![]() |
mnie to nie przeszkadza ze mnie zabijaja
ale wie ktos moze co to znaczy:? Nie mozna połączyć się z bazą danych.Lost connection to MySQL server during query |
Pewnie serwer przeciążony lub kolejny bug.
|
teraz ja!
Grałem w tą gre z 1 rok temu...
mialem z 54 lvl nie pamietam ksywy ale wiem że mi sie przestało chcieć grać bo zaczołem grać w wolfensteina... Wiecie że to uzależnia? i tak ciągre grając zachciałem w tibie... i expiąc w tibii znowu w wolfensteina... pojawił sie Farcry pozniej przeszedlem gralem przez internet i znudzil sie... znowu tibia i fajne pomysly... pozniej szukac leprzych gier mmorpg i tak dalej... może wruce do tej gry ^^:o |
Ja ostatnio zacząłem grać w nową wersję... W starej, jakiś rok temu, miałem około 60 poziom, nick - Kaldelias <nie gram z powodu braku passów ;P >. W nowej wersji nazywam się Tivalius - jeżeli ktoś ciągle pogrywa czasem w tę grę - napiszcie na pw w mf ;).
|
Sprzeda mi ktoś patent jak zabic 4 duchy te przy pomniku :/? bo to przesada jest one biją 8 razy po 200 hp :( i odrazu na glebe ... <jak coś chciałbym się do jakiegoś teamu wkrecić) mam 26 lvl Nick w grze Nekrus
|
Grałem, nabiłem 80+ lvl i mam dośc ;) Znudziło mi się.
|
podoba mi sie, bardzo wciąga tlyko że wkurza strasznie jak nie masz punktów ruchu i trzeba czekać X(
nick: Celoz lvl : 9 (przynajmniej 1 dziennie nabijam) nie bede przeglądał stron więc pytam: macie już drużyne? |
Cytuj:
|
I ja nie będe przeglądał i się spytam - czy ktoś pamięta hasło do mojego konta? ;-)
A tak serio, to czy wprowadzono w tej gierce jakieś nowe tereny itp.?:P |
@up
Zrobili nową wersje, różne pierdoły dodali(woot, nawet fabule wymyslili;] 'żołnieŻe' rządzą). |
My-fantasy to gra dobra jak skillujesz,nawet wciąga tylko że u sorca cinko z potionkami-.-'.I najlepiej knightem dodać troche do życia,a potem do siły pakować.Ja gram od 2 dni i mam (Knoland) 6 lvl,17000 G,666 hp \../ (troche za dużo hp,ale nie mogłem sobie odmówić xD) i pierwszego bossa pokonanego(atak,potion,atak,potion...itd.A nawet tasak z niego wyleciał! xP) Narazie wyłączyli serwer gry rabaki głupie!
|
Ja mam 24 level :p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p
i dobre [ITEM]uzbrojenie[/ITEM] |
Mi sie ta gra podoba gram na servie 1 jak ktos potrzebuje rady ,pomocy
to pomoge :p moj lvl 136 |
terz w to gram na s1 mam 25 lvl
|
Archeolog, szkoda że tylko 2 lata ; /
|
@Up: A jakby założył nowy temat to byłby debilem który nie umie szukać.
Archeologiem jest ktoś, kto odświeża stare i nieaktualne tematy. |
taa?!... Naucz sie pisac!!
Cytuj:
ja gram od dzisiaj i mam 3 level na 3s:baby::baby::baby::baby: |
?!
Cytuj:
gram pare dni jestem przy bossie sowy ale go nie zabilem..:D:D:baby:;(;(:baby::baby::D:(:(:(:( aaaaaaa i nic Tabliczka Czekolady (jak w tibii xD) http://w3.my-fantasy.net/battle_report.php?r_id=8496402 wejdz!!! |
xD
dzisiaj update zrobili. kiedys mialem 38lvl ale hack, teraz mam na 2sw. 97lvl i na 1sw. 32lvl :D
|
a ja mam 111 maga SW1
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:27. |