![]() |
Cytuj:
|
itemki
Leopard armor bardzo rzadko wypada z Assasin. Z Bandit wypada Iron Helmet.
Z Bat nie wypada nic. Tarantule trują po najwyżej 5 . Także Horseman helmet wypada z Assasin. |
Cytuj:
Na tej? |
Cytuj:
Co do dworcow mozna mniej wiecej stwierdzic ze voodoo doll jest dosyc rare i ripper lance. A co do Snakecharm Shield i Salamander Shield jest niebywale rzadko... (chodz ich nie mam) musze stwierdzic ze sa niebywale rzadko ;) iz zabilem ich dosyc sporo a wylecialo tylko 2 golden wandy i red spell wand. Pozdrawiam |
Czy ktos moze potwierdzic, ze snakecharm shield na pewno wypada ze znakecharmerow? Bo ja juz zabilem ich grubo ponad 500, poszlo tam w****uzo UHow i ciagle tego nie mam... Udalo mi sie tylko charmer's tiara'e i salamander shielda trafic.
No i jakies smieci typu emeraldy, ametysty, red spell wandy, golden wandy, w cholere scytcheblade'ow i sentinel shield'ow ;p |
Z Bandita wypada brass armor....
|
Cytuj:
|
Nie wiedzialem czy zamiescic to w tym dziale czy w dziale z bledami na tibia.pl. No, ale zamieszcze tutaj, bo to ostatecznie ma cos wspolnego z up-date. Zauwazylem, ze w angielskiej wersji tibia.pl nie mozna sciagnac najnowszego klienta, leczy tylko 7.4 i starsze.
|
Cytuj:
Charmer's tiara wypada ze snakecharmera - to moge potwierdzic, bo jedna mam ;p |
Napewno jest.... ja naprzyklad wczoraj huncilem slonie z 6h... tylko 11 tuskow... zadnej tarczy... a pare dni temu w ciagu 1h wylecialo 3 tarcze... ehh poprostu szczescie... i musisz szukac dalej ;], Pan Bóg powiedział "Szukajcie a znajdziecie :P" albo przeszukać "cale" miasto lizardow =]
pozdro |
zamiast zedytowac utworzylem odpowiedz ehh
|
Assasin- Brass Armor, War Hammer, Leopard Armor, 0-40gp ?
Bandit- Brass Armor, War hammer, Brass Shiels, 0-20gp Smugler- Brass Armor, War hammer, Brass Shiels ? |
Golden Amulet wyglada inaczej
|
Jak myślicie ile dostane teraz za:
- Hunting spear, -ripper lance, voodo doll??? |
w sklepie:
- 500gp - 250gp - nie wiem ;p |
Nowy Orb of Nature
Oto nowy wygląd orb of nature :) http://img332.imageshack.us/img332/4...fnature2ue.jpg
|
Co do informacji na temat Dwarfen Armor quest.
Jakie informacje powinienem podać ? |
@up
Jak go zrobic :p joke @topic Oto Beholder Helmet :) http://img111.imageshack.us/img111/7818/bhhelmet2tf.gif wypada on chyba z elder BH, poniewaz w update pojawil sie elder beho i pojawil sie rowniez ten helm ;) Helmik ma 2 arma :( I oto takze Dwarven Helmet http://img227.imageshack.us/img227/2...nhelmet7ce.gif Ma on 6 obrony, ale nie wiem z czego wypada, moze z geomancerow i/lub guardow bardzo rzadko, a moze jest jakis quest na niego... Aha dodam jeszcze ze z faraona Rahemusa (czy jakos tak :p ) wypada TWIN AXE 8o !! Go go go tibiabr.com i tibianews.net juz maja troche zaktualizowane strony a wy X( spieszcie sie ;) |
Snakecharm shield...
A ja powiem cos innego :p sprawdzałem ceny w port hope nowych itemów i gdy wpisałem Snakecharm shield NPC powiedział jakie tarcze sprzedaje i czy jakąś chcę... więc sądze, że nie ma takiej tarczy ;)
@up - pharadoX wiem o tym quescie conieco ale nie moge znaleźć tego bp'ka może byś pomógł ;) |
Taka tarcza istnieje tylko nie mozna kupic jej w sklepie, jesli o to ci chodzi -.-
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:03. |