![]() |
Cytuj:
|
na tej Karteczce pisze ze "wyglada na to ze lis jest nazewnatrz!wiecej sczescia nastepnym razem! podpisal : horned fox ...nie jestem anglicysta ale chyba dobrze przetlumaczylem ??:P
z tego wynika ze trzeba szukac gdzies indziej narazie expie nabije 20 lv + i wznowie poszukiwania(moze dodali cos kolo tego witcha na wschod od kazzo(w takim domku :P) Edit: hyh raczej o tym necro bossie nic sie nie dowiem bo 100% do Pacc ^^ ale szukaj filmu xD. A ja dalej bede horned foxa szukac |
Zaczełem przeszukiwać w statsach na tibia.com gdzie zabito Horned Foxa, zabito go m.in. na Elysi, Refugii i Tenebrze, ale na Tenebrze ujrzałem ... kolejnego bossa : Necropharus O.o kolejny boss-zagadka :)
edit: jak nazwa tego bossa mowi to jakis necromanta :) |
Ja tam nie wiem czy to necromanta no możliwe że to lich :D
|
moze bedzie boss cyców ??Pozstaje nam tylko czekac...
|
Fajnie! Czekamy na filmiki innych bosow. Osobiscie widziałem zdjęcie z evil eye ale nie pamietam gdzie, jak znajde to zamieszcze. Pozdro
|
B) 8o ;) ;) ;) ;)
|
Cytuj:
|
Najpopularniejszym zabitym na wiekszosci servów jest general. Przeszedlem wzrokiem cala liste "kill statistics" od poczatku do konca i niema zadnych nowych bossów.
|
Ciekawe kiedy ktoś padnie Orshabaalu to bedzie w kill statistics.
Kiiled players: 1 Killed by players: 0 Czyli bedzie jeden zero dla Orshabaal :> |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Bloker Eternal Obivion
Shooter Seter Gambler i Cachero Wspomagajacy Seromontis Wygrali by czy poniesli kleske o to jest pytanie :confused: |
Cytuj:
|
Dla znudzonych kolejny film z Demodrasem (chyba ciekawszy)
http://rapidshare.de/files/4038958/D...tania.rec.html :) Moze ktos jeszcze raz wrzucic ten filmik bo juz jest tyle razy zazsany ze nie da rady sciagnac :) |
Ehh przecież...
Eternal , Cachero , Setzer Gambler to osoby z całkiem innych serverów. A po 2 nie dali by rady bo nie można naraz i SDkować i UHać, więc jeżeli by jakoś postacie przenieśli na test server to i tak oprocz tego musiało by być 3-4 UHaczy i ze 2 sorci więcej,a i tak Eternal nie raz by miał reda tak sądze, o ile by nie padł |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A oto film (wlasnorecznie wykonany) z general Muris'em, bossem minotaurow.
Osobiscie jestem troche zawiedziony..ale nie bede wam zdradzal..wszystko jest na filmie: http://rapidshare.de/files/4109033/muris.rec.html |
Nowy Boss
Na Premii zostal zabity kolejny boss - FERNFANG. Ktos kto ma sorca niech sproboje sie w niego zamienic. Ja niestety nie posiadam.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:46. |