![]() |
Cytuj:
|
nowe tereny dla facc....dodali troche podziemi kolo pohu i wielki mi halo... ;/
do tego te Soul Points... ze beda wolniej rosly Facc'om to juz pewnie wiecie ale ze za zabicie potworka Pacc dostanie 1 SP na 15 sec a Facc 1 SP na 2 minuty tego nie napisali ..... boskie cipy |
Tez mam Eldera ale SP będą dobre tyle powiem.Nie przeszkadzają aż tak i btw teraz m lvl bedzie skakal tym magow co umia tez expic a nie siedzic jak ten Poslki Mastro daro 85 m lvl a lvl 135 jak na Cachero czy Setzera to cienko expi a m lvl kazdy umie bić ;]. Od Update będa m lvl wchodzily tym co expia fantastycznie wiec Mastro Daro zacznij expic ;]
|
Cytuj:
|
Zgadzam sie z tym że nie będzie Testu Serwera. Cipy chcą napewno nam zrobić niespodzianke :D
|
Jeszcze jedno jesłi moge dodać Ostrzegam:P Teraz to dopiero bedzie GS Chodzi o (gIANT sPIDERA) krytycznie wyglada Na TS jak go zobaczylem myslalem ze zawału dostane jest bardziej straszniejszy niz jego 1 wersja ale cipy ciągle pracują wiec moze nie zmienia gsa.
|
Wszytko fajnie gdyby nie to ze 1 sierpnia (planowany dzien wprowadzenia update w zycie) bylem sobie na smoku i net mi siadl :( masakra dedlem a zgadnijcie co wypadlo...crown armor i crown legs ;( spowodowalo to ze nie gram w tibie...;/ przed samym update ;(
|
asdasdasddffffffffffff
|
Przykro mi z tego powodu że straciłeś dobre eq ale nie załamuj sie graj w tibie.
Co do Gs to masz racje napewno bedzie masakra z jego wyglądu :p |
Aha i chyba ostatnia moja nowinka ale nie sprawdzalem jeszcze.Po Update Magowie będą mieli lepiej Bo jesli pojda na Guady lub na cos takiego z 1 bp hmmkow i np. przytaszcza 14 bp blankow I jesli za 1 guarda bedzie 170 soula lub chociaz jakas polowa przyjmijmy ze 85 to i tak za guarda powinno dawac Hmma :P tak by mag latał sobie na guardach :P Ale to musze przetestowac :P Ale raczej to nie wypał Soula bedzie mało i bedzie limit raczej na bardzo malo soula.I jeszcze jedno grafika mi sie strasznie nie podoba ;/ Zebyscie widzieli itemki ;/ na tym TS az czasami nie chce sie tam siedziec ;/. Jeszcze ktos pytal o itemki nowe będą a potworów tez bedzie bardzo duzo to jeden z lepszych Updatów bardzo duzo tego jest.
NO Nobody knows if there will be a Test Server for all players. <-=-=-=- Wkleiłem to z tibinews.net jeśli ktos nie wie a jesli ktos nie zna az tak Ang :P "Jeszcze nikt nie wie czy bedzie publiczny 4 All. ;D" Dobra chyba dzis to koniec z lekkiego opisywania TS bo jutro lece na Necro musze sie wyspac :P |
Cytuj:
|
:(Wybaczcie
ehh to ja zamieściłem screeny z udpate i ceny runek przepraszam ale chciałem pochwailić się zdobyczą :( :(mam pomysł kto chce info na temat udpate e-mail [email protected] i podam gora 5 osobą
|
A nic nie słychać o nowych set Outfit'ach. Dziwne.
|
Cytuj:
pozdro |
A mnie to wiśi
bo i ta kmam facc i bede pewnie musial to samo robic bo znowu jakies glupoty dadza ja k ostatnim razem ze cos tam tylok skille pokazuje i inne spajdery i wogule ja pewnie nie bede widzial zmian i po co to wogule to ja ie wiem bo nicc sie nie zmieni na 109% X( a i jeszczze co ci moga zrobic jak dasz obrazek przecierz nie wykryja ze to ty jestes tutorem czy gmem a jak ktos by chcial dac obrazek to moze nowe konto zrobic tutaj i dac obrazek na jakiejs stronce i by ludziska widzieli go dopuki glupi admin by nie skasowal linka albo by nie skasowal posta :p
|
Cytuj:
|
Będzie ciekawie. Zobaczymy co z tego będzie bo dla mnie ten udate raczej się nie podoba :( . Jeśli będzie tak źle jak sobie to wyobraziłem (hehe ;) ) to czeka nas koniec starej dobre tibii :P :P
|
polacy
a tak wogule to polacy beda nobami tak jak sa teraz i sie zalozyc moge ze jeszcze bardziej znoobuja sie bo jesli bedzie taka wiellka konkurencja to beda drzec ciagle jape ze cos im nie pasi i wogule bo np o expowiska beda hamsko walczyc
|
@up
Co prawda to prawda... |
Nie mam zamiaru nic zdradzać, tutorem nie jestem ale jak Admini zabraniają to nic nie pokarze, powiem tylko, że screny są cudowne, nowe monstra, sprzęty! Miasta jeszcze nie widziałem :P
POwiem tylko, że kto chce ten znajdzie :P Cudo! już odkładam kasę na pacca, ofkors przez tibia.pl :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:05. |