![]() |
No keal blx !
a tak serio.. keal keal a ja dobije :D |
Ja jak wyszedłem z rooka To zdobyłem byle jakie eq i poszedłem na trole z paroma spearami. To co wylecialo (spear) szedł na następne trole. Potem kupilem kamienie i do ~60 rooty na darashi. Potem mogą być slimy z dobrym eq. Teraz mam 79 i bije do 80, a dopiero potem expie.
Pozdrawia [CHAR]Bim palladinek[/CHAR] PS.Lepiej nie botować bo cie ktos na beho wyciągnie i padniesz :] wierzcie mi :evul: |
skiluj a w międzyczasie pochodź na varlkirie (jak jest to uciekaj) i zbieraj speary.Zobaczysz ze pojdzie spoko
|
kup se brass seta i dwarfen shield weż jakiąś mace/long sword i dz na gobliny po uzbieraniu naprzykład 30 kamieni idzesz skllować na rotach i tak ciągle do 50 dista wtedy idzemy na ghost land i lurujemy se ds i go zabijamy z łuku/gwiazdek i tak do 30 lv możemy expić :P
|
Nie sądzicie, że ten temat jest trochę stary ??
|
Vil od 2005 roku już dawno ma 200 lvl tym paladynem, albo inna profesje... a Wy mu o brass legach :x
|
Masz postać... powiedzmy ,że na start masz ok. 500 gp...więc zrób tak...
Po wyjściu z rooka idź do Thais, kup brass legs (max 100 gp) , scale armor (max 100 gp) a za resztę kup speary...myślisz czemu? Ponieważ w Thais jest quest Light House z kąd możesz zgarnąć dark shield'a (założysz ) i battle hammera (sprzedaż za 120 gp u NPC Sam w Thais) później idziesz na dwarf bridge i czekasz aż jakiś wyższy lvl zabije dwarfa soldiera i bierzesz z niego Soldir Helmet... póżniej idziesz na trolle robisz ok. 25 dist i iidziesz na amazon camp koło Venore... mój kolega wbił bez skillowania 57 dist'a a ma dopiero 25 lvl :) Pomogłem? To fajnie... Nie pomogłem? Trudno |
Cytuj:
blah. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:22. |