Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   White Skull in Rook PLz! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=38417)

Injustice 29-06-2005 14:51

Ale macie problem ;P

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maethi
UWAGA!
Spójrzcie na post Gokufana. Pozatym zobaczcie jak wygląda ta czaszka - taka troche za bardzo biała i widać , że skopiowana.

@Twórca Topica
Gratuluje doskonałej przeróbki.
@Gokufan
Popieram. Sam bym lepiej nie wskazał tego.
@Modki vel. Admin
Do działu Fake-i proszę.

Nie bardzo wiem co to fake... ale to co ktos powiedzial /\ to jest najmadrzejsze :/ Red skull to co innego niz white :/

Thimburd 29-06-2005 16:03

Rotfl, gość zrobił kiepskiego fake, a temat ma 11 stron i wszyscy mówią o tym samym albo się kłucą. Ehh. Wypadało by to zamknąć :/

Szczurusek 29-06-2005 17:59

jezu, ludzie klocicie sie o taka bzdure :P nikt z was nikomu nie wytlumaczy swoich racji :P najlepiej zachowajcie to dla siebie i zapomnijcie o tym screenie :P

P.S.

co niektorzy to calkiem bzdurne historie tu wymyslali xD

Szymon ziom 29-06-2005 18:49

OMG

Sytuacja wygląda tak:
Łep a zabija łba b i łba c i tak przypadkiem łba d. Nie ma red skulla ale ma white skulla, który zostaje przez jakiś czas. Nie wiem ile, ale tak jest. Zostaje zrookowany, bo zabijal mając 6 lvl z kumplem, czyli załużmy dobijal z hmm. Jest nma rooku, a okres trwania skulla leci, ale skull nie znika.

Łatwiej sie nie da tego wytłumaczyć.

Koniec

Arkamis 02-07-2005 13:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sanderos
Jedno pytanie: Dlaczego to jest w dziale Fake'i?

To jest w dziale tajemnice rookardu lolku

Vanhelsen 02-07-2005 15:56

Ludzie! Przestańcie się kłucić i przeczytajcie to co napisał Maethi!
Nawet konsultator napisał, że to jest możliwe do wykonania!

Ketibro 06-07-2005 15:37

Skull na Rooku

Jest mozliwosc zrobienia skulla na rooku. Jak to zrobic?

1. Potrzebujesz postac 6 level.
2. Stawiasz fire fielda ta postacia.
3. Jak postawiles fire fielda ktos musi cie szybko zabic
4. Jak sie zalogujesz na Tibie powinienes byc na rookardzie bo cie z rookowali.
5. Po zalogowaniu sie ktos musi wdepnac w ogien ktory postawiles i powinienes dostac white skulla. Pamietaj cala ta akcja ma potrwac 3 sekundy, bo jak postawisz ogien to jak w ciagu 3 sekund nikt nie wdepnie to juz nie bedziesz mial skulla.

Ci ktorzy nie wierza niech sami to zrobia, bo sam tak robilem i dzialalo.

Karoler 07-07-2005 23:34

Nie mam juz cierpliwosci jakto czytam.Maethi zmarnowal juz dosc czasu zeby wszystkim udowodnic ze to nie jest fake tylko po prostu bug w tibii....Jesli ktos ma jakies watpliwosci proponuje przeczytac caly topic jeszcze raz.
@topic
Close blx

Sebuś 08-07-2005 00:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szymon ziom
OMG

Sytuacja wygląda tak:
Łep a zabija łba b i łba c i tak przypadkiem łba d. Nie ma red skulla ale ma white skulla, który zostaje przez jakiś czas. Nie wiem ile, ale tak jest. Zostaje zrookowany, bo zabijal mając 6 lvl z kumplem, czyli załużmy dobijal z hmm. Jest nma rooku, a okres trwania skulla leci, ale skull nie znika.

Łatwiej sie nie da tego wytłumaczyć.

Koniec

Tylko że white sql nawet jeśli trwa 3 lata znika po deadzie. Tylko red sql nie znika po deadzie. Więc bez takich herezji proszę. Według mnie fake i już raczej ten topic powinien być zamknięty bo wszyscy mówią że to fejk i tak przez 11 stron topicu. Głupi temat a jaka popularność ... :/

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:33.