![]() |
Sry..ale zapomniałes dodać ze to nie twoje dzieło
|
Archeolodzy :PPPP
Poradnik dość spoko tylko nie na te czasy xD |
fajne miasteczko ;p
|
Cool
Suuupcio poradniczek mieszkam w carlin i wszsdko o tym wiem ale dla nowych sie przyda i :D chcialem zawsze zobaczyc jak stare carlin wygladalo :D fajne bugi byly i na amazon camp byl fajny sabre i ladniejszy niz tera xD
|
NAJLEPSZY PORADNIK JAKIEGO WIDZIALEM MAM W CARLIN POSTAC 22LVL I NAWET TYLE NIE WIEDZIALEM O CARLIN CO TY !! OCEN DAJE 100/10 :cup:
|
gratulację ^^
Cytuj:
Jest o wiele więcej osób ;pp. ale to szczegół. również gratuluję za poradnik. znam Carlin. i opisałeś bezbłędnie ;D. ale znając innych wolą czytać krótsze poradniki. niestety, inaczej tego miasta ująć się nie da. |
super poradnik!!
|
Plac gry
Ja był chciał zapytać gdzie znajduje się plac gier :)
|
Plac gier znajduje sie na polnocny wschod od depo.
|
Super Poradnik, zwlaszcza dla osoby ktora niegrala w tibie.
|
Chessterr mam pytanie w swoim poradniku napisales że mozna trenowac u NPC gildi swojej profesji.MOZESZ mi powiedziec ja to sie robi i co muwi? a apropos poradnika genialny w kon cu rozwiazaly sie moje problemy na najmniejszych levelach
GRATULACJE SUPER PORADNIK :) :D |
Genialny Poradnik
Chessterr mam pytanie w twoim poradniku pisalo ze mozna trenowac wgildi swojej profesji.mozesz mi powiedziec jak to sie robi i co muwi?
Apropos poradnika GENIALNY GRATULACJE PLZ ODPOWIEDZ:]:):D |
Świetny poradnik ;]
Gz |
Yo
NIEZLE:baby:
|
8.1 - Rachel zwariowała?
Kiedy kupowałem Life potiona Rachel mie pierdyknęła z kuli ognistej
Lie chyba znaczy cos po angielsku bo cos takiego gadala. Prosze o odpowiedz... |
Bardzo ładny poradnik BRAVOO:cup:
|
Bardzo ciekawy poradnik
Poradnik doskonały wszystko o carlin normalnie 7 niebo. 10+:cup::cup:
|
Wyjebiste
__________________________________ Nick: Khalid Pall Zalogowany:Venore Ekwip: Dsm , blue legs , boh , RH , Demon Shield Level : 42 [CHAR]Khalid Pall[/CHAR] |
Bardzo dobry poradnik. :) Często bywam w Carlin a o lodowych wyspach nie wiedziałem.
|
Wzruszyłem się ;( jak dawno były robione te zdjecia ? jeszcze na tibi 7.xx ja pamiętam tak wyglądała moja pierwsza tibia 8o Gdybyś dał ten poradnik wtedy gdy już mnie niebyło na ROOKU to by mi się wielce przydał;) ten poradnik jest bardzo dobry ,ale jest jeszcze cos (jak zawsze dożuce swoje trzy grosze...) pod carlin jest drugi bar podziemia i tam sa rotwormy oraz slimy po update i tibi 8.1 slimy respią sie na powiechczni schodów więc uwaga :D Ale poradnik ogółem zasłógóje na.. no... odejmie sie to kilka pónktów i wyjdzie=9,9/10:cup::cup::cup::cup::cup:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:31. |