![]() |
No cóż, gta sa wymiata, grałem we wszystkie części, i poprostu ta część wymiata :D Dostałem ją 2 czy 3 dni po premierze na PC od kumpla i odrazu zacząłem w to pykać, i po dwóch tygodniach zdobyłem 100%. Teraz jest nieźle,full kasy, wszystkie chatki, wszędzie jest teraz pełno wozów odblokowanych, amunicji nieskończoność a bronie mam najlepsze ;P Ale i tak najlepsze są tricki na motorze, teraz do tego jeszcze rowery, skille mam wszędzie najlepsze oprócz pistoleta z tłuminkiem i latania -.- Tak jak z vice city, teraz będę kręcił stunt movie :P a co do oceny san andreas, to grafika jest dobra, wymagania małe (ta gra chodzi nawet niektórym na GeForce 2 :D), lepszej grafy mi nie potrzeba. Muzyka jest poprostu świetna, radyjka są za***iste (wole słuchać radyjek niż mp3 moich ;D), moje ulubione to K-Rose. Dźwięki podłożone są też niezłe, bardzo pasują, a co do filmików, to cóż, co chwile tam lecą niezłe słowa, lepiej niż np. w gta3 gdzie gościu był małomówny (w tej części się go spotyka). A rozrywka? lepszej chyba nie miałem :D Dobra kończę tą długą recenzję, bo właśnie expie i nie chcę żeby mnie zabito ;P
|
GTA rulez
Gta San Andreas rządzi!!!
Dla tej gry wymieniam mojego rzechowatego procka na lepszą sztukę. A skakanie rowerem przez ciężarówki poprostu wymiata!! B) Tyle rzeczy mozna w tej grze wyczyniać że głowa boli. 8o Polecam wszystkie wyścigi w chillad chalenge. Ostra jazda!!! :) ;) |
Mowicie ze grafika nie wplywa na grywalnosc?? Macie racje! Co z Tibia?? Przeciez ta grafika jest rzeklbym lekko okropna, a gra ma taki klimat, ze trudno sie oderwac.
|
@up
Zacznijmy od tego że Tibia nie ma klimatu...(chyba że chodzi o takie równikowe itp) a jako przykład można podać Duka 3D czy Wormsy Armagedon |
Bodajże Wikt chciał byśmy pokazali swego CJ'a O to on ;) jako nie hip-hopowiec...]
http://img39.imageshack.us/img39/4413/minecj3og.th.png Prawda, że oryginalny? Ten samochód to Limuzyna Streetch tunningowany. |
w pyte, tylko ze nic na tym zdjeciu nie widac.
|
|
GTA:SA dosłownie wymiata, moim zdaniem najlepszym plusem tej gry jest rozmywający sie ekran przy dużych prędkościach B) oraz wielkie miasta i drogi pomiedzy nimi. Miód płynie z tej gry aż chce sie gra
Ale rywalizacja z komputerem już mnie nie bawi, Tibia rox :D |
Cytuj:
|
up:
Nie chcę cię martwić ale Tibia to jest jedna z gorszych gierek. Nie pytaj czemu, przekonasz się kiedyś. |
Niop, GW rox gdyby tylko mi się tak nie cieło :)
|
Najlepsze byly czesci 1 i 2. GTA 3 to bylo dla mnie lekkie dno (czytaj: Nie chcialo mi sie grac). Jakos nie mialo "tego czegos". GTA vice City dzieki niektorym rozwiazania bylo nieco lepsze aczkolwiek spedzilem przy nim ledwie 2 godziny. A San Andreas?? Dla mnie to wielki powrot serii. Oderwal mnie od tibii :) i od codziennego zycia. Gra fajna. Daje jej 9/10. Nie podoba mi sie tylko, ze za duzo sie powtarzaja modele postaci. A do najwiekszego plusu zaliczam rozwój postaci i rowerek :).
PS: Rozśmieszył mnie i rozbawił slang "nigga'sów".. |
Cytuj:
człowieku.. W Tibii chodzisz na różne monstery, tak? I niby Tibia to nie rywalizacja z potworami, sterowanymi przez sztuczną komputerową inteligencję? Nie, wcale. GW rozpier.la Tibię z palcem w zadzie, a w dodatku nie ma abonamentu. |
Ja mam 2 pytania dot. GTA San Andreas:
1. Ukończyłem "pimping missions" i dzięki temu podobno mam możliwość zarabiania jako alfons. Jak czerpać z tego zyski i na czym to polega ? 2. Jak "rekrutować" członków do gangu tzn. aby wsiedli z tobą do twojej bryki ? |
@Rudimir
Cytuj:
2. Jeśli się nie mylę, to celujesz na nich dowolną bronią i klikasz g bądź h. Btw. Gz odświeżenia tematu sprzed 3 lat. 8o |
@up
Dzięki :) no wiesz wolałem odświeżyć temat niż zakładać nowy xd |
hmm to nie łaska było sie zapytac na gtasite na przykład? Tam ci na pewno podpowiedza...
|
Gta Sa Rulez!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:40. |