![]() |
A co moze nie obejrzalem??? X( Nie no isc na drag leir i nie miec exany... To ze dostal 60k od gildi to o tym nie wiedzialem ( nie gram na securze- noobowski serv...) Z reguly nie czytam co oni tam gadaja -.- i skoncz te wypowiedzi bo mi sie zygac chce -.-
|
Cytuj:
|
Exani tera????!!!! Ja mowilem o EXANIE POX !!!! sam mam paca i wiem jakie czart sa dla kogo !!! X(
|
Wiesz chociaż do czego jest exana pox?Mi sie wydaje że wszyscy którzy potrzebowali jej użyli jedynie fafik nie użył może szkoda mu było many? B)
|
Moje 2 pierwsze wypowiedzi:
Ta do TyMoNa : Chodziło mi o to że ciągle pisze po 2-3 posty pod rząd i stąd POSTman quest ^^ Ta o filmie : Miałem na myśli to z jaką łatwościa Dogixeh kradł wam loot z pierwszych dragów... [skille non-PvP to lootbagowanie i lootowanie ^^] @ Towarzysz chmielu Gratz 33 lvla ^.- [a może masz już 34 ?] Kalinowi poszli tam dla zabawy i zakładu [wiadomo co było ważniejsze :>] Nie wypowiadaj się o Securze na której gram jeśli nigdy tu nie miałeś postaci... Z resztą nie musiałeś czytać forum jego gildii, wystarczyłoby gdybyś przeczytał posty ludzi którzy pisali tu przed tobą :) |
Hide nie ... "Kalinowi" tylko ludzie z Kalinowej :P już kiedyś to tłumaczyłem :D że Kalinowa to ulica na której mieszkają ludze z nickiem kończącym sei na - Kalinowa no.. i jeden dysgrafik :P który napisał "Kaliniowa" :d
|
Heh zczaiłem hide :]
Towarzysz trzmielu skoro masz 33lvl jesteś z pewnością bardzo doświadczonym graczem :D (knight 33lvl 50/50 i 3mlvl moim zdaniem to umiejętności twojej postaci ) Weźmiemy duela na test serwerze :evul: mój 25lvl druid vs twój yhmm .... wszyscy wiemy kto xD Albo po prostu pokaż nam jak byłeś blokerem lub shooterem na jakimś huncie? |
Wiesz koles zaczynasz mnie wkur...
Name: Towarzysz Chmielu Sex: male Profession: Royal Paladin Level: 33 World: Danubia Residence: Ab'Dendriel Last login: Jul 03 2005, 16:58:57 CET Account Status: Premium Account Skile 74/57 mlvl 14 nie chcesz nie wierz... a jesli chodzi o test serva to najpierw se pacca zalatw to pogadamy (trudno wejsc :( )... jesli grasz na securze bez PvP to nie wierze zeby Twoje umiejetnosci PvP byly fascynujace... :baby: EDIT: A jesli o exane pox chodzilo to skierowalem to tylko do fafika... w tibie gram 1 rok na poczatku tez gralem na securze ( koledzy tez grali ) ale puzniej wolalem grac na PvP servie ( jakim jest danubia ) i tyle z mojej strony |
Thx
Dzieki Hide za gratz... :) Jeszcze nie ma 34 lvla bo lagi... :( Teraz tylko bede trzaskal lvle bo musze kolege dogonic... :P Na cyclo z lagiem nie za bardzo da sie expic tym bardziej palkiem :(
|
Cytuj:
LoL ty najpierw sie lognij na test server, wątpie że ci sie to uda bo na test serva sa kolejki po 1000+ |
Jak by się logneli to i tak tmeu knightowi jego lew by nic nie pomógł przy takich skilach i z 3mlwl (będzie się pewnie exura leczył :D )
|
Cytuj:
Weź lepiej się nie odzywaj...bo nie wiesz co mówisz. W Ots'a zaczołem grać jak jeszcze nie było runek tylko czary spontaniczne :confused: Btw Ots'y na 7.1 sa z****ne @Towarzysz Chmielu zainwestuj sobie w słownik ortograficzny a nie w Tibie :D |
OmG na OTSach jest exthausted taki jaki sobie ustawi ten kto zrobił OTSa może dać exthausted na 10 sekund albo na tyle ile mu sie podoba!!!
|
Koles ile razy mam mowic MAM 33 ROYAL PALADYNA A NIE KNIGHTA!!!! Poza tym watpie zeby chlop we mnie z sd trafial grajac na non pvp -.- :baby:
|
Nawet jak ktoś gra na servie non-pvp to może miec o 100 razy lepsze pvp od ciebie... Taki Vienio albo Lef~ grają na servie non-pvp a na tescie robią taka sieke że hej...
|
Zalezy jeszcze ile gra w tibie... jak ktos gra np pol roku to wiadomo ze bedzie gral gorzej niz ten kto gra 1 rok... Liczy sie wprawa... B) Poza tym niektórzy ludzie na servach non-pvp nie umieja sie uhac.. np. moj kumpel -.- 8o Ktos go leje na PvP a ten ucieka i krzyczy stop az go zabija... :baby:
|
kto tu jest noob ;/
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:19. |