![]() |
Fajny poradnik:]
|
troche błędów
ze 30% się nie zgadza mnie tarantul niestety na gorze więcej wild worriorów, banditów i smuglerów za to na dole mniej na numerze 19 -1 jest dużo więcej potworów ale tak to to jak zaczałem tam expić to był to dla mnie nalepszy na ¶wiecie poradnik ale i teraz uważam że jest 1 z lepszych..:);)
|
hmm
moze to glupie ale czy na dark cathedral mozna lurowac na poziom -1 cos z poziomu -2 ?? jesli sie da lurowac to nie bede tak expil.:(
z gory pozdro. (nie czepiajcie sie ortografii):D |
No niewiem
Mam 16lvl i mam Devil Helmet,Guardian Shield,Knight Armor,Plate Legs,i 2 Ruszczke dla Druida i czy pokonam Dark Monka bo niejestem pewien czy isc :confused: pomuscie mi...
|
Nie pokonasz Dark monka. Zazwyczaj ma obstawe w postaci Assasinow, co definitywnie zmniejsza twoje szanse na przezycie do 0.
|
chce isc na -2 poziom 40 pallem skile 70+, poradze sobie ale czy bedzie waste i jak z tymi ghostami mam zabrac hmm?
|
gdzie wklaic mapy do tibi
gdzie wklaic mapy do tibi??
|
Nice poradnik chociaż, że ani razu nie byłem na DC :D Wole GO (GHOSTLAND) i zamek koło A'b :baby: A nie mam zamiaru się pchać pod respawn gs'ów bo bym na 3-4 hity poszedł ;)
|
Fajny poradnik ale ja i tak chodze inn± drog± ...
przez huntery z stelth ringiem ... i nigdy nie spotykam gs'a kolo DC Ale fajny poradnik naprawde ;) |
Cytuj:
www.ortografia.pl |
jak mam zejsc na poziom-1 ??
|
po schodach kurwa. rotfl
|
-2 poziom
ja poziom -2 z assasinami czyszcze sam ale bez ghost. Ja daje rade palkiem 33 lv i 79/65 (skillowalem). Oplaca sie brac manaski i vite czasem trzeba uzyc jak czyscisz calosc. Ale za to capa nawet na kase brak bo tyle tego.
|
bardzo fajny poradnik, przydatna jest ta mapa respa i wskazanie respu vampire
8/10 |
Całkiem fajny poradnik
|
Sorka, ze odswiezam, ale nie bede robil new tematu. Mianowicie: Jak bede szedl wzdluz rzeki caly czas, to na 100% nie natrafie na gs'a?
Z gory thx ;] |
-.- ja tam na 31 lvlu czyscilem bez problemu... Ale breht z was niezly z ta ortografia xD A i tego GSa zawsze mozna spotkac , bo zawsze sie trafiaja nooby ktore luruja ;/ nom ale coz , ja jeszcze go nie spotkalem B)
|
dobrze ze napisales... taki temat bo bym nie wiiedzial co tam jest:P i bym sie wjebal w najwiekszy resp potworkow:p:p:]B)
|
Bardzo fajny poradnik. Gratulacje;]
|
Cytuj:
Mógłby kto¶ zrobić nowy poradnik, bo ten jest trochę przedawniony ;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:40. |