![]() |
Cytuj:
|
up:
ja to zrozumiałem tak: -Aha, już kapuje że ten link to fake a te screeny to też fake'i !!! GZ !!!! EDIT: MA ktoś chęć na robienie rookstayerów ^^ ? (nic wspólnego z Fake'ami ... poprostu z tibią). |
Hmm... programik bardzo fajny ale jest kilka niedorobek... nie wiem czy ktos o tym juz pisal ale literka "r" jest zbyt krotka a poloczenie "a" i "t" jest tez zle... ogolnie to jestem pelen podziwu, na pewno mi sie przyda ten program
|
Hmm... programik bardzo fajny jestem pelen podziwu, na pewno mi sie przyda ten program..
EDIT prosze o usunięcie posta, nie wiem w jaki sposob ale wyslal sie dwa razy i to jeden uciety |
Cytuj:
Btw. W katalogu letters znajdują się wszystkie literki. Wystarczy znaleźc odpowiedni plik i zamienić literki. Sam mogę to zrobić ale kiedy indziej. PS. Ten program, to nie fake, i nadal nie rozumiem o co ci chodziło Bzik. |
Ej!
Wiesz co?? To mi nie działa! Nic się nie włącza! Weź |
-.-"
Cytuj:
Jak masz ta strone z Fire Fox czy jakos tak to jedziesz na sam dol i klikasz Free czy jakos tak.Czekasz troche i sciaga...Boze czy to takie trudne ? |
Ja jak sciagne i chce rozpakowac to wyskakoja bledy i nie chce sie odpakowac. ;[
|
Cytuj:
Aha, już wiem o co chodziło Bzykowi. O to, że wcześniej nie zauważył linka, i musiał już wymawiać brzydkie słowa i nabijać posty -.-" |
Jak się ten tekst wkleja do painta? :baby:
|
@up
Piszesz tekst, klikasz kopiuj do schowka, włączasz painta i ctr+v :) . |
Jak sie to wkleja do painta?
|
oK, JUZ WIEM
|
A poda któs adres linku do ściagania, pogubiłam się :p
|
Cytuj:
bo jest w tym topicu z 50 razy.... |
Cytuj:
|
Oczywiście że lepszy *****,***** jest 100 razy gorszy.
|
Może zrób jedno i drugie bo ja wole zipy bo rary mi się nie rozpakowują.
|
A jest inny sposób sciągnięcia bo mi nie wychodzi?
|
Dobra, oto linki:
do ZIP: http://rapidshare.de/files/1662578/Fake*****.html do RAR: http://rapidshare.de/files/1662611/Fake*****.html Na stronę wrzucę jeszcze dzisiaj. Narazie dostępne sa tylko te linki. Na stronie bedzie tylko do rara (bo mniej zajmuje). PS. Jak ktoś chce posłuchać muzyki to link w podpisie. Jest to odtwarzacz MP3 w HTML'u i Flashu. EDIT: Na stronie też już jest. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:00. |