![]() |
fotki nie sa zle ale
lurowania nie znosze czesto kiedy ide z ab do venore na dwarven bridge spotykam gs i co?... |
@Bigvirus
Ales Ty glupi chlopie... Szkoda gadac... Ale ssy ladne, chociaz nie lubie lurowania... |
NIe ŁADNIE RAZ PRAWIE ZGINĄŁEM PRZEZ TAKIE COŚ
Ale SSy fajne :) |
Ja tam nie nawidze lurowania brzydze sie grrrr nie lurujcie to jest strasznie chamskie
|
SS'y fajne !!! ale czy to tak ladnie lurowac ??
Ja na przyklad nie nawidze lurerów bo zginolem tak 2 razy w ciagu 10 minut X( X( X( !!! :D:D >>...........PoZdRaWiAm..........<< !!! |
Jak mozesz cos takiego robic X( X( X( X( X( X( !!!!!!!!!!!!!!! ty sie bawisz a my tracimy to na co ciezko pracowalismi(nienawidze lurowaniaSprawdz to jak chcesz
|
to jest właśnie przykład idioty
człowieku powiec mi (ach no tak nie powiesz bo masz bana) po co coś takiego cxzy ty masz posra*** w tej głowie !!! sam nie raz zginolem od takiego (ehem niewinnego) gsa X( |
to jest właśnie przykład idioty
człowieku powiec mi (ach no tak nie powiesz bo masz bana) po co coś takiego cxzy ty masz posra*** w tej głowie !!! sam nie raz zginolem od takiego (ehem niewinnego) gsa X( |
dzis rano zlurowalem se gsa :)
Ten NOowy update jest bardzo mocno do pupy zebyz zlurowac gsa musialem urzyc 42 knighta z time ringiem i bp uh ale udalo sie ale nie wiem czy warto bylo stracic tyle hajsu dla jednego gsa :) To bylo na Aldorze :D
|
Ten post jest glownie do adminow tej strony i moderatorow.
Nie chcialbym nikogo obrazac, ale jak mozecie popierac na Waszej stronie lamanie zasad tibii? Takie tamaty powinny byc niezwlocznie usuwane a autorzy karani. Tak samo jak w innych podforach tematy o mc, tibia gg itd... Lurowanie nie jest doslownie zapisane jako nielegalne w zasadach tibii, ale lurowanie, ktorym tutaj "szpanuje sie" autor jest i byloby wziete przez GMa jako destructive behavior i bylby ban... to jest lamanie zasad tibii, ludzie?! ... |
Foto l00z ale....
Fotki fajne te pierwsze G00D...
Ale niecierpie lurowania zdechłem przez takom akcje ze gs... Było chociaż coś fajnego w tych co padli twoim nikczemnym czynom??[code] |
kurde nie lubie takiego czegos grrrr
nie lubie jak jakis noob luruje gs czy tam dragi i jakies low lv padaja to noobostwo
|
:tongue: Zgadzam sie!!! :tongue:
Cytuj:
POZDRO CIE ZI0M |
No faktycznie duzo ludu wymieklo (sam pewnie tez bym predzej czy pozniej wykitowal...). Wlasnie z powodu lurowania potworkow ja prwie wcale nie chodze w okolice Venore, ewentualnie do Thais na okliczne hutowska cycow i bh. Ostatnio pod tym mostem (kolo Kazz) znowu ktos zlurowal gs, ale byla sieka... :P
|
Cytuj:
|
Nie nawidze lurowanie przez ktore ja ucierpie :P lecz gdy padaja inni mozna sie posmiac :D
|
heheh tez tego nie popieram... ale na jakim to bylo serwerze?? na aldorze moze ?:P bo ja tam pod samym wejsciem widzialem giant spidera i mnie zabil :/
ale nie mialem nic waznego przy sobie... |
Niepopieram w ogóle takiego zachowania.
To jest tragiczne X( |
Cytuj:
|
Grrrrr tylko nooby luruja. A fe wstydz sie 8o . Mam nadzieje ze sam kiedys trafisz na zlurowanego stworka i padniesz hahahah :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:44. |