Adolphus Elbragol |
19-11-2005 21:28 |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez patrikozzz
Ech, Wasza kłótnia (rank i jini) nie ma sensu, Drazharm gra for fun, a Tibia bez walk nie ma dla niego sensu. Hawek z ekipą został pokonany, Draz uznał, że teraz pozostaje mu exp, exp, exp, więc rozpętał nową wojnę. Ezekiel także chyba lubił wojny, ale nie miał takiego PvP jak Draz a jego przyjaciele mieli troszkę za niskie lvle. Przykład? Wojna Pain vs DB. Pain miało 50 lvle~, a DB miało 52 lv ezekiela, coś koło tego malavona. Poza tym było kilka najtów 40 lvle. I to wszystko ;(
|
Patri, myslalem, ze juz to omowilismy. Ale widocznie nie dotarlo, a wiec prostuje Twoje wiadomosci jeszcze raz. Wojna DB z Pain zostala przerwana przez Lynx'a Cyrusa, ktory pomimo, ze Ezekiel (tak, ten Ezekiel, ten wodz, ten mentor, za ktorego pojdziemy w ogien. Ale przedekurnawszystkim przyjaciel, ktory to samo zrobi dla nas. Chcecie dowodow? Wojna z Pain, potem z Fusion) byl czlonkiem Triad, uznal, ze mamy - cytujac go - prze***ane od wyzej wymienionej gildii. W ten sposob, nie widzac innej mozliwosci przystalismy do Bringers i zakonczylismy gre na Iridii.
Przynajmniej wiekszosc z nas.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jin~
Nie chodzilo mi o wasza przyjaźń z Ezekielem tylko mówisz ze Draz zabija swoich przyjaciół. W twoja przyjaźń z Ezekielem nie wątpie. Ja krytykuje Ezekiela nie znając go a ty krytykujesz Draza również go nie znając.
|
Przykro mi, ale to tylko swiadczy, ze w poscie Errutha bylo jakies ziarnko prawdy.
Cytuj:
Pisząc że temat lepiej skończyc chodziło mi ze ty mi nigdy nie przemówisz dorzsądku tak samo jak ja tobie i możemy tak polemizować bardzo długo i nie ma to większego sensu....
|
Mimo to wyzywanie od psow ma sie nijak do w miare konstruktywnej (z podkresleniem na "w miare") krytyki Rankora.
|