![]() |
Cytuj:
nie pekaj xDDDDDDDDDDDDDDDD X( |
Cytuj:
Schowaj sie koles -.- widze ze ty nie za bardzo wszystko czaisz :))) "taki ze pomimo wysokich leveli nic złego z ich strony mnie nie spotkało... " niespotkalo , moze jeszcze spotka :) ? widze argumentow masz od za***a-nia :)))))))))))))) brawo brawo :) moze jescze sie spotkamy na beryli :);] ... BTW wymien tych ktorych znasz z bw :)plx ;):D:D |
No coraz genijalniejsze te kkmentarze :), zmusiłem sie i przeczytałem wrzystkie od wczoraj, ale nie bardzo to cos wniosło, dalej tylko wyzwiska i zbedne *******y...
|
Tyle postow praktycznie na temat jednego pana ... lecz ten sie jakos nie odzywa? za to duzo wypowiada sie ta pi3rdolona ciota dreathan ... chlopie wez czasem pomysl nad tym co piszesz;/
|
Cytuj:
@up Jak ty mówisz o swoim byłym partnerze od treningu Arionie Ravenie ? Nie wstyd Ci ? Edit: Wypowiadam się najwięcej gdyż ja, Petzik i Althunus znamy się z rl więc zamknij mordę wąski ! |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wobunio jest zabawny ^_^ (jak jego avatarek xD) |
Cytuj:
taka jest prawda ?XDD btw.Skoro to nie ten Althunus jest taki z***any to zwracam honor telepujkowi :D (Olciowi?) |
Cytuj:
Sorry Althunus ze wszystkim mowie , hahahaaha :) Satamo - Wielki bohater , jak go na*******alem s*******il na statek a za chwile wpadl obronca ucisnonych Harlequin Vito ;] btw Czekam na next UE od Harlequina :) Hail \\ Satamo ;( ciekawe czego sie nie loguje zalamany po hacku kolegi :P ? |
Satamo gra na Arcani, ale wróci. A Harlequin Vito juz nigdy więcej nie puści Ue :( - Cześć jego pamięci.
|
"czesc jego PA" :)
|
Cytuj:
|
Wobler zamknij w koncu gebe+P
|
sieka
ale tu sieka jest !! 8o
|
Cytuj:
|
Dzieki ALL ziom'om za poparcie :))))))))))))))))))
omfg ;) xDDDDDDDDDDDDDDD AMY KOCHAM CIE :)):********* xD |
Cytuj:
|
Aff wobler to dla tego retired jestes ;d
Ar'ess dalej mnie huntuje?;* Yay ja narazie wogole w Tibie nie gram i dobrze mi z tym ;d |
Cytuj:
nie dlatego retired ... lol (napewnioo nie przez Althunusa xD , juz wczesniej bylemm ) retired glownie dlatego ze Royal Witek jest hunted ... me Best Friend ;) xDDDDDDDDDDDDD oczywiscie ja tez jestem hunted xDDDDDDDD nie gram tez dlatego ze koledzy i kolezanki z Niska nie graja;) Pozdro Cyxell :P pamietam Cie nasze 18 lvle xD hhaha xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:42. |