Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   Pierwsze DSL w Tibii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=35293)

Wezu of the Trio 15-05-2005 14:34

Gratz

Gratulacje dla Ciebie , oczywiście nie za zrobienie "DSL QUESTA" , ale za chyba najlepszego fake ,jaki kiedykolwiek powstał.Chyba się zgodzicie ? :D

Nuku Hiva 15-05-2005 14:35

ja sie tam zgadzam :D Price for you :D

Gangrel 15-05-2005 14:43

Film zrobiony prawdopodobnie na otsie Kamsza. Podstawil mapke tibi to swojego otsa, Psychiki. Film byl niedlugi wiec nie musial uwazac na szczegoly.

Exodus 15-05-2005 14:45

charakter rozmowy wskazuje że to jest fake .Łatwo zauważyć że to było ukartowane :)

kamsz 15-05-2005 14:57

@ Pieter czy jak ci tam ;s

Nie siedze na kompie 24/7 i nie odswiezam forum co 20s zeby tylko czekac na twojego posta, jak mi do***iesz ohohoho ;< jezeli nie masz argumentow - stfu.

@ rest

Fejk, fejk, fejk :> filmik byl do celow edukacyjnych, a ze postanowilismy sie z panem G. posmiac to umiescilem na tibii.org. Rozeszlo sie jak swieze bulki, zaraz na .pl, .de, multitony msgow na isarze o solucje, look, trade. O dziwo, nie myslalem ze nabiora sie takie osoby jak Galad ;> DSL nikt nie mial i nie ma. I film nie byl robiony na otsie ;) na otsie by bylo za prosto :) wysililismy sie troszke. Wszyscy ktorzy czuja sie oszukani - przepraszam, reszta ktora domyslila sie, ze to fake - gratulacje :> bo fake byl idealny ;]

Mental II 15-05-2005 15:21

grtaz fake Jesteś dobry

-=DanieL=- 15-05-2005 15:26

Mam pomysł. Moge zrobić 8lvl na servie tego kamsza i nakręce film jeśli on mówi prawde to na trade pokaże mi DSL jeśli nie albo będzie się wykręcał to znaczy ze FAKE'i albo OTS :) kto jest ZA a kto PRZECIW?

Wezu of the Trio 15-05-2005 15:30

Lol

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -=DanieL=-
Mam pomysł. Moge zrobić 8lvl na servie tego kamsza i nakręce film jeśli on mówi prawde to na trade pokaże mi DSL jeśli nie albo będzie się wykręcał to znaczy ze FAKE'i albo OTS :) kto jest ZA a kto PRZECIW?

Jestem Przeciw , bo już wszystko wyjaśnione co do fake , czy nie ...czytaj poprzednie posty , potem swojego wystawiaj ;p

-=DanieL=- 15-05-2005 15:37

lol

Sory za moją głupotę :PPPPP. Przekartkowałem jedną strone i niezobaczyłęm że ten KAmszu kitował :PPP. Kamszu wiesz jak podciągnełeś oglądalność działu "filmy" ? xD P.S. Za kłamstwo pójdziesz do piekła :P xD

Hooligans-91 15-05-2005 15:42

Fajny dresik :D

kamsz 15-05-2005 15:50

No kill plz :) ja chce do piekla :>

Arathorn 15-05-2005 16:00

Ponad wszelką watpliwość jest to film nagrany na otsie, dowody:
16:03 You see dragon scale legs (Arm:10)., jak to było wcześniej napisane brakuje "a", po drugie jeśli wierzyc mojej mapie z klienta 7.4 koles trenuje na kawałku rookagardu
x)

-=DanieL=- 15-05-2005 16:12

Pójdziesz pójdziesz do piekła. Dabek odrazu wyczół , że to FAK'ei ;p bystry chłopak ;o W końcu modek tak musi nie? :> . :P ja np mam golden helmet i się niechwale :PPP bubble zabiłem 8 razy pod rząd z knife i się niechwale i mam znajomości w FBI i ja się wcale niechwale :P Skromność RULEZ ;p

______
Sory za ortografie :P
i'm noob br ;]

Raul 15-05-2005 16:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arathorn
16:03 You see dragon scale legs (Arm:10)., jak to było wcześniej napisane brakuje "a", po drugie jeśli wierzyc mojej mapie z klienta 7.4 koles trenuje na kawałku rookagardu
x)

Wejdź na Tibię, weź byle jakie legsy i kliknij na nie look. Po zobaczeniu zastanów się nad tym 10 razy i wróć na forum.

Gohan Demon 15-05-2005 16:16

lol

Cytuj:

x)

wez sie lolku zastanow co piszesz,juz bylo mowione ze niema "a" bo to liczba mnoga,czytaj wczesniejsze posty X(

F a K e

Tiboszek 15-05-2005 16:20

LoL.Wy w to wierzycie?OTS 7.4 -.-

Gniew Mroku 15-05-2005 16:21

Cytuj:

x)

Twoje dowody to mogą se... wskoczyć do wody. Było wałkowane: spodnie to liczba mnoga, nie bedzie przy nich "a". A twoja mapka jest naprawde extra. To nie jest rook to fibula(nikt nie wie co tu pisało przed editem; a jak ktoś wie to niech ucieka).

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kamsz
No kill plz :) ja chce do piekla :>

Bez przepustki nie wpuszczam.

@modki: przy okazji, przenieście i zmieńcie nazwe.

Lecter 15-05-2005 16:30

To jest piękne w H**JA cięcie :P ładny wałek :)

Tomek Damcirade 15-05-2005 17:00

wlasnei nie zbyt sie wysililiscie.Fake byl denny,po rozmowach bylo widac ze wszystko ukartowane :) Przynajmniej unikneliliscie literowek i nabraliscie sporo osob.

grabus 15-05-2005 17:10

@kamsz
Mowisz, ze film nie byl nakrecony na OTSie, to powiedz moze tak chociaz bardzo ogolnie jak to zrobiliscie?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:40.