![]() |
Cytuj:
----------------------------------------------------------------- EDIT: mozliwe, że Karlos poprostu czyta mi w myślach, rozmawiałem z nim na gg i wydaję się, że jest bardzo miły i uczciwy, więc wycofuję swoje domysły xD tak jak powiedział Karlos możliwe, że myślimy na jednych falach :) więc przepraszam Karlos i powowdzenia w dalszych kolejkach xD |
Cytuj:
|
No czyli tak zadnych wynikow nie kopiowalem ;) Jakie argumenty? No jakie praktycznie tylko takie ze jestem w czlowce po co mialbym teraz tracic wszystko? :( Chociaz nie mowie ze krwi mi napsules Zimne Piwo co do klonowania ;) Tobylo najdluzsze kilkanascie minut w moim zyciu :)
Aha jeszcze jedno żądam oficjalnych przeprosin na pismie i na stronie glownej Tibi.pl :> Temat uwazam za zamkniety ;) Nie jestem Clonerem zpytajcie Zimnego :> |
Cytuj:
wysłałem Ci na pm link do wyników z tej rundy xD |
Cytuj:
Mi tez plx :P Mysle, ze Zimne_Piwo nadaje sie na osobe zliczajaca wyniki ;] Jest uczciwy, zyczliwy, sprawiedliwy etc. bla bla bla. :P |
ee tam :> :>
|
Cytuj:
dałem link do wyników dla Kamosa, więc chyba niedługo dadzą wyniki, jak by pm nie doszło to pisac na gg jestem niewidoczny xD Cytuj:
|
Zimne Piwo, mialy byc oficjalne przeprosiny na pismie, i na stronie glownej Tibia.pl, Tibia.com, Onet, Wp, Interia i ... google :D :p
Btw. Ile jeszcze kolejek zostalo do konca? Cytuj:
|
Przeczytajcie ten artykuł. I teraz co zrobimy w przypadku gdyby mecz rzeczywiście został powtórzony.
|
Ja proponuje mecz w tej kolejce "wykasowac" a w nastepnej kolejce dac 10 meczy + 1 powturzony = 11...
@Edit: Oczywiscie jak mecz BĘDZIE powturzony... ;) |
wątpie by mecz powtórzono....a real i tak jest tak słabej formię, że znów przegra xD ja bym nic nie zmieniał tylko dał wyniki kolejki i typy następnej xD
|
@Raul: zasady jak w Toto-mixie - liczony jest wynik po 90 minutak, bez mozliwosci zmienienia go. Czyli powtorzzenie meczu nas nie obchodzi;)
@Piwo: przeslij mi wyniki na PM, albo na gg. Ostatnio ledwo sie z czasem wyrabiam, wiec mozesz pomoc nam podliczac punkty;) |
huhu 1 raz wygrałem<jupi>Czekam z niecierpliwością na nową kolejkę:P
btw.apropo meczu Real vs Espanyol jeśli będzie powtórzony to sprawiedliwości stanie się zadość 8 kolejka jest lipna...:( |
wysłałem plik z wynikami do Kamosa xD
to są chyba błędy jakie zauważyłem na pierwszy rzut oka...: vaviec w ogólnej punkt więcej, Crowned 9 pktów w tej kolejce, Lord Dreathan 8 pktów w tej kolejce, i chyba coś jest nie tak u Mafussa.... dokładniej popatrze póżniej, bo mam trochę lekcji do odrobienia :) EDIT: typy już czekają w notatniku xD heh nie mogę się doczekać piątku xD |
Chyba kazdy przyzna, ze ta kolejka byla najzwyklejsza sposrod wszystkich. Nie tylko ja ale wiekszosc z prowadzacych osob zajela dalsze miejsca, a 1 zajal pawelekthedruid który wczesniej nie mial az takich dobrych wynikow. Gratulacje :)
|
skopiowal! skopiowal! :D B) :] :p
|
No, Adi w tej kolejce zagłosował wczesniej, clonerzy - Do Boju !!! :) :)
ps Tylko pamietajcie, że osoba zlapana teraz chyba bedzie dyskwalifikowana :p |
Cytuj:
@Adi nom trochę się pośpieszyłeś xD mogłeś potrzymać nas w niepewności...ale ja w tej kolejce typuję całkiem inaczej, więc albo Cię dogonię albo Ty się wybijesz za granice osiągalną dla zwykłych śmiertelników :) |
proponuje żeby zimne_piwo zastąpił mnie w liczeniu głosów, bo niestety ja niebede mial czasu, bo albo wyjazdy albo nauka
|
Piwo, piwo, nie klonowałem przez wszystkie kolejki to nie mam zamiaru tego robić dwie przed końcem, wyniki robilem sam to że to adiego podobne to uwazam za przypadek, jeśli byśmy szukali to u kazdego mozna znalesc podobne wyniki ;] nie oskarżajmy sie nawzajem a sam jestem przeciwny klonowaniu wyników lidera, nie klonuje i nie bede :) stop clonerom ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:45. |