![]() |
Cytuj:
1 przedmiot mozesz miec 1 ale musisz miec zachowanie db to warunkowo przejdziesz . Wiem bo stary byl nauczycielem i mi sie chwalil |
Haha Idler ty LOLku :P Ja wiedzialem za tak bedzie: najpierw płakałeś że niw zdasz przez prawie 2 miechy a w ostatnim tygodniu wykułeś wszyatko haha ja muwilem ze tak bedzie. Powtorzylas ie sytuacja z poprzedniego roku haha.
A tak beczałeś haha XD. No nic dobzre ze zdales bedzie z kim na lekcjach gadac o tibi :P Jeśli to czytasz to pozdro aha i skili 100/100 zebys mugl mi blokowac GSy i hero XD |
Ja tez nie rozumiem jak mozna grajac w Tibie nie zdac do nastepnej klasy. Znaczy sie wiem, ze to mozliwe, ale jak mozna to zrobic? Ja gram w Tibie od poczatku wrzesnia 2004r., a teraz mam srednia gdzies miedzy 4.0, a 4.4. Sam nie wiem dokaldnie, ale zla ta srednia to nie jest.
|
Ja znam 2 osoby, które nie przejdą najprawdopodobniej do następnej klasy, bo grają w tibie. I jeszcze nie chce im się uczyć do poprawkowego ! :(
|
Przez Tibie nie zdają debile, albo , że tak to nazwę "wirtuozi". Z tego 99.9% to debile... Ja znam osobiście jedną taką osobę.
|
Heh, temat troszke nie na czasie, ponieważ rok szkolny dopiero sie zacznie... Ja osobiście dzięki tibi mowię o wiele lepiej po angielsku :D Uważam, że nauke oraz granie w tibie można ze sobą pogodzić....
Pozdrawiam. |
@off topic Ty nie zdasz chłopcze z powodu błędu popełnionego w tytule tematu :]
@topic A tak na poważnie to wcale nie narzekam umiem wiązać tibie i szkołe w sensowną całość, może prymusem nie jestem ale co tam (4,44) średnia :] |
ehhh :P ja skonczylem podstawowke ;] no coz ... 33 lv knight ... dobre eq ... wiec w tibi lamka nie jestem ...
Szkola ... wzorowy uczen, czerwony pasek, srednia 4,9 i do tego gram w noge w klubie pilkarskim wiec mysle ze godze wszystko naraz ^^ |
Hmm...... ja koniec przed rokiem szkolnym mialem 7 palek ^^.
Ale sie wzielem w garsc i poprawilem all. btw.u mnie z klasy jedna osoba zostala ale nie przez tibie tylko przez ko. |
U mnie równiez nie było problemu ze zdaniem do następnej klasy z powodu Tibi, bo nią już nie gram. Lecz zagrożony byłem, ale to nie przez Tibię. ( 19 osób na 26 było zagrożonych ;))
|
...
ehh.... ja niebylem ani razu zagrozony gram w tibie ponad 3 lata a w poprzednim roku mialem srednia 5.2 a teraz mialem 4.3 ale to niewina Tibii tylko tego ze czesto chorowalem :p Ale zeby kiblowac??...
|
Ja zawsze mam tą samą średnią :D Nigdy nie spadłem poniżej 4,70 :D Kujonek ze mnie no nie ;)
@edit A tak wogle to u mnie jeden chłopiec radarowiec nie zdał chyba :confused: oczywiście gra w tibie ale jest taką mendą że szok :p Nie wiedział co to znaczy "Online" >,<) Ja godzę ze sobą: 4 kółka :D informatyczne :p biologiczne :p j.Polskiego, i matma ;p Na dodatek mam czas żeby pograć 1-2godziny w tibie i wyjść sobie na starówkę na 3-4 godzinki ;) No i oczywiście uczę się godzinę i odrabiam lekcje godzinę :p No, ale to że zasypiam o 3 sie nie liczy no nie? :p |
hehe 4.70 w zyciu niemialem ale ponizej 3.5 nie spadlem za to muj kuzyn zostal w 2 LO przez tibie to wiec masakra
|
eee ja nie zdalem 4 razy ale zato jaki level w tibi mam :O:O<joke>
hmm nierozumiem jak mozna nie zdac przez tibjeeee :( |
Cytuj:
|
Trzeba być nadwyraz uzdolnionym aby nie zdać a już przez Tibię to wogoole big rotfl n'lol... tyle mojego komentarza.
|
Jeżeli ktos nie zdał w gimnazjum to wielki gratz dla niego i to nie jest wina tibi lecz lenistwa lub został zrobiony jak tata był pijany ( dzieci poczęte w stanie upojenia alkoholowego są w 78% mniej inteligentne od dzieci poczętych w normalnym stanie zdrowia rodziców- chodze na biol-chem). Ja tam przez tibie problemów nie miałem, tylko 2 dwóje ale to z matmy i fizy.
|
Lul
Mi tam troche spadła średnia ale mi to nie przeszkadza
|
Cytuj:
Bo moim zdaniem nie. A jak by były 78% głupsze, to by ledwo umieli mówić w wieku 6 lat... Topic: Kolejny rok się zaczyna. Mam nadzieję, że zdacie do następnej klasy, chociaż gracie w Tibie. Mi ten kłopot juz nie grozi ;) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:49. |