![]() |
czemu tylko dla pacc?? :(((
|
Nice
wszystko ok jest i bendzie..sp fa sie mprzezyc:P i te inne ja sam gra, sorckie mi palkiem to siem zobaczy tylko jedno mnie nortuje.....czemu bylem taki glupi i wykupilem pacc przed update teraz kurcze mniej czasu na tiqunde...ale ja siem nei dam przedluze...oki to na tyle i cipsoft odwalil kawal roboty tyle powim :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
|
podobno darmozjady tez cos dostana.pare nowych potworkow i jakies domki/ulepszenia deppo ;] i meble....
|
No,no tym razem się postarali każda rzecz po upgrade mi się podoba. Nareszcie koniec z nierównymi prawami, jedni ostro jada na 6 mc a inni uczciwie muszą zarabiac a teraz niema wyboru 8o szkoda że nic nienapisano o biwym ekwipunku... ale to się zobaczy z czasem ;]
|
[b]Jak beda takie ceny run w sklepach to zbankrutójemy!!!
Cały BP UH bedzie kosztowla 3,8k a SD 6,8k ;( Ja tak nie chce X( |
Cytuj:
|
A kiedy bedzie mozna logowac sie na test server? :)
|
spox
Dobry art, jush wiadomo czego sie obawiac :D
Co do SP fajna hybryda, bo w koncu co to za gra jesli caly dzien stoimy w miejscu (mam mastera :p ). Czekam z niecierpliwoscia na update! Bardzo podoba mi sie wyglad trawki, jeszcze tylko ciekawi mnie czy cos sie zmieni w outfit'ach? |
Debile
Powalilo ich cos tam ja niedosc ze musze kupywac wlucznie do trenowania i po nie biega to jeszcze takie ceny debile debile tak mysle o tym ipdate debilizm mapa mistrz tylko te ceny
|
Cytuj:
ja mam tylko jedno pytanie co do Upa, czy ten assasin, dark monk i bandyta to mocne cos? :> |
Cytuj:
|
Bardzo ciekawy artykuł, gratuluję! Update doskonale się zapowiada.
Co do soul pointów: Slyszalem opinie, ze magowie nie będa stawiali knightom monkow, bo nie będą mogli robić run. Przecież jeśli jakiś mag się wcześniej "naładuje", i będzie miał 200 SP, to zgaduję, że będzie mógł zrobić 50 SD (jeśli 4 SP = 1 SD, a tak myslę), co oznacza, ze mag stojąc pod domkiem z knightem i monkiem będzie mógl zrobic spokojnie 2 plecaki SD. Jednak nie będzie tak strasznie jak się wydawało. |
U szykowac se uhy i explo trzeba wiem ze bedzie tam jazda :P no i daltego zbieram jak najwienksza ekipe :P
Hail Xantera !! |
Dobry pomysł żeby najpierw narobić sobie soul pointów a potem robić bp ale wątpie że 1 sd=4 sp
|
mmm....
bardzo ciekawy text :) początek najlepszy, tak klimatycznie... mmm... :] tylko potem... :/ połączenie na siłe tibii i dobrego opowiadania poprostu tibia to już nie te klimaty :/ a co do update, to pewnie nie będę grał w tibie po nim :) |
Cytuj:
Cytuj:
|
...
Ocena Update:
Soul Pointy: - Reszta: + P.S.CIpsoft mysli ze ludzie nie beda stawiac makro?? LOlL i tak to beda robic to po co te soul pointy tlyko zmniejsza grywalnosc ludzi<<dla mnei to nie przeszkadza ja i tak w zyciu uhuw na makro nie robilem. |
Superowo !!!
Fajna ta opowieść widać, że tym razem "Bogowie" lol :D się postarali , wreszcie zrobili coś też dla FACC, ceny za runy może nie są tanie ale na szczęście jestem sorkiem więc ja nie musze ich kupywac, no chyba ze UHY :D ale i tak jest wypad POZDRO DLA WSZYTKICH TIBIJCZYKOW !!! :D :cup:
|
Nic specjalnego... kilka bezuzytecznych potworkow, update podobny to updatu, w którym wprowadzony Ankrahmun, czyli starata czasy, a raczej na potworki takie jak Hydry ludzie nie beda chodzili, tak jak teraz na Ancient Scaraby.. Jednak jestem ciekawy czy cos ciekawego jeszcze wysmyslili...
|
:(:(
Eee co do tych Papug ... Ja mam name "Hunters Head" a te Papugi cały czas wrzeszczą "Hunter ish pk!!" :(:( ... Ale Ja to mam fart ... Gram na non-pvp :D:D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:00. |