![]() |
Cytuj:
|
I bardzo dobrze że więcej ludzi wie o tej miejscówie... Bo i tak od dawna była znana, ale mało kto i tak tam treni w ten sposób. Ale jak się dla kogoś ma przydać to tym lepiej.
@San,Norrin olejcie tego kolesia bo topic się mało czytelny robi... @Gari Nie znamy Cię?? Ale swoimi wypowiedziami dałeś się poznać. Jesteś w pewnym sensie indywidualistą... ale z tej złej strony. Indywidualizm- to co niszczy człowieka we współczesniej kulturze, rodzaj egoizmu, człowiek myśli tylko o sobie. "Wszelkie szaleństwa polegają na klęsce kontaktów z drugim człowiekiem" Emmanuel Mounier |
Cytuj:
Cytuj:
|
Palkiem na slimach też można trenić.Lurujesz jakies 5 matek, obtaczasz je parcelami i klonowac sie beda wystarczajaco szybko nawet przy skillach 80+(im wyzsze skille tym wiecej matek oczywiście)
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Lama się nauczyła czegoś ode mnie i teraz pokazuje to na necie xP. <dżołk>.
Gratz San pomysłu, ty moja lamko ty xP. |
Omg... Nie kłóćcie się! Jeżeli ktoś nie grał na non-pvp nie zrozumie istoty tego treningu :P Nie zrozumie jak idealnie nadaje się on na non pvp. Norrin, ty tutaj? Przecież sorcerer nie musi trenować :) Zapewne nie pamiętasz tego nobka (czy też newbie) sprzed ładnych paru lat, którego poznałeś na 17 levelu B) no ale trudno...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@Topic Spoko, to czyj to pomysł w końcu na ten trening jest? |
A czy to ważne czy to pomysł? Grunt że sprawdza sie i ulatwia zycie.. i ze dzieki niemu mozna sie poklocic z noobkami :).. pozdrowienia dla lamek z Harmoni.. Norrina (i dont like u >,<), Globiego (:*), Vasemira (:*****).. i tyle :P. Musze powiedziec ze to najlepszy temat w mojej histori.. przyczepil sie tylko jeden noobek ale nad tym popracujemy ^^ evuuull... xD.
|
San mam pomysła jak gościowi załatwić załamanie nerwowe :D
Pojawiają mi się coraz to nowe wiadomości w skrzynce od ludzi z różnych serwów o nakręcenie filmika i pokazanie jak dokładnie zrobić to co jest pokazane na sceenie. Wiesz ... jak ropować, jak użyć czaru na sumonowanie, i w jakim momencie palek zaczyna rzucać dzidami. Wbrew pozorom nie chodzi zupełnie o miejsce z Geo...nie, nie, nic z tych rzeczy ;) Wrócisz z uczelni to może nakręcimy film (?). Jak się nie sprawdzi to mu upuścimy krew. Scenariusz już mam. Mad Bad Nor :evul: <Edit> Nie chce mi się nowego pisać. Tyczy się wypowiedzi poniżej. Wrócisz z uczelni - obgadamy sprawę ;) |
Nie ma sprawy kiedy tylko chcesz :)
|
I co? Myślisz, że mnie krew zaleje jak nakręcisz ten film? Prędzej mnie śmiech weźmie z tej twojej prostoty. Będziesz mi dogryzał jak dziecko, z tym, że to mi akurat wisi.
@Sir: Noob? Popatrz w lusterko - tylko powoli, bo jak za szybko, to możesz zawału dostać... |
Cytuj:
|
Prawda w oczy kole
|
Cytuj:
|
Jesteś pępkiem świata? Wielu "rozdrażnionych" wysłało mi pm'ki.. nie tylko z Toba się kłócę.. nie jesteś wierzchołkiem świata.. naucz się patrzeć na co innego poza czubkiem własnego nosa..
|
Cytuj:
Czlowieku prosty. Zamknij juz twarz. Prawda boli- San opublikowal sposob na trening, miejsca nawet nie opisal dokladnie jak dojsc, a ty sie zucasz, ze beda kolejki. Raczej w to watpie. Po prostu wstan i wyjdz. |
Jeszcze go nie dodaliście do listy ignorowanych? :D
|
hehe ten temat zrobił się polewkowy :D , lubie patrzeć jak się kłócicie :P , btw. chcecie pokazac ze nie jesteście nOObami a w kazdyn kolejnym poscie błaźnicie się , nie piszcie już nic olejcie tego Gariego , dziecko się popisuje na forum bo w rl zyciu pewnie jest zakompleksionym frajerem którego bije kazdy kto popadnie .. to by było na tyle .. ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:40. |