Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Kalinowa team na Dl-ach (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=40181)

Towarzysz Chmielu 03-07-2005 17:52

A co moze nie obejrzalem??? X( Nie no isc na drag leir i nie miec exany... To ze dostal 60k od gildi to o tym nie wiedzialem ( nie gram na securze- noobowski serv...) Z reguly nie czytam co oni tam gadaja -.- i skoncz te wypowiedzi bo mi sie zygac chce -.-

Elbero 03-07-2005 17:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Towarzysz Chmielu
A co moze nie obejrzalem??? X( Nie no isc na drag leir i nie miec exany... To ze dostal 60k od gildi to o tym nie wiedzialem ( nie gram na securze- noobowski serv...) Z reguly nie czytam co oni tam gadaja -.- i skoncz te wypowiedzi bo mi sie zygac chce -.-

Omg kolo ty jesteś nOObem najpierw zainwestuj w słownik jak jesteś takim zaawansowanym graczem spewnością sprawdziłeś nas wszystkich i nie zauważyłeś że nikt nie miał pacc a exani tera to czar dla pacców...jak ci się nie podoba nie czytaj forum i nie odpowiadaj każe ci ktoś X(

Towarzysz Chmielu 03-07-2005 17:59

Exani tera????!!!! Ja mowilem o EXANIE POX !!!! sam mam paca i wiem jakie czart sa dla kogo !!! X(

Elbero 03-07-2005 18:02

Wiesz chociaż do czego jest exana pox?Mi sie wydaje że wszyscy którzy potrzebowali jej użyli jedynie fafik nie użył może szkoda mu było many? B)

hide 03-07-2005 18:05

Moje 2 pierwsze wypowiedzi:
Ta do TyMoNa : Chodziło mi o to że ciągle pisze po 2-3 posty pod rząd i stąd
POSTman quest ^^

Ta o filmie : Miałem na myśli to z jaką łatwościa Dogixeh kradł wam loot z pierwszych dragów... [skille non-PvP to lootbagowanie i lootowanie ^^]

@ Towarzysz chmielu
Gratz 33 lvla ^.- [a może masz już 34 ?]
Kalinowi poszli tam dla zabawy i zakładu [wiadomo co było ważniejsze :>]
Nie wypowiadaj się o Securze na której gram jeśli nigdy tu nie miałeś postaci...
Z resztą nie musiałeś czytać forum jego gildii, wystarczyłoby gdybyś przeczytał posty ludzi którzy pisali tu przed tobą :)

Koki Secura 03-07-2005 18:08

Hide nie ... "Kalinowi" tylko ludzie z Kalinowej :P już kiedyś to tłumaczyłem :D że Kalinowa to ulica na której mieszkają ludze z nickiem kończącym sei na - Kalinowa no.. i jeden dysgrafik :P który napisał "Kaliniowa" :d

Elbero 03-07-2005 18:13

Heh zczaiłem hide :]
Towarzysz trzmielu skoro masz 33lvl jesteś z pewnością bardzo doświadczonym graczem :D (knight 33lvl 50/50 i 3mlvl moim zdaniem to umiejętności twojej postaci ) Weźmiemy duela na test serwerze :evul: mój 25lvl druid vs twój yhmm .... wszyscy wiemy kto xD Albo po prostu pokaż nam jak byłeś blokerem lub shooterem na jakimś huncie?

Towarzysz Chmielu 03-07-2005 22:09

Wiesz koles zaczynasz mnie wkur...

Name: Towarzysz Chmielu
Sex: male
Profession: Royal Paladin
Level: 33
World: Danubia
Residence: Ab'Dendriel
Last login: Jul 03 2005, 16:58:57 CET
Account Status: Premium Account

Skile 74/57 mlvl 14 nie chcesz nie wierz... a jesli chodzi o test serva to najpierw se pacca zalatw to pogadamy (trudno wejsc :( )... jesli grasz na securze bez PvP to nie wierze zeby Twoje umiejetnosci PvP byly fascynujace... :baby:
EDIT: A jesli o exane pox chodzilo to skierowalem to tylko do fafika... w tibie gram 1 rok na poczatku tez gralem na securze ( koledzy tez grali ) ale puzniej wolalem grac na PvP servie ( jakim jest danubia ) i tyle z mojej strony

Towarzysz Chmielu 03-07-2005 22:17

Thx

Dzieki Hide za gratz... :) Jeszcze nie ma 34 lvla bo lagi... :( Teraz tylko bede trzaskal lvle bo musze kolege dogonic... :P Na cyclo z lagiem nie za bardzo da sie expic tym bardziej palkiem :(

Master Knight de'Vere 04-07-2005 09:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elbero
Heh zczaiłem hide :]
Towarzysz trzmielu skoro masz 33lvl jesteś z pewnością bardzo doświadczonym graczem :D (knight 33lvl 50/50 i 3mlvl moim zdaniem to umiejętności twojej postaci ) Weźmiemy duela na test serwerze :evul: mój 25lvl druid vs twój yhmm .... wszyscy wiemy kto xD Albo po prostu pokaż nam jak byłeś blokerem lub shooterem na jakimś huncie?

LoL ty najpierw sie lognij na test server, wątpie że ci sie to uda bo na test serva sa kolejki po 1000+

bael hael 04-07-2005 09:59

Jak by się logneli to i tak tmeu knightowi jego lew by nic nie pomógł przy takich skilach i z 3mlwl (będzie się pewnie exura leczył :D )

BOtter 04-07-2005 10:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Knight de'Vere
LoL na OTSach też jest exthausted... Widać że na nich nie grasz albo grasz na takich gdzie wyłączyli całkowicie exthausted i można na macro jechać... Ja nie używam macro, nawet nie wiem skąd można macro do OTSa ściągnąć!

Weź lepiej się nie odzywaj...bo nie wiesz co mówisz.
W Ots'a zaczołem grać jak jeszcze nie było runek tylko czary spontaniczne :confused:

Btw Ots'y na 7.1 sa z****ne

@Towarzysz Chmielu zainwestuj sobie w słownik ortograficzny a nie w Tibie :D

Master Knight de'Vere 04-07-2005 10:56

OmG na OTSach jest exthausted taki jaki sobie ustawi ten kto zrobił OTSa może dać exthausted na 10 sekund albo na tyle ile mu sie podoba!!!

Towarzysz Chmielu 05-07-2005 12:59

Koles ile razy mam mowic MAM 33 ROYAL PALADYNA A NIE KNIGHTA!!!! Poza tym watpie zeby chlop we mnie z sd trafial grajac na non pvp -.- :baby:

Master Knight de'Vere 05-07-2005 13:51

Nawet jak ktoś gra na servie non-pvp to może miec o 100 razy lepsze pvp od ciebie... Taki Vienio albo Lef~ grają na servie non-pvp a na tescie robią taka sieke że hej...

Towarzysz Chmielu 06-07-2005 09:52

Zalezy jeszcze ile gra w tibie... jak ktos gra np pol roku to wiadomo ze bedzie gral gorzej niz ten kto gra 1 rok... Liczy sie wprawa... B) Poza tym niektórzy ludzie na servach non-pvp nie umieja sie uhac.. np. moj kumpel -.- 8o Ktos go leje na PvP a ten ucieka i krzyczy stop az go zabija... :baby:

J0hny 26-07-2005 20:57

kto tu jest noob ;/

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Towarzysz Chmielu
Wiecie typowy n00b hunt... i jeszcze ten tekst to tam jest Dragon Lord ? nie no beke mialem ze az z krzesla spadlem 8o Po prostu CZESKI FILM i tyle I ta stara zje***a SECURA :baby:

no comment -.-

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:19.