![]() |
No nie znowu nowe światy dopiero podwyzszyli liczbe graczy a teraz 4 nowe światy :kilof:
|
No ładnie. Powodzenia dla wszystkich przenoszących się na nowe światy.
|
Great Baush Legion będzie rządził na Furorze :) Hail!
|
CIpsoft chyba w kulki leci :P
Co chwile patrze i jakieś nowe servery powstają... ehh zamiast nich mógłby być chociaz jakis częstszy update.... no ale cóż....:) Pozdrawiam ! |
Hail Great Bayushi Legion ;p and Furora ... zobaczymy jak ot bedzie ale teraz sie nie damy
|
omg... pierwszy raz na paccu wbilem na server ktory dopiero co wyszedl i jestem w szoQ ... 8o tyle ludzi jest ze masakra...po 10 osob na rata :D uahuahUhaUahu ale ogolnie jest spox! __________________________ FURORA - new polish server ;)
|
Tenco zakładał temat "Elysia Wakacyjny Server" mówił ze w jeden dzień nabije 20 lvl. Buhuhahah jakoś tego niewidze narazie 10 max i wątpie żeby był to on. A w 3 tygodnie 70 chyba chce zrobić. Roft.
|
dokladnie kolejki 200+ odstraszaja zostaje na danubi ;)
|
Ile facc musi czekac??
Ile facc musi czekac zeby wejsc bo teraz tylko pacc wlaza na servery nowe
|
z tego co widze duzo polakow (beda tam zadzic khem khem) na furore idzie :), dobrze ze zrobilem postac na Thori :D, przynajmniej nie spotkam w nadmiaze polskich PA :P
Bye Bye Harmonia Hail Thoria |
Cytuj:
|
omg te kolejki są dobijające: myślałem ze o 5 sie elegncko wbije a tu juz prawie 6:30 a ja 10 w kolejce. Nie wiem czy w ogóle jest sens sie jeszcze wbijać bo zaraz ss :P
|
Za***iscie o 3 w nocy mialem kolejke 100 B)
Gdy teraz sie loguje o 6.50 mam 15 Thoria ?? |
Nowe światy :D
od 3 tygodni mampaccaitylkoczekałem asz bendzie nowy świat :)
|
Też się cieszę, że są nowe światy, ale w głębi miałem nadzieje, że bedą one tak jak w sondzie: łatwy, trudny, alliance, inny. No cóż, na to chyba jeszcze muszę poczekać :(.
|
moze mi ktos pomoc??? kiedy bedzie mozna wbijac sie na nowe servery??? slyszalem wiele teori np ze jak pacce osiagnal np okolo 45 lvl a ostatnio gdzies czytalem ze jak 150 osob wyjdzie na maila to facce beda mogli sie juz logowac. pomoze mi ktos w tym?? :confused:
|
ZrÓbcie Świat W Polsce!
CIPowie! Załóżcie wreszcie serwer w Polsce! Nawet brazylia miała już serwer, a "co z tą Polską"???
|
Poszukuje 4 vice liderow do gildi Red And White na serwerze Furora wiecej informacji pod numerem gg 7738378, osoby ktore maja pacc pisac, zrobimy dobra gildie ; ) Moj nick Lord Feli.
|
Cytuj:
@topic Ciekawe , że CipSoft wprowadził światy właśnie teraz. jeszcze ciekawiej byłoby jakby zrobili to tydzień przed update. |
Thogrorn --> Furora
niech już dadzą wejść faccom plx plx :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:57. |