Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nadchodzi Test Server! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=55032)

Woyas 05-11-2005 07:10

a ja mam inny pomysł jak inni będą się wbijać na test serwer to expowiska będą wolne i będe mógł w spokoju poexpic =p

..::QRAS::.. 05-11-2005 07:14

up@@
lol ? -.-

Buhahaha ale bedzie sieka musze ekipe zebrac xD

Cardever 05-11-2005 07:18

O.o

Trza będzie zobaczyć :]

Ja dale utwierdzam się w przekonaniu, że CIP-y coś kombinują :crusader:

Nowohucianin 05-11-2005 07:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Woyas
a ja mam inny pomysł jak inni będą się wbijać na test serwer to expowiska będą wolne i będe mógł w spokoju poexpic =p

nie widziales chyba w zyciu test serva .. zmiany na test servie sie nie zapisują w rl tibi a wogole to bedzie 90% pk :p test serv jest po to zeby się pobawić i przetestować nowe możliwości

Makko 05-11-2005 07:28

Uhuhu Może jednak dobże że nie sprzedałem mojego knighta? 8o
@up no faktycznie trza ekipe zebrać :D

Krzy_ek 05-11-2005 07:34

chyba się dolacze:D :D :D a kiedy dokladnie bedzie?

Ixde 05-11-2005 07:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nowohucianin
nie widziales chyba w zyciu test serva .. zmiany na test servie sie nie zapisują w rl tibi a wogole to bedzie 90% pk :p test serv jest po to zeby się pobawić i przetestować nowe możliwości

a Ty nie czytales nigdy ze zrozumieniem ? :o On napisal,ze jak wszyscy wejda na TS to On bedzie mial wolne expowsika w rl Tibi

Makko 05-11-2005 07:44

Ehh...

Po preczytaniu odpowiedzi innych strasznie mnie dziwi wasza postawa.. Co wam zawinili tak wielcy ludzie jak Bubble, Cachero, Seromontis, Setzer Gambler, Wurzel lub Eternal Oblivion ?? i tak nie dacie im rady ... polecicie w 10 x 50 lvl na cachero a on wam pusci ue.. lezycie. i po co wam to? Rozumiem ludzi z serverów non-pvp.. niech sobie pozabijają ale po co odrazu Bubble etc. ? i tak nie dacie rady.. chyba że wam się chce przeznaczyć cały czas test serva na szukanie ich... macie z tego jakąś satysfakcje że zabiliście Bubble w 120 osub ? zabijcie ją honorowo 1 vs 1 to pogadamy

Faranel 05-11-2005 07:50

Jak bedzie mozna sie zalogowac na taki TS trzeba wlaczyc option\network\test server ?

Tibiańczyk 05-11-2005 07:51

Poprostu super ! Oby zabawa była taka jak na 2 ostatnich.

Thus 05-11-2005 07:52

****aaa! ;P

Buuuuuu ja zwolam kumpli i pujde bloczyc demony moim 50 knighte,m zobaczymy czy dam rade bloknac :D roz***iewsyztskichh!! roz****ie ludzi;D ale ***anina bedzie o ja*******e **** a****a kuwra ja juz to widzie ale roz****ziel bedzie ja*******eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 8o juz to ****a widze jajajajajajaj ale bede wymiatac!!!! znowu bede miec magic long sworda i thunder hammera ;( :cup: :cup: :cup: :cup: ja*******e jejejjejeej ale zemnie z*** ;D ja*******e ****a ****a ****a alebede wymiatac ja*******e!!

Murderer 05-11-2005 07:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dwik
Ten test server to odpowiedź CipSoftu na coraz bardziej rozprzestrzeniające się OTSy, w których ludzi mogli się mordować tymi ludzikami bez obaw straty etc.

Troche jestem zły na nich, bo już dawno mam po PACCu, a oni dopiero teraz dają test serva. Ale cuż kilka osób się ubije. Śmieszą mnie wypowiedzi non-pvp, którzy są aż tak napaleni na ten test server, że aż strach. Dajcie nam Nemtora, Masa~, Bubla etc. Ż-A-L

eee ja mowilem o bubble;p ale to chyba nie jestem z non pvp :)

Mestre 05-11-2005 08:12

Nareszcie test :)

Zaraz jak tylko wejde na niego biore tyle sd i uh ile udzwigne i lece na ank zwiedzać tomby za teleportami a jak starczy czasu to pozwiedzam najgłębsze zakątki Edron (zobacze ile wytrzymam solo z demonem :))

(oby tylko lagów niebyło jak na ostatnich testach)

D4m14n 05-11-2005 08:14

nooooooo. nareszcie moje skille do czegos mi sie przydadza:D
NADCHODZE:D

Xaynel 05-11-2005 08:37

K****

Jak mamy pacc to i tak czekamy w kolejce ! ! ! ! Myślcie troche -.- X(

Luke06 05-11-2005 08:44

@up: jak mamy pacc to wbijamy szybciej od FACC;]

Kaczomir1 05-11-2005 08:54

Mozna na test server jak sie nie ma pacca??

befavaza 05-11-2005 08:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kaczomir1
Mozna na test server jak sie nie ma pacca??

Czytaj poprzednie posty -.-...

Premm 05-11-2005 09:04

Hehe, no to bedize ostra jazda, ale i tak malo zdzialam moim 28 knightem, bo przeciez zabilem pewna osobe i oni tylko czychaja by mnie zabijac:D

Kto by pomyslal ze taki maly lev pobije taaak duzego:D

Bede sie musial pilnowac bo jak mnie dojada gildie Federation, Malkavians i Uncommon Valor (poslpolicie nazywana poprostu UV).

Hail D2 LoD & Tibia :)

Sirriel 05-11-2005 09:07

;d

Jeżeli mam zbanowaną postać to będe mogł się na nią wbić na test serwie?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:32.