![]() |
Cytuj:
|
ej no wez wyjdz ;p
|
Dwie sprawy:
I. Ciekawe, ze wszyscy nagle rozgrywaja mecze w ostatniej chwili.. no jak w zyciu. =p II. Hoomie, tez masz wrazenie, ze Surv == Drom albo cos w tym stylu? Moze go dla przykladu zdyskwalifikujmy za korzystanie z uslug modow, aye? =D |
Ja bym powiedzial ze surv= drom = alex j/k ;p
|
Slay:
Cytuj:
|
Po(d)pieram =D
A jako, ze robi sie maly offtop, to przypominam, ze jeszcze tylko przez 12h mozecie rozgrywac mecze. W przypadku nierozegrania rozdane zostana pojedyncze badz podwojne (w zaleznosci od sytuacji) walkowery + ewentualne warny na forum. Tu widac, ile dopiero spotkan zostalo rozegranych - sprezajcie sie =p |
Do Ghosta~
Jak bedziesz napisz na GG...12h zostalo. All@ Moze jakis meczyk towarzyski?Jestem otwarty na wszelkie propozycje ;).Pokoj-tworki. |
Cytuj:
A tak na serio to wisi mi 10k i myśli ze w ten sposób załagodzi troche sytuacje... :evul: |
Cytuj:
BTW juz wolalem jak mnie posadziliscie o bycie Vanessa ;) Cytuj:
jk ;) |
Myslimy, ze nie masz =p
A Vanessa tez jestes, z drugiej strony. =p |
A o mnie to zapomnieli :(
|
Ghost sie wycofal a superman nie odpowiada na gg chociaz jest dost... -.-, udalo mi sie tylko z Vavcem zagrac...
|
Z porozumieniem z dromem wygralem z lukisem walkowerem 4:1
Ja: lukis 85:0 85:0 85:0 44:68 |
ja bym radzil konstruktywnie wykorzystac najblizsze 1,5 godziny... doprowadzilem do bana Dromadera, to takie plotki jak wy beda dla mnie zakaska ;>
|
Decyzja niezaleznych organizatorow turnieju, termin meczow zostaje przedluzony o jedna dobe, tj. do poniedzialku do godziny 24:00. Wyniki wyslane PO tym terminie NIE BEDA przyjmowane w ZADNYCH przypadkach.
Pozdrawiam. |
Wiec tak, z supermanem nie udalo mi sie rozegrac meczow bo chociaz nalegalem 2 dni nie odzywal sie nic chociaz byl dost. dziwne... Ghost zrezygnowal a z Vavcem wygralem 4:2, wyniki przeslalem pw
|
PARY 1/8 FINALU:
slay - Arrivald Kaldrick - vaviec Radix - SuPeRMAN Alexior - M@rcin --- cafe - hoomik Gewof - Ryba-knight Maethi - Gangrel666 Ville_Vallo - Surv Do rozegrania do przyszlego wtorku. Zasady takie, jak poprzednio. Do 4 wygranych frame'ow, wyniki via PM/GG/forum razem z wynikami poszczegolnych partii. Pozdrawiam. Tu tabela z wynikami spotkan + awansami + parami. |
oO
Znowu Kaldrick?: ) fak Ostatnio jak gralismy byl wymagajacym rywalem :\ down@ Powodzenia zycze ;]. |
A pozniej ja =D
Do zobaczenia w finale, hołmi! =* |
Go Surv! Go Alex! :P
Skopcie im dupy ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:20. |