![]() |
@Baradax
Nie no ot jest Szantaż xD musisz kontynuowac fake'a bo b3d3 sie nudzic na tym forum ^^ |
Wiesz co , lepszego nie widziałem i nie wiem czy kiedyś zobacze!!!!!!!!!!!!!!!! JEDNYMSŁOWEM ZA***ISTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup:
|
Spox fejki. Ale dla mnie to szantaż ;]. Chcesz, żeby twój temat miał jaknajwięcej postów chyba :>
Pzdr. |
Zaje*** Fake. : :D A szczegolnie fajnie bo rozgrywa sie w klimacie LOTR :D
PS. Jak mozesz to wrzoc mnie do swojej histori pls ;) |
Super... Extra... Ale wstrzymam się z oceną do końca Sagi...
A jak na razie to gdzieś tak od 9.5 do 10 / 10. |
Superowe Fake ocena 100/10 Bardzo chce występować w twoim fake Ponieważ zyskał bym u ciebie i u innych poparcie!!
|
Spox fejk chociarz że w niektórych momentach odnaleść można fabułę i postacie zciągnięte z Władcy Pierścienie :p ale ogólnie to spox i rób do końca. Czekam na ostatnią część!! :)
|
Fajnie sie czyta przy skillowaniu :P rob jak najwiecej :cup:
|
jak dla mnie spoko 9,9/10
(troche bledow (ortograficznych i stylistycznych) ale ogolem super rob dalej nie moge sie doczekac nastepnej czesci p.s. wrazie bledow (moich w odpowiedzi sorx) |
Jeszcze raz sie pytam kiedy będe ja!!!następnej części nie skomentuje jesli niebędzie mnie!!
|
cholera nie ma sie do czego przyczepic;) super more plx
|
Ładnie; ładnie... Ale jak już mówiłem, wstrzymam się z oceną... Tylko szkoda tego lodu nie zrobiłeś... I nie ma śmierci dokładnej Gila Gala ;) Nieładnie, nieładnie... Ocena ostatniej części: 9,2/10
|
suuuper wreszcie jestem ja niebede mial jak odsiwezac temtu <ups wygadalem sie >
off topic Baradax odblokuj mnie na gygy :> |
Turok: odblokowalem...
Dark Sven: o, jest jest. Chociazby: Nie ma krwi pod Gli-Galadem (lenistwo xD) Na przed ostatnim obrazku jest odrobine za bardzo w lewa sciana ustawiona... Na ostatnim sa zle polozone ciala orkow... I duzo wiecej xD |
Nie wiem co powiedzieć.Ale mam fajny Outfit!
111111/10 |
Oczywiście bardzo ,bardzo dobre...A dokładniej to Ci na GG mówiłem ;)
|
No i znowu nie ma komentow. Po co ja mam to robic?
|
DAlej komentujcie bo mi Baradax spamuje na GG :D
|
Nice ^^ Fajne sa te efekty typu piorun :D Ogulnie spox ładnie wykonane i looz
Ocena 9.5/10 jestem wredny :evul: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:26. |