![]() |
mozg plx (raczej brak) :P
Cytuj:
|
hehe jest dobrze :P koles mial 200lvl i 100+m lvl a inny ziom 60+ lvl a m lvl 70 ;) Ale wiadomo cachero chcial byc najlepszy i patrzal bardziej na exp niz m lvl :p rozumiem to bo na nowym serwie gram 8o
|
Lol
DLa mnie smiesnze cachero cipa sie bal !
|
A ja wiem jak zabic Orshabaala :) Zebym mial cachero to tako: BIore kilka(nascie) Stone skinow, biore manafluidy i sdki. Jedyny klopot to zlurowac orshabaala w miejsce gdzie mozna chodzic gora dol (na tibianews.net) bylo pokazane. I tako : stone skin na szyje ue + sd i wchodze na gore, I tak w kolko az orshabaal padnie :)
|
Cytuj:
Ehm.. Łatwo ci powiedzieć. Na przykład gdyby orshabaal został zlurowany w takie miejsce to ok. Ale tam biega tyle n00bów, gdy Cach by wchodził up Orshabaal by sie oddalał aby zaatakować inna osobę i tak w kółko... |
Cytuj:
Wystarczy ~150lvl, oczywiście gdyby miał sie sam uhać to by nie wyrobił :D a demony można łatwo zgubić. (poprostu zlurować kawałek Orsha~, demony zgubią sie i postoją w miejscu) A Orsh~ nie przyzwie kolejnych dopuki ktoś ich nie zabije... A jeśli bloker "zatańy" to z Energy Beama nie dostanie (wiadomo że jeśli dostanie 2 tury pod rząd max best combosy to bloker padnie) Zabicie Orsha~ (dla best Tibijczyków) nie jest tak bardzo trudne, ale co jeśli wypadnie z niego np. 86gp i Double Axe czy inne shit? :D |
yy jak otworzyc ten filmik :confused:
|
@up
jeśli ciekawi cie archeologia to jedź do Egiptu |
Cytuj:
|
Wiem o tym ale chce wiedziec jak go otworzyc
|
qwa co za debil sciagnij odpowiedni klient tibii
close topic !!!11 |
SSSTTTTTTTTOPPP ARCHEOLOGOM!!!!!!bana mu! najlepiej na ip..co za osiol...dziecko ile masz lat,ze dat nie umiesz odczytywac?
|
Cytuj:
|
Jezusie! Odswiezac temat z 2005 roku to tylko idiota potrafi .... NC
|
Cytuj:
|
Moze mi ktos powiedzec co wypadlo bo mi filmik nie dziala :(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:57. |