Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Axe czy club ?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=5422)

Dragon Fire Master 09-05-2005 20:50

Axe!!!

Axe to najlepsze bronie ale niestety także drogie.
Jednoreczne to fire axe (Stonecutter axe :) )
Dwureczna póżniej dragon lance :cup:

xemmoe 09-05-2005 21:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dragon Fire Master
Axe to najlepsze bronie ale niestety także drogie.
Jednoreczne to fire axe (Stonecutter axe :) )
Dwureczna póżniej dragon lance :cup:

Następnym razem staraj się argumentować swoją wypowiedz.
Taka mała rada na przyszłość :)

Tomek Damcirade 09-05-2005 21:09

g*** prawda ze axe sa slabsze od swordow,maja wiekszy atk i duzo mniejszy def ale ten sie nie liczy jak mamy tarcze.A Dl>gs w ataku a te pare ptk def na wiele wam sie nie przyda bo broni dwurecznych uzywa sie raczej na potwory walace magia

xemmoe 10-05-2005 16:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tomek Damcirade
g*** prawda ze axe sa slabsze od swordow,maja wiekszy atk i duzo mniejszy def ale ten sie nie liczy jak mamy tarcze.A Dl>gs w ataku a te pare ptk def na wiele wam sie nie przyda bo broni dwurecznych uzywa sie raczej na potwory walace magia

po pierwsze nikt nie mowi ze swordy sa lepsze. Zalezy kto co woli.
A co do tego defa w broni to juz duzo razy bylo mówione: PRZY BLKOKOWANIU/ EXPIENIU MA OGROMNE ZNACZENIE.
Następnym razem wrzuć troche na luz...

Uwalacz fiki 11-05-2005 20:30

B) Club rox wale dragon hammerem xPP

Black Palladin 24-10-2006 15:40

sword rox !

wedlug mnie sword jest najlepszy , i co z tego ze najtanszy ale jak chcesz isc na latwizne to idz w cluby tanie ale...CIENKIE.Swordy najlepsze wienc ja bym sworda wybral.a jesli masz wybierac pomiendzy club a axe to wybiez axe to masz nawet nawet wypas a club to co...ss i w hammer no moze z orsha~~ thunder ;p :P:P:P

Janmik1 24-10-2006 15:46

Ja sądze że axe.Chociaż club są tańsze ale axe są silniejsze.;)

Vojtass 24-10-2006 16:02

Club

Club najlepsze jak się ma skile 75\75 wymiatasz z war hammerem a na GS to skull staffa i jest GIT Wybiersz cluby tanie,lekkie a jak nabijesz dobre skille 75\75 bdz Ciu wygodnie mam kolege na Menerze BR ma skile 100\100 i dobrze mu jest i się nie wstydzi że wali Clubami X(

Gallar 24-10-2006 16:39

Club. Pewnie większość przeglądająca ten temat nie wbije nawet 70+ lvl a co tu dopiero mówić o 100+ i Annih.
Ta mała różnica ataku pomiędzy WH a DL nie robi prawie żadnej różnicy, a ddecydując się na używanie clubów praktycznie 'rezygnujesz' z kosztów bronii.
Uzbierać 2k to moment, a średnia cena DL na takim nie za starym swiecie oscyluje w granicach 20-30k. Czyli musiałbyś zebrać 10x tyle kasy.
Jeśli mimo to jesteś doświadczonym graczem, jesteś niemal pewien że wbijesz level 100+ - wybierz topory. Ale tego już tłumaczyć nie trzeba..

Maniutek 24-10-2006 16:47

OMG! Odkopaliście temat z 2004 roku. Pogratulować....

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:08.