![]() |
dobra moze ktos powie co sie zmienia po tym update ??:P
|
Ta noc bedzie pelna farm druidow...
|
.... niewisz co siem zmienia spojz kilka temato w dol pod tym to siem dowiesz i czy koś odpowie na moje pytanie?? ;( ;( ;( ;( CZy trz bedzie pobierac nowom wersje tibi??
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No i git :]
|
wielkie dzienki nie gram w to dlugo więc nie wim :o
|
Ja chce test server pierw potem updadexD
|
Cytuj:
|
Sorry ze 3 post w tym newsie ale dalej nie rozumiem..
Czego nie rozumiem ?? tego z czego wy sie .......... cieszycie .... ale powodzenia
jak by co to moj post http://forum.tibia.pl/showthread.php...d=1#post471737 :\ |
nara ja ide spac :P zeby jutro looknoc na tibie :D
|
Cytuj:
|
Właśnie to test servera dla zwykłych graczy(nie tutorów) nie będzie?
|
Szkoda tylko, że tak w ogóle to ten nowy update daje tylko PACCom większe korzyści - nowy teren, nowe monsterki.
Nie zamierzam marnować kasy na PACC - pogram sobie w WoW. Ale wszystkim graczom życzę miłej gry w Tiquandzie. Wielu sukcesów, wielu odkryć, zero kretynów! p.s. Mam nadzieję, że przez czas ładowania update'u będzie jakiś test server dla wszystkich.. Fajnie by było. Taka MASAKRA na Rooku! @down: OH NOS TEH TRGDY!!1111one |
Aaaaaaaa :(
BEZ SENSU JAK WOLICIE ,NA TEJ NOWIEJ TIBI MNIE JUŻ WIĘCEJ NIE ZOBACZYCIE !!!
X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( BADZ GOTOWY NA WSZYSTKO NADCHODZI B*I*A*Ł*Y*S*T*O*K :evul: |
Brawo Piecia
Cytuj:
Mnie tez juz nie zoaczycie chyba jak odkrywam ta dzungle z papugami itd :F |
Ja też sie głęboko zastanawiam nad sensem tego update. Niestety Fast'molt też chyba przestanie. :P pozdro all friends. Hail Cipsoft :F Ale nowe tereny pozwiedzam :>
|
lol
Cytuj:
|
piecia i kutanga maja racje, gra nie bedzie miala sensu przed tym updatem jeszcze ten sens miala ale teraz? runy beda okropnie drogie i w dodatku te sp i anty lury anty trapy etc... BULWERS! X( X( ale kiedys gralo sie fajnie 8o
|
Ludzie! Może już był ten post ale...powiem krótko. Pożegnajmy sie z afkowaniem. Bo oto nadeszły czasy w którym będzie występowała rzeżnia dla druidów i sorców...aff. Udpate będzie wtedy kiedy nie będe miał dostępu do kompa. I bardzo dobrze...i będziemy mogli spokojnie iść do Venore i Thais. Tu sie można z tym pogodzić :]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:22. |