![]() |
Hehe
Ej Naprawde dobry Poradnik oby takich wiecej 8o 8o 8o 8o
|
Daj jakis poradnik o otsach 8o8o8o8o8o
|
A moje karta ma wyjscie na S-Video 7 pinowe (7 bolców i 1 taki szeroki). Czy kable 4 pinowe beda pasowac?
|
Cytuj:
Czy dziala to na karty RADEON?? |
Cytuj:
|
Myślę, że doskonały poradnik... Bardzo dużo zdjęć i myślę że włożyłeś w to dużo pracy i z tego też się cieszę. pod 70% ludzi krzyczy "screeny plax" i dobrze, że i o tym pomyślałeś... Gratulacje dla Ciebie ^^
|
mam takie pytanie da sie jakos ustawic zeby obraz byl i na TV i na monitorze kompa?
|
:)
Cytuj:
|
Pomush dzieciom
@EDIT usunąć plx :(
|
Cytuj:
wystarczy kupić przejściówkę z HDMI na DVI oraz kabel HDMI następnie wpinamy jeden koniec kabla do wejścia HDMI w telewizorze, a drugi do przejściówki, a przejściówkę do gniazda DVI w karcie graficznej i to wszystko, prawda że proste |
oczywiscie mam problem... w karcie graficznej mam wyjscie VID-OUT(takie jak pokazane na zdjeciu) a wy pokazujecie kabel z dwiema koncówkami s-video (watpie zeby weszlo w ta karte graficzna co zdjecie daliscie) i sie zastanawiam jak podlaczyc kompa do tv jesli niemam TV-OUT tylko VID-OUT lub jak podlaczyc kompa do tv przez wyjscie typu DVI(również jest na zdjęciu.
|
Cytuj:
|
Nie wiedzialem gdzie o to zapytac wiec pisze tutaj.
A mianowicie kupilem dzisiaj nowy monitor panoramiczny hyundaia 22 cale i wszystko ladnie chodzi procz TIBI, a mianowicie gdy ja wlanczam bardzo sie zacina na tym ponitorze, po kilku probach doszedlem do tego ze jesli w opcjach graficznych zmienie z opengl na direct5 na direct9 nie moge, to zaczyna normalnie dzialac tyle ze po wylaczeniu i ponownym wlaczeniu dalej ustawiony jest opengl i dalej zacina, co zrobic? prosze o pomoc |
Super
Nom poradnik nawet spoko ja już próbuje to robić xD
|
Ja to widzialem u kolegi dawno juz Fajne to jest :D ja se ogladam telewizje a muj brat z moim kolegom przy kompie i sie przelanczam program i ogladam jka se expi ;]
|
Ja to widzialem u kolegi dawno juz Fajne to jest :D ja se ogladam telewizje a muj brat z moim kolegom przy kompie i se przelanczam program i ogladam jak se expi ;)
|
Obraz jest nie wyraźny i nie gadajcie że mam peceta lub tv do du*y bo są nowe obydwa.
|
Ja mam lepiej
Jak kumple przychodza to odpalam rzutnik multimedialny i mam kolorowy obraz wielkosci 3m x3m wiec wszystko spoko widac :)
|
Bardzo dobry poradniczek, akurat dostałem nowego kompa i była świetna okazja żeby wytestować!
Telewizor (LCD 32') się spisuje! Dzięki temu poradnikowi świat w moich oczach jest całkiem inny! Komple zamiast iść do kina przynoszą filmy do mnie na chatę :p Pozdro! |
Chyba coś takie zrobie z moją plazmą;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:46. |