![]() |
Wymiatasz piekne zrobione grafiki fabula wszystko sie trzyma kupy :> cud miod
|
Hmm... Co do grafiki to nie mam ci nic do zarzucenia, wiem, że ty to potrafisz, a tego tematu nie trzeba już rozwijać. A jeśli chodzi o tematykę to... hmm... no cóż... ja tam nie nawidzę takiej kosmicznej taplaniny w krwi... mnie tam przyszłość nie rajcuje... Jakakolwiek będzie i jakkolwiek ją sobie wyobrażamy.
|
Tiaaa zniknelem... mam nadzieje ze nie znajda mnie w kawałkach :P. ta czesc narazie best! next plx!
|
:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O
Na jakim programie ty to robisz ??? O.o |
Up:
Top Secret Cytuj:
Ty ! Nie zdradzaj ;P . Zobacze, zastanawiam się nad twym losem jak narazie, (raczej pesymistyczna przyszłość widoczna jest). Kolejna część? Długo ;P (kilka dni ... ). |
Tiaaa strzelec ktory wcale nie strzelal eeeeextra (nie no ja tam rzeznicki komandos i bede w bazie szybciej niz wy <joke>)
PS: ty tak na serio to mowisz?? :P @down juz lepiej :P |
up:
Tia... no ale dam Ci szanse zabłyśnięcia... jako Hero, zobaczysz ;P . |
Cytuj:
<Darth Ryba>-Nieeeeeee!!!! ~Bumbumbum!!!~ <Avager, Baradax albo ktoś inny> O nie! Poświęcił życie żeby nas ratować :( Oki, a co do fake'a to boski, ale troche za dużo gadają... Zaczynasz akcje... Ale więcej akcji!!! MORE! MORE! MORE! |
Mam właśnie okienko w zajęciach na uczelni, więc dorwałem się do ichnego kompa. Stary, RZĄDZISZ!! Ten fake jest boski! Kurcze, od przybytku pochwał głowa nie boli, ale dawaj dalej! Nadal nie ocenie, bo jako taka powinna obejmować całość dzieła, a nie jego fragment. Trzymaj się i nie trać formy :)
|
Cytuj:
Co do samego fake, nareszcie się akcja zaczyna, fajnie jest, fajnie. Tym razem prawie nie mam się do czego doczepić po za tym, że raz napisałeś "yells" z dużej litery (na 7 zdjęciu.) Aha, nie obrazisz się jak wstawię kawałek screenu 12 do podpisu? :P |
Nie no III część the best narazie ;) Ciekawy ten program jest którym sie obslugujesz xD. Fajowe efekty i wogule. Nice 10/10
|
zarombiste :P jakie oni maja bronie bo na te prymitywne "pajonczki" najlepsze morita m4 czy jakos tak :P i shotgun na bliskich odleglosciach
|
Cytuj:
niee, nie obraże się ;P Wiem że źle napisałem..ale było już po fakcie (tekst był dawno już wstawiony... a nie chciało mi się przepisywać ;P ). |
4 ever the best ots<5 slow> :)
EDIT: @Aval dokoncz czesc Noob Killera bo to drugi swietny fake;O |
Avager... Jestes The best fejkowiec, [Joke mode on] oczywiscie po mnie [Joke mode off].
Tylko znowu trzeba bedzie czekac na nastepna czesc ;P |
Spoko !
Spoko.
Rób dalej ! |
To jak Avager? Nie chodzisz teraz do szkoły?
|
krótko i na temat:
Chodze |
Słodziutkie ;)
|
Tak beznadziejnego fejka to ja nigdy niewidziałem... Oczywiście to jest żart :)
A to prawda: Ten fake jest najlepszy na forum:P Inne niemają szans :) szkoda że nie występuje w nim...:( PS. Ta ostatnia część, bardzo przypomina mi Alien versus Predator... Ale nieważne:) More plax... :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:33. |