![]() |
a ja mam inny pomysł jak inni będą się wbijać na test serwer to expowiska będą wolne i będe mógł w spokoju poexpic =p
|
up@@
lol ? -.- Buhahaha ale bedzie sieka musze ekipe zebrac xD |
O.o
Trza będzie zobaczyć :]
Ja dale utwierdzam się w przekonaniu, że CIP-y coś kombinują :crusader: |
Cytuj:
|
Uhuhu Może jednak dobże że nie sprzedałem mojego knighta? 8o
@up no faktycznie trza ekipe zebrać :D |
chyba się dolacze:D :D :D a kiedy dokladnie bedzie?
|
Cytuj:
a Ty nie czytales nigdy ze zrozumieniem ? :o On napisal,ze jak wszyscy wejda na TS to On bedzie mial wolne expowsika w rl Tibi |
Ehh...
Po preczytaniu odpowiedzi innych strasznie mnie dziwi wasza postawa.. Co wam zawinili tak wielcy ludzie jak Bubble, Cachero, Seromontis, Setzer Gambler, Wurzel lub Eternal Oblivion ?? i tak nie dacie im rady ... polecicie w 10 x 50 lvl na cachero a on wam pusci ue.. lezycie. i po co wam to? Rozumiem ludzi z serverów non-pvp.. niech sobie pozabijają ale po co odrazu Bubble etc. ? i tak nie dacie rady.. chyba że wam się chce przeznaczyć cały czas test serva na szukanie ich... macie z tego jakąś satysfakcje że zabiliście Bubble w 120 osub ? zabijcie ją honorowo 1 vs 1 to pogadamy
|
Jak bedzie mozna sie zalogowac na taki TS trzeba wlaczyc option\network\test server ?
|
Poprostu super ! Oby zabawa była taka jak na 2 ostatnich.
|
****aaa! ;P
Buuuuuu ja zwolam kumpli i pujde bloczyc demony moim 50 knighte,m zobaczymy czy dam rade bloknac :D roz***iewsyztskichh!! roz****ie ludzi;D ale ***anina bedzie o ja*******e **** a****a kuwra ja juz to widzie ale roz****ziel bedzie ja*******eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 8o juz to ****a widze jajajajajajaj ale bede wymiatac!!!! znowu bede miec magic long sworda i thunder hammera ;( :cup: :cup: :cup: :cup: ja*******e jejejjejeej ale zemnie z*** ;D ja*******e ****a ****a ****a alebede wymiatac ja*******e!!
|
Cytuj:
|
Nareszcie test :)
Zaraz jak tylko wejde na niego biore tyle sd i uh ile udzwigne i lece na ank zwiedzać tomby za teleportami a jak starczy czasu to pozwiedzam najgłębsze zakątki Edron (zobacze ile wytrzymam solo z demonem :)) (oby tylko lagów niebyło jak na ostatnich testach) |
nooooooo. nareszcie moje skille do czegos mi sie przydadza:D
NADCHODZE:D |
K****
Jak mamy pacc to i tak czekamy w kolejce ! ! ! ! Myślcie troche -.- X(
|
@up: jak mamy pacc to wbijamy szybciej od FACC;]
|
Mozna na test server jak sie nie ma pacca??
|
Cytuj:
|
Hehe, no to bedize ostra jazda, ale i tak malo zdzialam moim 28 knightem, bo przeciez zabilem pewna osobe i oni tylko czychaja by mnie zabijac:D
Kto by pomyslal ze taki maly lev pobije taaak duzego:D Bede sie musial pilnowac bo jak mnie dojada gildie Federation, Malkavians i Uncommon Valor (poslpolicie nazywana poprostu UV). Hail D2 LoD & Tibia :) |
;d
Jeżeli mam zbanowaną postać to będe mogł się na nią wbić na test serwie?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:32. |