![]() |
Sie pytam poniewaz potem bede miec problemy...wyjde na majna i co ? zaczna mnnie tepic -.- za nick.
wole sie zapytac najpierw zeby nie marnowac czasu na przechodzenie roka drugi raz |
Odośnie Del'Toro
Mam jedno pytanie do tych którzy tu tak kozakują.
Grał ktoś kiedyś z was na Isarze albo Galanie ? Wtedy co DT rządziło. I miał ktoś z was taki level jak oni? Jak tak to pewnie wie, że głupie hasełka "kill swe", "wypieprzymy ich" etc. nie mają najmniejszego poparcia w grze. Każdy z nich ma kilku ownerów, są 20+ h na dobe, więc nie wiem jak wy chcecie z nimi walczyć. Na Galanie już niektórzy próbowali, ale nic nie wyszło, dopiero jak skasowali im konta i haknęli przywódce. Życzę szczęścia tym którzy nie znają DT... :]. i chcą z nimi walczyć.. |
Uświadomienie
Wiekszości chodzi o to by im uświadomic co robia zle a ze niestety jedyna droga w tym ze trzeba ich za***ac to nie moja wina :D W sumie i tak ich nie lubie tych :baby:
|
Kiedy wreszcie będzie wolna BERYLIA?!
Czekam już od poniedziałku, myślałem że po weekendowym oblężeniu będzie można grać a tu..... nic, mówię oczywiście o darmowej grze.
|
Cytuj:
Podpowiem, ze lvl 25+ |
Dzień dziecka
:baby: Prawdopodobnie dziś o 8 zrobia nam radoche i wpuszcza na serwer po resie :baby: ALe to niewiadome :D ;) B)
|
Cytuj:
|
Na Berylie jest wciąż dużo chętnych z paccem. Jest to najpopularniejszy z nowootwartych serwów, a więc facce będą czekać jeszcze troche. Ja wybrałem Guardie i jak narazie jestem najlepszym facc na serwie 8o
|
Cytuj:
Cipsoft weżcie pomyślcie wreszcie! |
WspÓŁczuje Tym Co Poszli Na Berylie (uahaha)
DEL'TORO TAM GRA........................
WIEM CO TO ZNACZY ,GRALEM NA ISARZE -.- Arturek Wichniarek 65 elite(afff) |
powiedzcie kiedy konta bez paca beda mogly wchodzic na te nowe servery...probuje i lipa a 5 dni minelo....i 6 si zacza ;)
|
Hail Cip soft :)
DT: Fraboz: 26h online non stop w tej chwili :) Reszta online non stop tylko że sie przelogowują ;) Wniosek: Cip soft ma wszystko w dupie... |
Cytuj:
|
heh mam pytanie.. bylo ich dlugo a odpowiedzi zadnej :p kiedy faccow wpuszcza? bo pacc sie skonczyl a stary swiat sie znudzil... ;/ hacked xD odp plx
|
Uwaga!!
Poszukuje Ludzi na Berylie, kturzy sie wlączą do rodzinki mojej i moich kumpli...Mamy np. takie osoby jak: - Lesobe, - Xumim sorcerer, - Nebuwo, - Dafemi... I wielu innych jezeli chcecie nalezec do naszej rodzinki to napiszcie do mnie na gg!! Końcuwka naszych nicków to <twój nick>'Darkside Zgłaszajcie sie im wiecej nas bedzie tym lepiej!! :p
|
:/
Zaczynam się denerwować kiedy wkoncu ja otworza nie moge sie doczekac!!!
|
Cytuj:
Zauważ że on mógł się zalogować np. wczoraj o 15 i skonczyl grac np. o 22. I jeśli dziś sie zalogował o np. 17 to ciągle dopuki sie niewyloguje bedzie miał Last Login z wczoraj, rozumisz?? :P |
heh pewnie sie powtarzam :P
pytanie pada poraz kolejny :P
Kiedy facc wejda na berylke?:P |
Kiedy facc beda mogli wejsc na berylie odpowiedz jest prosta kiedy przyjdzie na to czas
a co do DT bylem jedyn co wyszli w miare szybko z roka nawet zawalilem jedna noc z nadzieja ze sie zwoli miejsce obecnie utknolewm na niskim lv kiedy byly luzy szubko robilem lv teraz co ide expic widze ze resp zajety kiedy probuje sie zapytac jak ktos dlugo bedzie huncil najczesztsza odpowiedzi :long if you come i will kill you albo next is frend. Widizlem jusz paru ludzi z red skullem z DT i zaczynam uwzac ze najleprzym wyjsciem bedzie wrucic na muj wsplanial serv (julere) a moim plladynem na berlii niemoge expic to moze zabije jakiegos DT afkujacego |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:49. |