Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   najmniej lubiane miasto (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=4228)

BeinFester 05-09-2005 14:51

kazz jest fajne, bo mało tam złodziei i sama smietanka polskich graczy(przynajmniej na moim servie)ale faktycznie jest troche takie jakies smetne,0 zieleni...i dobre mam miejsce na rybki jeszcze.Najbardziej nie lubie carlin bo duzo pk i za duzo ludzi w ogóle.za to w thais sporo złodziei.....
ps.aha i jeszcze zawaliscie szybko exp leci w kopalniach.

Marcin wymiatacz 05-09-2005 15:57

Ja nienawidze carlin, mam uraz do tego miasta. Juz od mojego 1hara nienawidzilem tego miasta i az sie zrookowalem zeby tam niebyc(niewiedzialem jak isc do innego miasta dlatego rooknelem sie :p )

muka_muka 05-09-2005 16:08

:/

Jezeli nie carlin(a mialem zamiar tam isc na PvP-enforced[Teraz mnie zraziliscie :o ])To gdzie?Venore?Musialbym miec jakiegos przewodnika lub cos,a moze Thais?troche znam miasto.

@EDIT jak cos to jestem na Dolera a nick to Ziom von Blood.

Wielka Bamboocha 05-09-2005 21:46

Ja lubie Carlin. :]
Bo mnie zarzynaja tylko w Thais na trollach!!
A AB nie lubie bo tam jest tylko gildia druidów,ambasada Thais, depo i sklepy!!
A w Venore siękręcą nie ładne potworki. :p

Wielka Bamboocha 05-09-2005 21:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wielka Bamboocha
Ja lubie Carlin. :]
Bo mnie zarzynaja tylko w Thais na trollach!!
A AB nie lubie bo tam jest tylko gildia druidów,ambasada Thais, depo i sklepy!!
A w Venore siękręcą nie ładne potworki. :p

PS:
Acha zapomniałem i tam można fajnie PeKować na Goblin Camp. :p

Marshal 05-09-2005 21:58

Najgorsze miasto to zdecydowanie Carlin. Właściwie nadaje się jedynie do puszczenia UE przed depo i nic więcej.
Potem AB - nigdy nie widziałem tylu polskich idiotów w jednym miejscu i do tego nawet UE nie bardzo jest jak walnąć :/

Rabanbar 05-09-2005 22:01

W thais czuje się jak w domu. W kazardoon jest klaustrofobiczne. Ab'dendriel tez lubie chociaz jest daleko do dobrych expowisk. W carlin byłem raptem raz i niewidze w nim nic ciekawego. Za małe jak na tłumy które się tam przewalaja. Pozatym daleko od domu. Venore jest dla highleveli i pacców bardziej. O wyspach pacc sie nie wypowiadam. Po namysłach dochodze do wniąsku ze najmniej lubie carlin.

Mikelp 05-09-2005 23:06

Nienawidze CARLIN! W ogóle duzo pk wszędzie daleko i jakieś takie brzydkie :/. Nastepne jest Venore. W ogóle pełno hlvli i nie ma żadnego dobrego expowiska+trudno się poruszać po tych bagnach...Dalej: I tutaj mam dylemat: Kazz i Thais. Kazz=Blisko soldy i guardy oraz sklepy do sprzedania lootu. Thais=Najlepsza gospodarka. Tutaj te dwa miasta pozostaja na równi.

ULUBIONE MIASTO: AB'DENDRIEL! :cup: Powód? Nie wiem xD Po wyjściu z rooka kolega z masakrycznie wielkim (jak dla mnie wtedy) levelem 19 (joke) powiedzial: "Chodz do ab. Za***iste miasto. Carlin ***owe." Na co odparłem: "Ale tam jak sie idzie do tego ab duzo pk jest" (tak mi powiedzial pierwszy czlowiek ktorego spotkalem po wyjsciu z rooka) No to zaproponowal ze po mnie przyjdzie. I tak stalem sie mieszkancem ab. Miasto jak miasto, mi sie podoba ale depo zdziebko za male ;/. Jak ktos pozadki robi w depo to sie tak nooby zbieraja ze trudno wejsc :P

Vell 05-09-2005 23:23

I hate carlin venore thais kazz :P i love Ab xD hehe

Solero 06-09-2005 11:39

zdecydowanie ab bleeeeee X(

bmc86 06-09-2005 16:36

Zdecydowanie Carlin ze wzgledu na PK X(

Czubi 06-09-2005 21:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez muka_muka
Jezeli nie carlin(a mialem zamiar tam isc na PvP-enforced[Teraz mnie zraziliscie :o ])To gdzie?Venore?Musialbym miec jakiegos przewodnika lub cos,a moze Thais?troche znam miasto.

@EDIT jak cos to jestem na Dolera a nick to Ziom von Blood.

Ej ty.....
Masz 140+ LvL a ty tu takie rzeczy piszesz musialbys miec przewodnika bo nie znasz venore....

Btw....
Miasto Ktorego nie lubie to Carlin A uwielbiam Kazordoon poniewaz nie trzeba latac na exp..
Jest Hell gate, Labirynt...

Łolek 06-09-2005 21:39

Dla mnie Carlin, miasto na chwile możesz tam pomieszkać tydzień i więcej juz ci sie niechce. Na wszystkich serwach na jakich grałem mieszka tam masa noobów, thiefów itp. Oczywiście nie zamierzam uogulniac sa tam zarówno porzadni gracze :).

Lord Maniek 06-09-2005 21:56

Carlin - sux - pełno noobów, newbie, PeKa :) i wogule niema na co iść chyba że na ghoust land ( dobrze napisałem ? :p ) ale to trzeba mieć lvl więc miasto bardziej dla że tak powiem ( bez obrazy :baby: ) głupich średnich lvlów, oczywiście dobre dla wczesniej wspomnianych PK

Kazordoon - moje ulubione :) dla początkujących dwarfy, roty potem z biegiem doświadczenia soldy i guardy więc każdy znajdzie coś dla siebie
Mało ludzi - lootbagi są już bardziej bezpieczne :p i moi znajomi też są w kazo więc nic nie brakuje :cup: jedyny mankament to częste przeludnienie kopalni ale to częściej na -1 i -2 poziomach kopalń

Polecam

ox sky master 06-09-2005 21:58

dla mnie również Carlin ponieważ tam koło dp niema sie nawet gdzie wykręcić. na drugim miejscu jest Thais bo jest tam troche pk. A miasta Venore jeszcze nie sprawdziłem jak tam jest ale już to mam zamiar zrobić.

Elmer 07-09-2005 00:17

1st place- Carlin - to jest miasto? ja bym zakwalifikował do wsi :>
2nd place- Kazo - Nie lubie podziemi :P

Isessian 07-09-2005 17:41

Ja osobiście najbardziej nie lubie Kazz:
1. za duzo korytarzy
2. pod ziemią
3. ciezko dojsc dla początkuącego
4. czuje się w nim jak kret

ale to tylko moje zdanie B)

Lvl 13 i wciąż rośnie :evul:
Skils: 55/30 :cup: i też szybko rosną
Mlvl: 7 :mag:

Szpicel 07-09-2005 17:48

@ up: To, że nowym "player-om" trudno tam dojść to bardziej zaleta niż wada ;)

@topic: Carlin, Carlin i jeszcze raz Cariln !!!

Dj Fara0n 07-09-2005 18:10

Carlin duzo pk i duzo skull hunterow.Dlamnie tam wogole klimatu nie ma.

DJ Necro 09-09-2005 15:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dejvo
Hmm... był temat najlepsze miasto... (i chyba ty go założyłeś nie pamiętam...) z niego można wywnioskwoać które miasto jest najmniej lubiane... ;/
Więc bezsensu jest raczej pisanie tego tematu - takie jest moje zdanie...

Ale wypowiem sie :D
... najmniej lubiane: Carlin! Zero klimatu i nie sympatyczne miastczko - mieszka tam zazwyczaj najwięcej ludzi i ... PK... nienawidze tego miasta!

LOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!

Jak umiesz w tibie grać to w każdym mieście możesz po pomieszkiwac :p
Może AB za duzo low lvl mam kolegów którzy chodzą z venore do AB zeby Pkować z nudów .

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:14.