Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Hitler... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=42060)

S.P.M 14-07-2005 22:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez De'sH
Gratz jestes pierwszym ktory przeczytal moj tekst... no i? ja mam na 14 wrzesnia na anorexia rottingi i cos tam jeszcze... moim idolem nie jest Varg, btw jesli chodzi o jego muzyke to po "upadku" Burzuma tworzy on asyrysjka muzyke folkowa i asyryjskimi tekstami...

@up
"Ludzie najpierw odwiedźcie Oświęcim, a poźniej wypowiadajcie się na temat Hitlera (co do niektórych tutaj mówie)"
Bylem i? oboz jak oboz niczym sie nie rozni od innych, no moze troche wiekszy, ale oczywiscie nikt nie zauwazyl na tym forum ze w chinach i komunistycznej koreii do tej pory obozy istnieja nie?

Po pierwsze - nordycką, po drugie, nie pisze się asyryjską tylko aryjską.

Baron Kaldrick 14-07-2005 22:18

Cytuj:

tworzy on asyrysjka muzyke folkowa i asyryjskimi tekstami...
ASYRYhe? Chłopie, cofka do podstawówki, uczysz się pisać poprawnie pod względem ortograficznym. Cofka do przedszkola, uczysz się składać poprawne stylistycznie zdania. Cofka do cycka mamusi, i naucz się podstawowych zasad moralności.

Neonaziści. Zabawne. Nasłuchało się dziecko tru blek muzyki, i pała nienawiścią do całego świata. Jak taki mały kotek, któremu ktoś na ogon nadepnął.

De'sH 14-07-2005 22:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mejlun
Po pierwsze - nordycką, po drugie, nie pisze się asyryjską tylko aryjską.

sorry fakt nie zauwazylem, przeczytaj wywiad jak chlopak wypowiada sie o swojej muzyce ;] aryjsa z aryjskimi tekstami, czyli popierajaca to ze sa ludzie i podludzie, to bedzie taki burzum poloaczony z hmm fintrollem? tzn teksty takie jak byly tyle ze muzyka bardziej folkowa.

Dan the Automator 14-07-2005 22:20

Cytuj:

Gratz jestes pierwszym ktory przeczytal moj tekst... no i? ja mam na 14 wrzesnia na anorexia rottingi i cos tam jeszcze... moim idolem nie jest Varg, btw jesli chodzi o jego muzyke to po "upadku" Burzuma tworzy on asyrysjka muzyke folkowa i asyryjskimi tekstami...

No bo przechwalasz sie jakimiś zespolikami, z których połowa nie powinna wogóle powstać.
Co do poglądów.
Jak już mówiłem - dorośniesz - zrozumiesz. Temat zaraz zamykam, niech sie tylko Kald wypowie

De'sH 14-07-2005 22:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Baron Kaldrick
ASYRYhe? Chłopie, cofka do podstawówki, uczysz się pisać poprawnie pod względem ortograficznym. Cofka do przedszkola, uczysz się składać poprawne stylistycznie zdania. Cofka do cycka mamusi, i naucz się podstawowych zasad moralności.

Neonaziści. Zabawne. Nasłuchało się dziecko tru blek muzyki, i pała nienawiścią do całego świata. Jak taki mały kotek, któremu ktoś na ogon nadepnął.

to co twoim zdaniej jest prawdziwa blekowa muzyka? hmm? nie odpowiada cos? czy ty uwazasz ze jak jestem np. mlodszy od ciebie to musze glupoty *******ic?

"Temat zaraz zamykam" nareszcie cos inteligentnego z twojej strony ...

S.P.M 14-07-2005 22:22

Cytuj:

to co twoim zdaniej jest prawdziwa blekowa muzyka? hmm? nie odpowiada cos? czy ty uwazasz ze jak jestem np. mlodszy od ciebie to musze glupoty *******ic?

Jak nie musisz to nie *******.

Dan the Automator 14-07-2005 22:24

Cytuj:

Nie, to stwierdzenie faktu, poprostu pieprzysz głupoty :-).
Człowiek rodzi się z natury dobry. Ty masz najwyraźniej jakieś odchyły. Ale tak, wiek "buntu", trzeba pokazać jakim jest się groźnym, niedobrym i wogóle...

De'sH 14-07-2005 22:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mejlun
Jak nie musisz to nie *******.

Musze bo trzeba tu w koncu cos prawdziwego napisac a nie.. ja slyszalem ze ktos tam ktos powiedzal ze w gazecie pisalo ze ojciec hitlera jest zydem... i tym podobne glupoty...

Baron Kaldrick 14-07-2005 22:25

Cytuj:

Odpowiem na ostatnie dwa pytania. Po kolei:
1) Tak.
2) Jeśli *******isz głupoty, to *******isz głupoty, i tyle mnie obchodzi twój wiek co wpływ zorzy polarnej nad antarktydą na miesiączkowanie pingwinów.

De'sH 14-07-2005 22:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Baron Kaldrick
Odpowiem na ostatnie dwa pytania. Po kolei:
1) Tak.
2) Jeśli *******isz głupoty, to *******isz głupoty, i tyle mnie obchodzi twój wiek co wpływ zorzy polarnej nad antarktydą na miesiączkowanie pingwinów.

hmmm a co na pierwsze sie boisz? wszyscy mnie bluzgaja ciekawe za co... juz to ktorys raz mowie prawda boli....

Dan the Automator 14-07-2005 22:27

Cytuj:

hmmm a co na pierwsze sie boisz? wszyscy mnie bluzgaja ciekawe za co... juz to ktorys raz mowie prawda boli....

Prawda czy poglądy...?

Rendarn 14-07-2005 22:27

Wszystko zostało wyjaśnione, pozostaje tylko uciszenie tego oszołom De'sha i zamknięcie tematu,poza tym jak zalozyciel(Dobo) Metal tibii moze wiedziec mniej od ciebie w sprawie muzyki. Przypominam że rzucanie hasłami neonazistowskimi jest karalne. Poza tym nie podchodzisz do tej dyskusji z dystansem de'sh, brakuje obiektywizmu w twoich postach. Zresztą juz wszystko napisalem w postach wczesniej.aha, i to ze chce zamknac topic nie znaczy ze boje sie jakiejs prawdy itp. Znam prawde.

Baron Kaldrick 14-07-2005 22:30

@ten tam zapłakany neonazi w kącie
A na pierwsze odpowiadać nie muszę, bo sam już swoje - jakże oryginalne i rzadko spotykane - poglądy muzyczne prezentowałeś.

De'sH 14-07-2005 22:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rendarn
Wszystko zostało wyjaśnione, pozostaje tylko uciszenie tego oszołom De'sha i zamknięcie tematu,poza tym jak zalozyciel(Dobo) Metal tibii moze wiedziec mniej od ciebie w sprawie muzyki. Przypominam że rzucanie hasłami neonazistowskimi jest karalne. Poza tym nie podchodzisz do tej dyskusji z dystansem de'sh, brakuje obiektywizmu w twoich postach. Zresztą juz wszystko napisalem w postach wczesniej.aha, i to ze chce zamknac topic nie znaczy ze boje sie jakiejs prawdy itp. Znam prawde.

Jestem wolnym czlowiekem w polsce jest wolnosc slowa wiec mi nie mow co moge a czego nie ok?

@Dobo...
przeczytaj moj pierwszy post

Gezund 14-07-2005 22:30

Cytuj:

pozostaje tylko uciszenie tego oszołom De'sha

Cenzura?
No i po co?
Każdy może mieć swoje poglądy, nawet jeżeli są sprzeczne z twoimi...

Rendarn 14-07-2005 22:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gezund
Cenzura?
No i po co?
Każdy może mieć swoje poglądy, nawet jeżeli są sprzeczne z twoimi...

Przeanalizuj jego posty, zreszta to ze ktos sobie zalozy temat "przez lagi zabil mnie snake" i to ze modek go skasuje to jest cenzura ? Przeciez napisal tam swoje zdanie w tym wypadku "cipy sa do du** bo robia lagi"
Zresztą nie chodzi mi o ban mogą to byc ostrzeżenia, nie pisalem tu o uciszeniu w formie bana.

De'sH 14-07-2005 22:34

Cytuj:

Przeanalizuj jego posty, zreszta to ze ktos sobie zalozy temat "przez lagi zabil mnie snake" i to ze modek go skasuje to jest cenzura ? Przeciez napisal tam swoje zdanie w tym wypadku "cipy sa do du** bo robia lagi"

fajne masz podejscie do zycia, mieszasz tibie z rl to zly przyklad... pozatym modek juz od 2 stron ma zamknac ten temat ....

Baron Kaldrick 14-07-2005 22:35

@zapłakany neonazi
Skoro w Polsce jest wolność słowa, to dlaczego ugrupowania faszystowskie istnieją tylko nielegalnie? (pomijając lpr i giertychjugend)

Rendarn 14-07-2005 22:35

To był przykład, dzieciuchu, równie dobrze mógłbym podac jakis inny, chcesz?
@Neo-nazista
Tak jak napisał Baron publiczne wyrazanie tych poglądów jest niezgodne z prawem

De'sH 14-07-2005 22:36

Cytuj:

To był przykład, dzieciuchu równie dobrze mógłbym podac jakis inny, chcesz ?

tak dawaj my master, ty przeciesz wiesz wszystko

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:45.