![]() |
Fake'i zawaliste, osobiście nie doszukałem się żadnych błędów!
Pomysł 10/10 Wykonanie 10/10 Czekam na więcej! |
Kurrr. co ja bede duzo gadal!? To jest najlepszy Fake jaki w zyciu widzialem. Mistrzu powiedz skad asz grafiki i jakim programem to zrobiles ;]
|
Wypas.Wedlug mnie to naj naj naj fake'i na forum 8o plx dawaj szybciej more an more plx :D
|
Nic dodać nic ująć
Co tu powiedziec żeby nie nudzić i żeby było bez wazeliny fajny fake przyznam to jedyny fake jaki mi sie spodobał a widziałem tyle fake ze moge o nich ksiązke zrobic :P za pomysł daje 9.8/10 po juz raz widziałem cos takiego nieudane ale było za wykonanie 9.9/10 piękna robota ale na kolana nie kładzie to tyle mam nadzieje ze cieszysz sie bo wszyscy twoje fake wysoko oceniaja zycze ci milej gry i udanych nastepnych fake :)
|
Odswieze temat zeby mogli poogladac te fantastyczne fake
@topic: fake'i za***iste najlepsze jakie widzialem na tym forum i jeszcze ta fabula z niecierpilowscia czeka na nastepne odcinki ;) :) |
Najlepszy fake'i na tym forum!
|
Co tu dużo mówić. Fake po prostu super.Nie mogę się doczekać kolejnego odcinka.
|
Oż ...
łał ... oł maj gad ;] Najs :) Czekam na dalsze czesci ;)
|
WoW
:o Łoł za***isty fake!! Teraz juz wiem dla czego kazdego pojezdzasz jak zrobi fake :P Poniewaz ty robisz je najleprze :] Rób więcej plx !! Plx fri fake :]
|
Big gratz dla Cie chlopie...masz talent! Rob wiecej plx...wszyscie tu niecierpliwie czekamy!!
pomysl: 100/10 wykonanie: 100/10 |
No no... Naprawde dobre, najlepsze jakie widziałem chyba :) Czekam na następną część.
|
Ziom wymiatasz !! Najlepsze Fake jakie widzialem !! Rob wiecej !! Fabula jest Joł xD
|
Przychodzi ochota aby ci dać za fake'a wór tibijskiego złota.
Ochota aż swędzi i pali,piecze. Gdy "Humans Doom" się do finału rozkręci, każdy nabierze jeszcze większej chęci. I od każdego po worze złota, bo za takiego Fake'a można oddać z DEMONÓW LOOTA !! :cup: fake jest przepiekny pomysl 9,9/10 wykonanie 2000/10 Ja już szykuję fake świąteczny, czy zechcesz mi pomóc ?? PS. chętnie będę jakąś księżniczką albo zakładniczką w towim fejku :D (na lorda vadera się nie nadaje :p) |
Wreszcie:)!! Ktos zrobil jakis dobry Fake z przyszlosci Moja ocena
Wykonanie: 20/10 Pomysl: 100/10 |
Taki piekny FAKE czemu nie robisz dalszych czesci??
|
Narazie gram w GTA:SA .... :>
Nie robie narazie bo to sie ........ cholernie długo robi...a te monotonne tworzenie grafik to też nie jest super... . Do tego trzeba miec dośc dużo chęci .... |
Phi! Najpierw taki Avenger zrobi wyjechany fejk a potem rozdziera nam serca mowiac ze mu sie nie chce robic dalej ; ).
|
No naprawdę Avager świetne. Nikt jeszcze nie miał takiego horrorowego pomysłu;). Gz.
|
Super pierwsza część :) Tak samo jak prolog :P Jak będzie Ci się chciało robić dalej to z niecierpliwością czekamy na następną część B)
|
Mi sie podoba
Pomysł:9.5/10 wykonanie:10/10 Fabuła:9.5/10 pss. Też gram w GTA:SA :D narazie robie stamine B) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:48. |