![]() |
Ja bym wybrał sworda.
Spojrz na to z tej strony Kupisz d hammera bo tani itd... A co dalej?? bedziesz chodzil ze skull staffem co ma 16 defa?? czy w hammerem co ma 10. Cluby to bronie dla sorcow,radzilbym wybrac swordy ;) |
SWORDY!!!!
fs , a jak skille 65/65 to kupujesz bs i gs i wymiatasz ! |
Cluby
Ja tam wole cluby :baby: dragon hammer jest tani a prawie taki jak fire sword w a fire jest kilka razy dorszy zalerzy od serweru też a idzmy dalej gigant sword w *** drogi kupisz se war hammer i jakies lepsze itemy niz drogiego GS.
Pomysl jak ci GS wypadnie jaka strata.... ;( ale W-Hammer :( i zaraz se nowy kupisz 8o Cluby The best :cup: |
Cytuj:
Cytuj:
k-axe, 60/60 f-axe i wymiatasz d-lance cluby analogicznie Rycka w grze nie ogranicza bron tylko ilosc dostepnej kasy na uhy Cytuj:
Cytuj:
gratuluje trafienia w te 0.25 |
Jeszcze raz powiem : swordy . Na moim świecie fs kupisz za 4k a skull stafa za 7k . potem kupujesz bs za 20 k i gs za 16 k . dobre są też axe ale mój faworyt to sword . B)
|
Sword
Jesli decydujesz sie na knighta to powinienes wybrac swordy.
Cluby sa tansze od swordow ale sa gorsze zarowno w ataku jak i w defie. Na swordy bedziesz musial zbierac dluzej niz na cluby ale oplaci ci sie to, uwierz mi. |
Ehh... A ja powiem:
AXE !! Axe...axe...axe... i jeszcze raz axe Poeniewaz: tani, dobry (np. na poczatek barbarian axe pozniej knight lub dwarven zalezy od kaski). Knight axe ma az o 10 (okolo) ataku wiecej od spike sworda a nie jest o wiele drozszy (w granicach :D) Wiec polecam AXY! |
@up: zle porownanie..
k-axe wchodzi do gry rowno z fs, wypada z tego samego questa, osiaga na poczatku dosc wysoka cene a jest od fs znacznie slabszy. W tym czasie clubfighter ma dragonhammera i wh ( i jeszcze zaoszczedzi troche drobniakow ) to ze k-axe osiaga takie niskie ceny na starszych swiatach wynika raczej z faktu, ze sprzetu ktorego nikt nie chce kupowac kazdy probuje pozbyc sie po jakiejkolwiek cenie, do tego raczej omijaja ta bron magowie ( inaczej niz np fsa ), wiec rynek zbytu jest znacznie mniejszy a do tego ulega nasyceniu ( przez zalew f-axe ) co do tego ze oplaci sie zbierac dluzej na bronn xx: mi osobiscie na 20 lev 20 k roznicy w cenie nie robilo roznicy, kwestia 5-6 godzin na mino. Natomiast jesli ktos zarabia powoli, to roznica 6-8 k jest znaczaca ( wystarczy powiedziec ze za bs+gs nawet przy bardzo niskich cenach na aurei spokojnie kupie kompletnego k-seta, c-shielda, plat ammy i ss+wh - chyba lepiej jest kupic caly eq niz 2 bronie hm ? ) fs za 4k? gs 16 k ? Antica plx ? u mnie bs 20k, gs 30k, ss 7-9 k |
Sword
Sword jest beskonkurencyjny (nielicząc axe) mimo , że swordy są drorzsze ale w póżniejszej grze niebędziesz miał morzliwości rozwoju a w swordach masz np Giant sworda,,Warlod sworda itd.
Mace polecam tylko Runmakerom. |
pomoc
postaraj sie o to(sword) i o to(club)
|
Tylko sword, cluby są do dupy, tanie, słabe, głupi wygląd ;P. Lepiej Sword, ponieważ mają dużą obronę. ;)
|
Sword!!
Swordy sa lepsze w obronie jak i w ataku bo np war hammer 45/15(chyba) a giant sword 46\22 z giant swordem mozesz blokowac i odrazu walic ostro
a z war hammera byc dostawal wieksze hity i mniej atakowal i bright sword 36\30 a skull staff 36\12 i czy wolisz bloczyc?? :) :) |
A ja się wyłame :P
Moim zdaniem knightem gra się najlepiej używając axe ponieważ:
1. naja najwieksze statystyki [porównanie fsa i f axe i gs'a i d lance] 2. Wcale nie są tak trudno dostępne 3. na dość wysokich skilach zadaję sie mocne obrażenia [ odniesienie do statystyk] Ceny to już zależą od serwa :) _________ Profesja: Knight Skile: 50/50 i wciąż rosną :D Serwer: Isara B) |
Niwiem jak inni ale.....
Niewiem jak inni ale ja powiem ci ze club jest lepszy.Duzo mieczy jest 2 recznych!!! np Magic sword, 2 hand -sword i.t.d.
nienapisze nic więcej Club i tyle!!!!!!! X( |
;]
Ja osobiścię wale z club ale żałuje żę nie wziołem sword :baby: \ ale club nie jest taki zły (w club mniej broni ;( )
|
Club-bardzo niedoceniany tyb broni, jest praktycznie indetyczną bronia co sword czy axe. Wiec nie ma lepszych czy gorszych broni.
|
-bloczy sie tak samo z ss jak i z knifem i bs ( chyba ze chcesz bloczyc na 10 elv guardy ze slabymi skillami, wtedy moze poczujesz roznice )
-roznice 1 ataku broni ( gs-wh albo lanca - gs ) widac dopiero na wysokich skillach ( mysle ze 75+ ), tak wiec wieksza czesc domoroslych ekspertow z forum nawet nie odczuje roznicy w walce warhammerem/ inna bronia dwureczna -przy malych skillach gsem i tak nie zablokuje sie wiele ciosow, wtedy przewaga kilku pkt defa nad wh/lanca nie da nic -kazda bronia gra sie tak samo, korzystajac z kazdej da sie uzyskac rownie wysoki level jak dla mnie nie oplaca sie dalej ciagnac tego tematu |
każda jest dobra zależy od ciebie na serverach pvp to chodzą low lvl knight z war hammerem i pkują ludzi :D widzialem jak jakiś knight 8 lvl rozwali 15 lvl knight 8 lvl byl wlasnie z WH
|
Sword , Sword , Sword
|
Dobrze byłoby zamknąć ten temat, bo "gdybanie" jaka broń jest lepsza to powinna byc sprawa indywidualna - dla jednego lepszy będzie war hamer a dla drugiego dragon lance...
Cytuje : 27-08-2005 19:47 Cesarz Paladyn Niewiem jak inni ale ja powiem ci ze club jest lepszy.Duzo mieczy jest 2 recznych!!! np Magic sword , 2 hand -sword i.t.d. nienapisze nic więcej Club i tyle!!!!!!! Jeżeli SoV jest 2 ręczny to dlaczego można nosić jeszcze tarcze? ._. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:22. |