![]() |
ja szczegulnie zbieram gp i strzaly ale terz zbieram rzarcie i tym podobne
8o to bedzie:lucznik: |
ja kolekcjonuje amulety, pierscienie i oczywiscie klucze, bo zawsze sie przydadza 8)
|
ja mam w depo 340 hamów :)
|
Ja natomiast zbieram chlebki (ktore robi sie wlasnorecznie) mam ich 809 ktore robilem w 2,5 godziny razem ze scinaniem a oprocz tego kolekcjonuje jeszcze scale armor (89), battle shield (28 ) , battle hammer(15) , plate armor (4) , double axe (7) oraz blyskotki ktorych mamm 2 bp.
|
zbieram rozne dziwne zeczy wymienie najciekawsze z mojej kolekcji : 100 wisienek (wszystkie z bugów nie kupilem ani jednej)57 black pearls (mumie)backpack ciasteczek :D(dla niewiedzocych 2 tysice ich jest)234 dagon hamy,i ruzne kamyczki ( mam ze 20 rubnów , okolo 30 diamentów, i jusz prawie 100 small emeralds ( te kupuje sobie w venore bo zajebiscie wyglodaja z domku :D no i jeszcze sporo zeczy ale nie chce mi sie pisac:D
|
Ja zbieram kwiatki itp naprawde ladnie wydladaja :D :D
|
Ja zbieram fooda, liny(mam ich chyba 100 bo zawsze ktos moze sie trafic co na mainie chce za 80gp kupic:D)i mam pytanie czy jak mam potworka w depo lub w domku naprzyklad elfa to czy on mi zgnije??
|
Ja chodze czesto na Amazonki wiec kolekcjonuje czaszki( narazie mam ich malo, ale bedzie wiecej)
|
183 Blueberries
124 Mushrooms 69 Small Stone :D 34 Dragon Ham 100 Meat 100 Ham 350 Egs 97 Spears 100 Bolts 100 Arrows 100 Pojson Arrows 9 Burst Arrows To moja kolekcja.... |
8) ja zbieram butelki :P, kolorowe bagi i bp :) i strzaly jeszcze nie mam bust arrow ale qumpel ma mi załatwić pare ;) :)) :))
Isara-Ab'dendriel-sorcerer-lvl 9;( m lvl 7-skille 16/18 :sword: nick (nie ważne) :] |
ja sobie ryckiem zbieram pomarańczki :D po hunterch , mam ich dopiero 16 ale mam nadzieje szybko zdobede wiecej :D
|
Ja kolekcjonuję różneo rodzaju Fluidy, grzybki, kwiatki oraz food ;)
|
a ja zbieram głównie żarcie :P mam już 300+ jagód,teraz zbieram wiśnie z bugów,cholernie żadko wypadają i mam ich tylko 59 :( zbieram też amulety,narazie tylko:
1x Wolf Tooth Chain 1x Crystal Necklace 1x Silver Amulet 1x Bronze Amulet i moje ulubione :] 2x Protection Amulet narazie amuletów mało bo niedawno zacząłem zbierać ;( |
Ja Kolekcjonuje:zarcie mam po 50+ z kazdego rodzanju<oprusz gruszek i dyn>,Amulety,Ringi,Roslinki i sprzet domowy :P np.łyzki,noze itp.:)
You see yourself. You are a master sorcerer. You are Shinjimae of the Ikka shinju. |
Moja kolekcja
Ja zbieram ornament shieldy :baby:
Najpier miala byc 1..pozniej 3..pózniej caly floor w moim domku...teraz juz staram sie codziennie jak mam czas skoczyc po takowe cudenko:) Respawn 1 x dziennie na pohu ^^ Quest W sumie chodzi o to zeby zdobyc shielda solo i nie pasc na bugu :> Co zdarzylo mi sie juz kilak razy ^6 Ale czego sie nie robi dla powiekszenia kolekcji .....? 8o |
Kolekscja
Ja nie kolekcjonuje wartościowych rzeczy tylko raczej piedoly
-jedzenie typu: wisienki, marchewki, cisteczka, -do niczego nie sluzace naszyjniki (te często spotykane) |
Perły, zarówno czarne jak i białe. Kamienie szlachetne.
|
Moja kolekcja:
2 bp kluczy 3 bp quest itemow (zadnego nie wyrzucam ani nie sprzedaje) i rzeczy o znaczeniu sentymentalnym;) 1 bp wolf tooth chainow 1 bp dark helmetow 4 bp pierscionkow i naszyjnikow (prawie wszystkie rodzaje:) ) 50~ throwing stars 2 bp bpkow 300~ jagod I to chyba wszystko;) |
Ja zbieram wszelkiego rodzaju amulety i ringi ;)
|
Ja kolekcjonuje: Tylko Potwory :D a na serio kolekcjonuje kwiatki i bluberies :baby:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:46. |