![]() |
Bardzo Fajne te Fake'i rob dalej wciagnely mnie :)
|
Nie chce mi sie wszytkiego komentować tak jak prosiłeś bo wszytko jest takie same:
ŚWIETNE! |
Cytuj:
|
Fajne, fajne cóż tu więcej powiedzieć :P
|
No niezle Crowal.Tylko za mało mnie. xD
|
Mam nadzieje że to nie będzie fake w którym dobro zwycięży :D
a tak do częsci hmm nawet ciekawa.....tylko to pole silowe(?)takie dziwne |
Cytuj:
Jeszcze nie wiem; ale podejrzewam(PODEJRZEWAM i rozmyślam) że zwycięży i jedno i drugie. P.S. Sam chciałeś być DARK Sven. :P Na początku miałeś (wdg. mnie) być jednym z dobrych Knightów... :P |
Crowal, wymiatasz. Na gg bedziesz musial mi powiedziec jak te efekty robic, bo nie wiem (no, akurat teraz chodzi mi o ten obrazek gdzie Avager mowi ''Dan lecz go!'' bo nie wiem jak zrobic to, jak bohaterzy sie niby przemieszczali) xD
Co do outfitu NCrasha... .... ... :P Duzo sie nad nim nie napracowales, no nie? :P Posoba mi sie efekt gdy on go ulecza. :P Co do mapki... Mogles ja wycieniowac ;) Ale i tak jest Faaaaaaaaajna ;D @Dark Sven Hehe, mi sie wlasnie podoba te pole xD Nie moglem obejrzec trzech ostatnich obrazkow bo jestem na komputerze dziadkow, oni maja tylko modem, wiec wiecie :D |
Cytuj:
:| Uhm. Więc nie widziałeś spotkania ze Svenem... :P |
Eee... A czy nie moglbym miec jakiegos innego outfitu? Bo wszyscy maja jakies fajne szaty maga, outfity rycka a ja wygladam jakbym byl napakowany :/
Moglbys mi chociaz zrobic biale wlosy, czarny outfit, zielone buty... Oczywiscie FACC, ten koles (bodajze ten co ma wiekszosc NPC na rooku tzn. Obi itp). |
Cytuj:
2. Nie marudź. Fabułę, grafikę i muzykę(?) zostaw mnie. -.-" |
Fajny Fake tylko to s na czole Noraha mogło być ciemniejsze,bo go nie widać za dobrze.Ale Fake jest spoko :cup:
|
Gratz! chyba najlepszy fake jaki do tej pory widzialem;) 9,5/10 (troche mi niepasowaly efekty w 4czesci;(
|
Fajne fajne robisz dalej?
|
Super fake!
Pomysl 10/10 Fabula 10/10 Wykonanie 12/10 Cytuj:
|
Cytuj:
Robię. Jak na razie zajmuję się krajobrazami górskimi... :/ |
Fajne,Skały ci wyszły musze przyznać.
Ale efekty specjalne troche spaprałeś(Uzywam sam GIMP'a więc wiem że ciężko coś zrobić) Dodaje nową rzecz do oceniania a właściwie"efekty specjale" Efekty Specjalne-7/10 Grafika-9/10 Fabuła-8/10 Razem-8/10 Edit:Czemu na dwoch roznych obrazkach macie paski hp wieksze(i mniejsze)??? |
Gratuluję kolejnego udanego odcinka. Traciłem już wiarę, że kiedykolwiek do tego wrócisz, a jednak. I wyszło to jak najbardziej na zdrowie twemu dziełu. Nowe potwory, ciekawe, skłaniające do przemyśleń zakończenie odcinka, wszystko to sprawia, że chce się więcej. Składam wyrazy najszczerszego uszanowania ;) Powodzenia przy tworzeniu kolejnych odcinków!
|
Dwa komenty??? Naprawdę, nie stać was na więcej???
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:55. |