![]() |
Szukam starego teamu z Luminery
Fren Godi - Mój nalepszy kumpel gralismy na lumi ja bylem
Sidan Gadaro mialem haka konta nieodzyskalem teraz jestm tez na Lumi Sidanos 20+ knight Anobam - Tibijska żona Frena^ bloczylem jej potworki bo miala 7 lvl Demon Czarodziej - Kolejny człowiek teamu niepamietam go za bardzo Mielismy male lvl Ja 17 drut Fren Godi hyba 16 drut Demon Czarodziej 15 Sorc hyba Anobam 7 drut Stary team Luminera jak odczytacie pisac na prv do Sidanos lub na GG 4743727 Jak ktos ich zna/znał to pisac do mnie |
Larsonen, Zdzichu Kuleczky, i gm Saphiry żeby mu wyje**ć za bana
|
ja szukam kumpla z Astery Dark Dante Ziom stary jesli to czytasz to napisz do mnie na privvvvvvvvvvvvvv
|
byla se taka crio ferus na świecie harmonia jak ja spotkacie to plz piszcie na nr gg 3878934 bardzo ja lubilem dala mi vand of dragonbeatch
|
Szukam kumpla, jak go poznałem miał nick Czehu Master, a potem powiedział że tworzy nową postać na tym samym świecie, ale jednak nie wiem jaki ma teraz nick bo straciłem z nim kontakt. CZEHU MASTER! świat AZURA
|
Ja szukam kolegi o nicku "Amuel Valesco Junior", on jest z Isary. Ja gram na neranie jak coś, nick "Aran Therorr".
|
Honera!!
Tadzarus of Honera, Achius Werpollin, Yber Sella- moi ziomowie. Jezeli ktos ich gdzies widzial - 6143833 (moje gg). Jestem Dawny Redruid Knight (hacked ;//). P.S byl jeszce jeden, gralem z nim na ots 7.6 potem chwile na rooku tez honera... jak cos to ja zawsze na kazdym ots bylem Redruid. |
Poszukuje graczy:
Xeronti Speed Levis Piszcie PW na forum |
[[
czy ma ktos kontakt z magda of dolera
|
szukam kumpla z kyry, nie pamientam nicku!!!! muwilem do niego cepek jakby tu byl to nieh pisze!!! cepku znajc sie!;(
|
Askara
nick: Alin Ivah Jeśli by był na forum niech się odezwie ;) |
Kaftan i inni
No ja chciałbym na celescie sie zobaczyc z : Master blancior Pixo'mixel,kaftan,picu licu i.... ze shackowanym charem ;p[MONSTER:):)][Tiger]
|
No to ja dużo osób straciłem kontakt... grałem chyba na 10 światach już heh
Tak więc chciałbym znależć... Fatman Janusz - Xantera ... kurde już więcej nie pamiętam heh :P a ogólnie temat dobry hiehuha :D @Edit Cytuj:
Przepraszam k**** ale możesz mi powiedzieć jaki ten temat ma "temat" ?? Bo chyba nie o jakichś zasranych błędach. Jak chcesz to znajdź sobie topica na ten temat i tam pisz pierdoły... Cytuj:
Jak masz waty to idź do ortodonty synek. Jak nie masz nic ciekawego do napisania to nie śmieć tego Forum -.- żal mi cię cycu Cytuj:
Co ty k**** odpier**lasz? Matka cię codziennie bije krzesłem i masz *****szona? Na przyszłość nie pisz takich durnych tekstów -.- Aha i sorry za słownictwo wybaczcie plax :P |
moze ci pomoge
człowieku to na jakim serwie jest ta LADY-elerie bo ja k na Valori to ci pomoge :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
|
Poszukuje mojego kolegi z Kyry, właściciela postaci Swierszcza Stary, Murczyson i coś tam jeszcze. Jest on negatywnie nastawiony do gildii Rookgaard Family oraz do Sir Mafjozo na Kyrze. Miał rookera(pisze rooker, bo są kłótnie z tymi stayerami i slayerami).
Innych znajomych też szukam, miałem nicki Tanko of Kyra i Tarpaka. Jednak nicków nie pamiętam. Znajomi znają mnie z głupich nicków, więc jeśli zobaczyłeś kiedyś na Kyrze durny nick(zachowanie nooba, kradłem, wyzywałem, spamowałem itp.) to pisz do mnie i się pytaj czy moja postać :). |
Cytuj:
|
Morita De'Vrie kiedyś około 2 lata temu grałem na Titani pod nickiem Frather~~ coś takiego nie pamiętam dokładnie ;/ (Pamiętasz może akcję jak chciałem ci coś ukraść i tak sie skumplowaliśmy ^^?) jak coś napisz pw...
|
ja szukam:
- Rastafajranin? Nie wiem jak to miałeś napisane :P ja grałem wtedy jako Lady'Dex :P na Askarze - Blumflum ? tu tez nie pamietam nicku i tez zesmy razem grlai na Askarze ja miałem Wojownika Bos'a i Lady'Dex :P i dużo ziomków z Askary :) ktorzy przyjaznili sie ze mna (Lady'Dex) wtedy byli naprawde fajni ludzie w Tibi :) |
Ja poszukuje postać o imieniu Kexen Zona
Jeśli to widzisz napisz na 13694547 |
szukam Agresive Soula z Guardi napisz w Tibi mój nick to Fiso
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:44. |