![]() |
Cytuj:
Dodatkowo jeszcze 65 w Swordzie, którego porzuciłem z przyczyn osobistych xD [ Mlvl 4 i 35 % do 5 :P ] |
Jakby zrobic mistrzostwa najwiekszego nooba forum kama by wygral
Kamam ty wiesz ze 100+ palki latajo w p-setach ?Ich tez nazwiesz noobem bo latajo w p-secie nie -.- co ma eq czy jest noobem czy nie temu pasuje to ,tamtemu tamto a tobie twuj ekwipunek jak mu dobrze w tym p-secie to neich w nim lazi tobie jego eq nie msuzi sie podobac wazne ze jemu pasuje -.- |
LOLZ! jaaaaa jak mozna strzelac do rotow z explo?!
|
Szczerze mówiąc to hunt na dwarwach nie jest zbyt ekscytujący dla oglądającego ss'y ,popracuj nad mlvl i pokaż nam hunt już na guardach. Powodzenia :)
|
Cytuj:
|
kama 144 pewnie w studded secie biega i mu zal dupe sciska ^^ eq moze ma nie najlepsze i to strzelanie z run do rotow .... ale ss ogolnie spox
|
Buahahahahaha.... Screeny z ghostlandu... To juz nie masz na co polowac tylko na szkielety.... Lol.... a graficzki.... wygladasz w nich jak napakowany dureń... 8o
|
O Lol!
Bo walne! Co wy wszyscy do MMS macie?! Ja zaczynalem to tesh sie ekscytowalem jak zarobilem 1k z loota w 3 dni -.- .... MMS BIG GRATZ 4 YOU! DAWAJ DAWAJ ZIOOM!
@Kama144 Szkoda ze nie gramy na jednym serverze... ciekawe ile by mi zeszlo many zeby Ciebie zabic.... -.- W sumie... szkoda many... wole zabic sobie dwarfa bo wiekszy pozytek :D |
Widac, ze noob n/c
|
O lol, po co odnowiliscie temat z przed ponad roku? n/c
Teraz wszyscy bede sie klocic i spamowac -.- |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:40. |