Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Prawdziwe PvP (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=51427)

Komandos 27-09-2005 22:48

żałosne, bardzo żałosne.
Nie chcę tu nikogo obrażać, ani tymbardziej wejść z kimś w "inteligentną" wymianę słów, ale wiele osób, które dawały tu swoje filmy, po zobaczeniu reakcji części użytkowników tego forum już więcęj nic tu nie dawały, tylko na tibia.de.
Coś w tym jest...

Lord Dreathan 27-09-2005 22:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez FLO
i widzisz, juz inaczej sie rozmowa uklada, jakbys tak pisal od poczatku to by bylo spokojnie bez wyzwisk;> nie twierdzilem ze tedrus to masta w pvp czy cos po prostu powiedzialem gratz, grzech?

Nie ;0 Tylko, że mnie to strasznie razi :D

Komandos 27-09-2005 22:53

Cytuj:

i widzisz, juz inaczej sie rozmowa uklada, jakbys tak pisal od poczatku to by bylo spokojnie bez wyzwisk;> nie twierdzilem ze tedrus to masta w pvp czy cos po prostu powiedzialem gratz, grzech?

Hehe, ano lepiej. Niektórzy może nie mają wystarczającej samokontroli i odpowiadają za ciosem. Mnie to nie jara kłócić się z kimś przez internet, szkoda nerwów. Nie ma to jak w real.... szybko i po sprawie :D

a film jeśli nie jest nadzwyczajny, to jest troche śmieszny :) Mi się podobało.
No i Tedrus jakieś ma zdolnośći, fragi nie są jakieś mega wypas, ale zabić kogoś paladynem to też nie łatwizna (mowa o zabiciu jakiegoś high lvla solo) chyba, że przeciwnik ma lagi, lub nie bardzo wie jak używać uhy, w co wątpie ;)

Pozdro

Dethmar 27-09-2005 22:54

Cytuj:

jak zaczniesz wyzywac to idz do szkoly i naucz sie ortografii plax. To ty idz "ztad", lol na serio padasz od wlasnej pisowni, nastepnym razem nie zdradzaj wieku. Ryj to maja swinie i poszczegolne przypadku ludzi np. ty ;)

ile ty masz lat ****u?? myslisz ze rzadzisz co? a ****a masz pewnie morde jak zdechly pies ****u ***any odejdz juz !
zreszta ****a co mi z tego ze cie bede wyzywal na forum odejdz i tyle

FLO 27-09-2005 22:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dethmar
ile ty masz lat ****u?? myslisz ze rzadzisz co? a ****a masz pewnie morde jak zdechly pies ****u ***any odejdz juz !
zreszta ****a co mi z tego ze cie bede wyzywal na forum odejdz i tyle

No wlasnie co ci z tego przyjdzie ze powyzywasz skoro mnie to nie rusza? Niezly offtop sie zrobil taki 50-cio postowy;d Wrzuc na luz tyle powiem bo ja nie dam sie sprowokowac ;d

Tokk 27-09-2005 23:37

Cytuj:

Jesli macie zamiaj zajarac fajke pokoju to sie wpisuje na to :D

Player Killer 27-09-2005 23:42

@ 1 i 2 up

Nie róbcie z forum śmietnika i nie wyzywajcie sie na wzajem, jak chcecie sobie pogadać to wejdzcie na gg i tam bluzgajcie, a nie nabijacie jakieś 'debilne' posty :baby:

Igrexou 28-09-2005 00:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Dreathan

P.S

Słusznie zauważył Igrexou - Temat do zamknięcia gdyż rzeczywiście robi się z tego bezsensowna dyskusja, w której i tak ja i Althunus mamy rację :0

nieprawda bo racje mam ja bo mam zgarbne pośladki! xD a poza tym skończylem uczyć sie z biologii... więc jestem mądry, prawda? :P

Telupeje 28-09-2005 00:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dwik
Skoro Althunus ma takie super bajeranckie wyczesane w kosmos pvp to neich nagra filmik ze swoim udzialem jak zabija ot chocby 45 pala labo nawet sorca.

To niech wyjda z PZ?xDDD

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dwik
Wtedy będziemy mogli pogadać czy znasz sie na rzeczy bo w wojnie JNA vs DT jakos mocno nei zaszczyciles wszystkich swoimi fragami o ile pamietam to miałeś 1 na Halinirze *ale na 100% go nei zsolowales).

Nie miałem jeszcze 15 mlvla...miałem go ku.rwa hmmami solowac? A moze GFB?: O NIE!!! Juz wiem! lmmami!: D n/c xDDDDDDD

Tokk 28-09-2005 00:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Telupeje
To niech wyjda z PZ?xDDD

Nie miałem jeszcze 15 mlvla...miałem go ku.rwa hmmami solowac? A moze GFB?: O NIE!!! Juz wiem! lmmami!: D n/c xDDDDDDD

Trzeba bylo IHami ty glupi n00bie !

Igrexou 28-09-2005 00:52

wy oboje macie cos nie teges z glowa! bylo go kamieniami! a potem z fista dobbic! albo lepiej! z bani mu i po problemie! :<

Telupeje 28-09-2005 01:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Igrexou
wy oboje macie cos nie teges z glowa! bylo go kamieniami! a potem z fista dobbic! albo lepiej! z bani mu i po problemie! :<

Mogłem mu napchać do gęby hamów aż by pękł!: ) xDDDDDDDDD

LUq 28-09-2005 01:59

Mi się film podoba.
Ładnie daje rade kolega z GG.
Ale i tak wygra DT ;)

zygmunt-apollo 28-09-2005 09:02

Cytuj:

Sluchaj idioto, kto cie prosi zebys poprawial? Wiec zamknij swoja buzie. A nawet jesli tak pisza ze ma za***iste pvp to co? Zabronisz im tak myslec? Wladca umyslow sie znalazl lol, wyjdz. Ty dla mnie jestes dzieckiem a nie smieciem, nie dojrzalym gowniarzem ;) Co sie tak unosisz? Dziecko sie zdenerwowalo, Widzisz, zabil Korobskure ktory biegal gora/dol a Excail nie potrafil zabic Feca Vito ktory tez biegal gora/dol wiec prosze cie nie pograzaj sie ok? A wiesz czemu ludzie na was "jada"? Bo jak ktos potrafi sie zachowac, to pogratuluje fragow przeciwnej druzyny, a wy odrazu z placzem i z wyzwiskami. Kto tu sie na ciebie rzuca? To forum jest do dyskusji a nie do pokazania kto jest lepszy wiec nie cwaniakuj.

btw. dodam jeszcze raz, zamknij sie i nie poprawiaj postow kogos innego. Zwroc uwage jakie ty beznadziejne posty piszesz. Ktos cie prosil zebys poprawial? Wyzwiskami nikogo nie przekonasz wiec s-t-f-u.

"Bo jak ktos potrafi sie zachowac, to pogratuluje fragow przeciwnej druzyny"

ty kur.wa mistrzu jestes ***niety czy co xD?spojdz chocby na wynik wojny 87:23? :( wiec zamknij ta twoją morde blz :).moze bys sie pochwalił gdzie grasz i jaki lvl moze 6 druid na antice ktory krzyczy w depo "fre itanz blz"
prawda jest taka ze ten film niczym nie podkresla jego pvp , widac pierwszy raz uzywasz tibicam czy 2 bo 1 to był hunt z hydr xDDDDDDDDDDD gz dla tego pana : ) dodam jeszcze "mistrzunie" kto waszym zdaniem ma lepsze pvp
Liam Dark~ czy Fast'molt , oczywiscie ze powiedzie ze fast'molt pomimo tego że dostal 2 razy w******* tak jak tedrus sry tedrus 3x razy dostał :) nie cieszcie sie tak bo zabicie 90 rp 37 ms i 48 ms bez uhow to nie jest żaden problem :)

Neverblood 28-09-2005 11:09

Zgadzam sie

Bardzo dobry filmik.Naprawde kawal dobrego pvp+ladny loot ;)) polecam

Thean 28-09-2005 12:10

Bardzo fajny film, polecam.

Qual 28-09-2005 13:27

Zobaczylem film i stwierdzilem:
1. Widzilem duzo bardzo dobrych filmow pk i musze przyznac, ze ten tez jest dobry.
2. Tedrus jak na moje spostrzezenie nie uzywal bota, jest dobry w pvp ale nie najlepszy.
3. Nie rozumiem tych, ktorzy pisza, ze jak zabil kola o iles tam lvli mniej to juz nie ma pvp. Ludzie zaobaczcie jak on celuje, przesuwa, walczy, a to, ze bral sie za niskie lvl zamisat tego najta to rzecz oczywista i kazdy kto ma male pojecie o pvp by tak zrobil, zamiast trzaskac wyzszy lvl, ktorego bedzie mu trudno zabic woli weliminowac nizszy dla spokoju.

Igrexou 28-09-2005 21:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Telupeje
Mogłem mu napchać do gęby hamów aż by pękł!: ) xDDDDDDDDD

ja bym mu wsadził do gęby chomika ażeby sie udławil albo by mu chomik gardlo przegryzł od środka! to byłoby niezły hardkor!

FLO 28-09-2005 22:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zygmunt-apollo
"Bo jak ktos potrafi sie zachowac, to pogratuluje fragow przeciwnej druzyny"

ty kur.wa mistrzu jestes ***niety czy co xD?spojdz chocby na wynik wojny 87:23? :( wiec zamknij ta twoją morde blz :).moze bys sie pochwalił gdzie grasz i jaki lvl moze 6 druid na antice ktory krzyczy w depo "fre itanz blz"
prawda jest taka ze ten film niczym nie podkresla jego pvp , widac pierwszy raz uzywasz tibicam czy 2 bo 1 to był hunt z hydr xDDDDDDDDDDD gz dla tego pana : ) dodam jeszcze "mistrzunie" kto waszym zdaniem ma lepsze pvp
Liam Dark~ czy Fast'molt , oczywiscie ze powiedzie ze fast'molt pomimo tego że dostal 2 razy w******* tak jak tedrus sry tedrus 3x razy dostał :) nie cieszcie sie tak bo zabicie 90 rp 37 ms i 48 ms bez uhow to nie jest żaden problem :)

ale co mnie obochodzi wynik wojny, o czym ty wogole gadasz? Lol? Powiedzialem gratz fragow i tyle niewiem czemu walisz takie offtopy ale luz. A po co ci to wiedziec gdzie gram? Co to ma do tematu, powiedzialem gdzies ze jestem mistrzem w grze, pvp etc etc? Nie i za takiego sie nie uwazam i nic takiego nie pisalem wiec prosze nie s-t-w-a-r-z-a-j. Eh nie ma to jak dogryzek "widac ze pierwszy raz uzywasz tibicam (...)" Wiec: w tibie gram od 2,5 roku, yyy i niewiem co ma ogladanie filmow przez tibicam do tematu, aahh wiem chciales zarzucic jakims dogryzkiem! Ale ci nie wyszlo. Eh a co do tego kto ma lepsze pvp to stwierdzam ze Liam, Fast'molt jest dobrym pg i w dzieleniu konta nic wiecej. Nie obchodzi mnie ile razy Tedrus padl, i po co sie powtarzasz mowiac ze oni byli bez uhow? Frag to frag i nie placz tutaj. Eh dziwna sprawa z tymi Polakami, kluca sie o byle co, wyzywaja, i wybijaja sie nawzajem (furora). Juz myslalem ze koniec klotni w tym temacie ale widac ze noobas sie obudzil i znowu zaczol bluzgac, ;<

ps. nie mam 6 lv i nie gram na Antice, moze ty tak ale ja jestem bardziej ambitniejszy;d I

ps 2.
Morde maja swinie, i jak to powiedzialem niektorzy "wybrance" z ludzi np ty. Ludzie przewaznie maja buzie.

Zachowanie bierze sie z domu...

Mozesz sobie pisac, bluzgac jak chcesz - ja bede cierpliwie odpisywal na twoje ekhm... posty nie robiac sobie z tego niczego ;)

Igrexou 28-09-2005 22:54

Flo jest bardzo spokojny i chwała mu za to :) i tak czy siak Tedrus ma b. dobre pvp i każdy ma po torche racji... CLOSE PLX bo ten temat sie robi coraz gorszy :S

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:01.