Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Poradniki Archiwalne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=209)
-   -   Opowieść o Tiquandzie... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=44717)

jasiu 06-08-2005 00:47

czemu tylko dla pacc?? :(((

BaRkuS_LuCeRa 06-08-2005 02:04

Nice

wszystko ok jest i bendzie..sp fa sie mprzezyc:P i te inne ja sam gra, sorckie mi palkiem to siem zobaczy tylko jedno mnie nortuje.....czemu bylem taki glupi i wykupilem pacc przed update teraz kurcze mniej czasu na tiqunde...ale ja siem nei dam przedluze...oki to na tyle i cipsoft odwalil kawal roboty tyle powim :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:

tymon samuraj 06-08-2005 02:12

podobno darmozjady tez cos dostana.pare nowych potworkow i jakies domki/ulepszenia deppo ;] i meble....

Trufel 06-08-2005 08:56

No,no tym razem się postarali każda rzecz po upgrade mi się podoba. Nareszcie koniec z nierównymi prawami, jedni ostro jada na 6 mc a inni uczciwie muszą zarabiac a teraz niema wyboru 8o szkoda że nic nienapisano o biwym ekwipunku... ale to się zobaczy z czasem ;]

Thim'heel 06-08-2005 10:12

[b]Jak beda takie ceny run w sklepach to zbankrutójemy!!!
Cały BP UH bedzie kosztowla 3,8k a SD 6,8k ;(
Ja tak nie chce X(

AdamS_ 06-08-2005 10:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mc-master
Mnie ciekawi ta papuga co krzyczy "br? pl? swe?".

Pozatym zobaczcie sobie zdjatko z tibianews.net. ktory przedstawia nowego potworasa "smugglera".

http://www.tibianews.net/photos/Tibi...glefinal_s.jpg

Jak widac ma quatliw dosyc znajmomy :) wrecz rzucajacy sie w oczy.

Cipsoft ma ciekawe poczucie humoru...

Hehe Smuggler to jeden z redakcji miesięcznika CD-Action.Chyba go nie lubią :D

Ballaor 06-08-2005 10:18

A kiedy bedzie mozna logowac sie na test server? :)

Geko 06-08-2005 10:19

spox

Dobry art, jush wiadomo czego sie obawiac :D
Co do SP fajna hybryda, bo w koncu co to za gra jesli caly dzien stoimy w miejscu (mam mastera :p ). Czekam z niecierpliwoscia na update! Bardzo podoba mi sie wyglad trawki, jeszcze tylko ciekawi mnie czy cos sie zmieni w outfit'ach?

Sliwken 06-08-2005 10:59

Debile

Powalilo ich cos tam ja niedosc ze musze kupywac wlucznie do trenowania i po nie biega to jeszcze takie ceny debile debile tak mysle o tym ipdate debilizm mapa mistrz tylko te ceny

Chopkers 06-08-2005 12:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez heliwurab
Miłe (albo i nie) jest też to, że Cip Soft nas zauważył i dali do odgłosów papugi słowo PL? :] Mogli przecież dać np. Ger? ale nie, dali PL! :] może to i miłe, a może biorą nas za noobów

oni dali br? i pl? bo stronki fanowskie z tych krajow wspolpracują z cipsoftem.

ja mam tylko jedno pytanie co do Upa, czy ten assasin, dark monk i bandyta to mocne cos? :>

Master boys 06-08-2005 12:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ballaor

muilem ze 10 slepy jestes?

Pogromca pk 06-08-2005 12:33

Bardzo ciekawy artykuł, gratuluję! Update doskonale się zapowiada.
Co do soul pointów:
Slyszalem opinie, ze magowie nie będa stawiali knightom monkow, bo nie będą mogli robić run. Przecież jeśli jakiś mag się wcześniej "naładuje", i będzie miał 200 SP, to zgaduję, że będzie mógł zrobić 50 SD (jeśli 4 SP = 1 SD, a tak myslę), co oznacza, ze mag stojąc pod domkiem z knightem i monkiem będzie mógl zrobic spokojnie 2 plecaki SD. Jednak nie będzie tak strasznie jak się wydawało.

Mial Nika 06-08-2005 12:35

U szykowac se uhy i explo trzeba wiem ze bedzie tam jazda :P no i daltego zbieram jak najwienksza ekipe :P

Hail Xantera !!

Hamet 06-08-2005 13:43

Dobry pomysł żeby najpierw narobić sobie soul pointów a potem robić bp ale wątpie że 1 sd=4 sp

Wojus 06-08-2005 13:51

mmm....
bardzo ciekawy text :)
początek najlepszy, tak klimatycznie... mmm... :]
tylko potem... :/ połączenie na siłe tibii i dobrego opowiadania
poprostu tibia to już nie te klimaty :/

a co do update, to pewnie nie będę grał w tibie po nim
:)

Raul 06-08-2005 13:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jasiu
czemu tylko dla pacc?? :(((

Bo płacą za grę? Na następny raz najpierw użyj mózgu zanim zadasz idiotyczne pytanie.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ballaor

Nigdy.

zuza997 06-08-2005 15:16

...

Ocena Update:
Soul Pointy: -
Reszta: +
P.S.CIpsoft mysli ze ludzie nie beda stawiac makro?? LOlL i tak to beda robic to po co te soul pointy tlyko zmniejsza grywalnosc ludzi<<dla mnei to nie przeszkadza ja i tak w zyciu uhuw na makro nie robilem.

Sh0keR 06-08-2005 15:21

Superowo !!!

Fajna ta opowieść widać, że tym razem "Bogowie" lol :D się postarali , wreszcie zrobili coś też dla FACC, ceny za runy może nie są tanie ale na szczęście jestem sorkiem więc ja nie musze ich kupywac, no chyba ze UHY :D ale i tak jest wypad POZDRO DLA WSZYTKICH TIBIJCZYKOW !!! :D :cup:

Vermyn 06-08-2005 15:49

Nic specjalnego... kilka bezuzytecznych potworkow, update podobny to updatu, w którym wprowadzony Ankrahmun, czyli starata czasy, a raczej na potworki takie jak Hydry ludzie nie beda chodzili, tak jak teraz na Ancient Scaraby.. Jednak jestem ciekawy czy cos ciekawego jeszcze wysmyslili...

Hunters-Head 06-08-2005 16:48

:(:(

Eee co do tych Papug ... Ja mam name "Hunters Head" a te Papugi cały czas wrzeszczą "Hunter ish pk!!" :(:( ... Ale Ja to mam fart ... Gram na non-pvp :D:D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:00.