![]() |
Pomocy
Cytuj:
Z góry dziekuję. @Edit:Jeśli ktoś gra na Celescie a "sypnie swoje trzy grosze na moje pytanie" slużę pomocą. |
Wszystko jest ok, ale gdzie tu jest mapka Senji ?? Jak mam sie dostac na poziom -3 ale nie tam gdzie jest FE. Jak robie Questa z nagrodami 3 white peral i Board sword to przy teleporcie sa drzwi, istnieje do nich klucz ?
|
Lol
Cytuj:
|
Jezu, przy drzwiach do quest jest "magic wall" nie da się go usunąć desteroy fieldem. Wcześniej tego nie było.
Pomużcie!!! |
Pacc?
Mam pytanie, czy żeby popłynąć na lodowe wyspy trzeba mieć Pacca?
|
Cytuj:
|
no,no..
Bardzo fainie to napisales i te mapki,wlozyles w to duzo pracy :cygaro:
_-GRATZ-_ |
Dobry poradnik, a zwłaszcza repsawn ;)
|
3 poziom
Witam ciągle chce się dowiedziec jak sie idzie na 3 poziom Foldy bo z tego co wiem to tam duzo minosuw jest a chcalbym potrenic skille PLX odpX(
|
Super poradnik sam narazie expie na lodowych wyspach i teraz wiem gdzie mogę dojść moja ocena 10/10
BIG GRATZ!!!:cup: :cup: :cup: |
niewazne juz
|
Wydaje mi sie czy niema tam pokazanych zejsc z -2 do -3 ? :(
|
Wszystko przejrzyscie wykonana, opisane co gdzie i jak....
Moge tylko powiedziec: GRATZ!:D |
Jak dla mnie poradnik super :)
Może nie ma zbyt dużego opisu lodowych wysp, ale są przejrzyste mapki z respawnem potworków :) Jak dla mnie bardzo fajny poradnik. |
Re:
@up
Wg.mnie opisy są staranne i wystarcząjące ;) @topic No gratuluje poradnika. Tak czy siak wiedzialem mniej wiecej jak sie poruszac po foldzie/senji ale i tak sie bardzo przydal np. z fire emelentalem bo o tym nie wiedzialem :faceoff: PS : a ja znalazłem coś bardzo ciekawego na Vedze :confused: Sprobujcie to znaleśc... |
quest
Mam pytanie (nie chciało mi się wszystkiego czytac) . Czy na Foldzie jest jakiś quest?Słyszałem że jest ale tylko tylo. Please fast answer.
|
Re:
Na Foldzie questu nima...na Senji jest ;) ale jak go zrobic to skapnac musisz sie sam. W temacie jest wiele wskazówek :D
|
klucze
hej moj pierwszy post ;) :] :baby:
mam pytanko : czy te klucze COPPER 4501/02 są do tych komnat obok na quescie w senji czy do drzwi ? KUPIE JEDEN/DWA KLUCZE 4501/02 NA SERWERZE LUMINERA OKOLO GODZINY 19 WE WTOREK (czyt. dzis) |
beh
może ktoś mi ojaśnić, jak dostać się do beha na foldzie.
z rysunków nic nie wynika. domyślam się, ze kilofem, ale... to szukanie igły w stogu siana... |
Ankrahmun
:) :) :) czy ktos by mógl mi powiedziec jak dojsc na Ankrahmun jak wiecie jak dojsc na folde :) :) :) bo tyle juz szukalem ale nigdzie tego niema;( ;( ;(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:54. |