 15:45

Co to ? Mortal Kombat ? (Shung Tsang - Shang Tsung) -.-, ogólnie zajefajne, ciekawe, śpiesz się z nowym odcinkiem, bo ciekawi mnie wynik walki. :evul:

Wkurzony 26-04-2005 16:01

wow!! najlepszy fake od stuleci! czekam z niecierpliwoscia na nastepne odcinki!!

Budaw 26-04-2005 16:26

Wow...

Masz talent... Juz to mowilem ale ty zaslugujesz na cos wiecej... Free PACC dla tego goscia! Za pomysl i za talent! JEST SWIETNY... GRATULACJE!!! CZEKAM NA CDN(z niecierpliwoscia)...

Tanivupo 27-04-2005 07:53

Nice!

Extra ;] dawaj ta walke z tym siu siangiem czy jak mu tam ;]
takiego swietnego fak'e chyba jeszcze nie widzialem ;];]

Royal Paladin 27-04-2005 18:42

Congratulations!

Spox fake rob dalej! :)

TomStonE 30-04-2005 08:12

Stary musisz dac drugą części bo to jest zajefajne :p

T@sak 30-04-2005 09:37

Fajna historyjka, czekam na następną część. :D

Krzysiek Potter 30-04-2005 09:38

Extra!!!!!!!!

Normalnie masz talent do tego!!! :cup: Czekam na następne odcinki. I nie tylko ja. :D Wszyscy says: CHEMY WIĘCEj!!!!!!!!!!!!!!! :cup:

Radek 666 30-04-2005 09:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TomStonE
Stary musisz dac drugą części bo to jest zajefajne :p

Drugą? Co ja słysze, czy ty nie wiesz, że są już 4 części :P ? Ma pierwszes stronei masz odnośniki do innych postów, gdzie są inne części, np. Część 2 w poście #numer postu, klikasz w to i cię przenosi, czy to takie trudne? ;)

Str4t0s 30-04-2005 09:56

Mortal kombat plx!Ciekawie sie zapowiada
11/10
lepsze od INKa

Lady Aneczka 30-04-2005 10:13

More!!

Plxxxx ^^ More. Widać, że się bardzo starasz wykonując te fake'i i za to wielkie gz :D. Z niecierpliowścią czekam na kolejne odcinki ;)

Elite Lady 30-04-2005 10:53

Super!!

Ten fake story to jeden z najlepszych jakich widziałam, rób kolejne części bo masz talent :D

Glamri 30-04-2005 11:57

Wszystko ładnie tylko ta kula energi po Ka - Me itd. słaba... Po za tym nie mam rzadnych zastrzeżeń.
Pomysł 10/10
Wykonanie 9++/10 (to przez tą kulę ;) )
Było świetnie!

Radek 666 30-04-2005 13:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Glamri Rox
Wszystko ładnie tylko ta kula energi po Ka - Me itd. słaba... Po za tym nie mam rzadnych zastrzeżeń.
Pomysł 10/10
Wykonanie 9++/10 (to przez tą kulę ;) )
Było świetnie!

Hmm, nie wiem, ale mi się ta kula podobała :P .
Do wszystkich, sorry, ale narazie nie będzie następnej części (narazie czyli przez najbliższy czas) dlatego, że nie mam za bardzo czasu na robienie fake. W sumie będą jeszcze 2 albo 3 części więc jest troche do roboty :) .

Dechsta 30-04-2005 17:02

Ładna historia. Jak będziesz miał coś czasu to postaraj się zrobić drugą część

dap-galothij 30-04-2005 17:11

ładnie Radek!!

wszyscy czekają na więcej:)

:crusader: :Ork: !CHCEMY WIĘCEJ! :Ork: :crusader:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:35.