![]() |
Czy mi się zdaje, czy to Dabek zrobił tą imprezę z różnymi "ciekawymi" przedmiotami?
Może niech każdy powie ile czego dał modom? albo innym userom, żeby zrezygnowali:P |
Cytuj:
Zgadzam się całkowicie z Polinem. Jest taki przycisk SZUKAJ. btw. z tego co wiem to ludzie tu składają gratulacje nowym Modom to czemu wy się kłócicie? |
Cytuj:
Jestem tutorem i średnim graczem i modem nie zostałem(i nie zostane:P) |
bo ty za stary jestes :}
|
pięknie zaczeli prace, od kasowania tematu ktory byl nie roztrzygniety ;( :( ;(
|
Cors Ent? Ten heretyk który głosi teorię aby nie trenować paladyna? Ło mada faka 0.o.
Gratulacje dla nowych moderatorów. God bless you ;]. |
Cytuj:
to gdzie to pisalo jest juz nieistotne bo i tak juz nikt nie ma szans zostac moderatorem (wkoncu sie skonczyl ten konkurs xD ) |
Cytuj:
A ja nie zostane bo odpadam na początku:P |
Cytuj:
|
@Up
Dwin już w akcji... @Topic Nieco spóźnione (ze względu na brak komputera przez 2 dni) gratulacje dla tych, co im się udalo, i dla tych, co myśleli, że im się udało. |
Gratulacje!!!
Wielkie gratulacje dla wszystkich nowych moderatorów a szczególnie dla Dwimenora, który bardzo się przykłada do swoich nowych obowiązków i już mi pomógł dopiero co zaczynając swoją "karierę" ;) moderatora.
|
Ano, modki sie wziely ostro do roboty-krotka wizyta w 'Inne' i juz 3 tematy skasowane przez Raula, pare pozamykanych, w tym temacie mamy przyklad dzialalnosci Dwimenora, no laaadnie. Zaczynam sie bac:P Mam nadzieje ze nie zagladaja do Tworczosci, bo chyba bym bana zalapal;)
|
Witam, również chciałem pogratulować nowym modkom życze lekkiej pracy no i oczywiście sporo skasowanych tematów ;]
|
Cytuj:
|
Dlatego nie lubię za bardzo for phpbb, tak łatwo skasować całą swoją pracę(zawsze mi się to przydarza... taki pech:(). Odpowiem dziś/jutro. Tym
razem napisze najpierw w Wordzie. Cytuj:
(Ale bana mogę i tak wlepić ;)) |
NIe tylko tobie
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wielki Gratz!!! dla wszystkich!!
|
Gratz dla nowych
Gratulacje dla nowych
Maciej Nowa Sol lv 9 Knight :crusader: mam nadzieje ze beda sie dobrze sprawowac ;) |
gratulacje ;) i plx wielkie. pamietajcie o poprawnej pisowni, bo to boli, w szczegolnosci w wykonaniu modkow ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:46. |