Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Game Over WMV [Aldora] (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=55639)

Telisin 03-01-2006 19:22

Takiego filmiku juz dawno nie widzialem :)
Nie gram juz na Aldorze bo P.A ale dobrze Leisonowi heh

Lubaczow & Batory Team rulez!!

Rutass 03-01-2006 21:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Telisin
Takiego filmiku juz dawno nie widzialem :)
Nie gram juz na Aldorze bo P.A ale dobrze Leisonowi heh

Lubaczow & Batory Team rulez!!

Ale grasz na Valori i nie mow ze tam nei ma PA xDD
Co prawda mniejsze bo Delu Sergia ale zawsze jest .....

GL

Mazio_own3d 04-01-2006 21:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rutass
Ale grasz na Valori i nie mow ze tam nei ma PA xDD
Co prawda mniejsze bo Delu Sergia ale zawsze jest .....

GL

prawie na kazdym servie jest PA w zaleznosci od stopnia ... no oprocz nowych servow gdize liczy sie tylko nabijanie lvl ;p ale to po pewnym czasie sie i tak zmienia

Ziomaleq 05-01-2006 14:42

ReSpeCt !

Powiem tak co do filmu jest naprawde potęźnie fajnie zrobiony .. muzyka i te ujęcia klimat naprawde super naprawde jesteście wielcy ... niewaźne co się stało źe mcie "mieliście" hanta to i tak was podziwiam i jesteście moimi wzorcami nie jako gracze ale jako przyjaciele .. z kąd to mogłem wiedzieć .. grałem kiedyś na aldorce byłem ziom z rl Khamalda ... wkaźdym bąć razie naprawde wielkie pozDro dla "DONA I MAZIA"

Ziomaleq 05-01-2006 16:00

:)

oglądam juź ten film 47 raz ;p

Rutass 05-01-2006 17:00

Roftl :P :evul:

Arturos 05-01-2006 17:10

Pieknie zrobione! Muzyka i zdjecia wszystko zgrane kompozyjnie. Rox!!

Master Mind 05-01-2006 17:11

Szkoda was... :( Film doskonały

Ziomaleq 05-01-2006 20:47

liczą się tylko przyjaciele

Właśnie popieram shu .. liczą się tylko przyjaciele ... aha no i chciałem napisać ***** MAsakrowca i KIRENOXA I TYCH Wszystkich je***** nabów ! ble źygam jak patrze na nakiego kozaka .. co to on potrafi jaki on fajny ... bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Ostry321 06-01-2006 17:47

Retried

I tak to jusz jest jak sie gra z takimi noobami z Olecka na 1 servie ! wogule zal mi takich osub co napisali "żałuje że na tobei fraga nie zrobiłem" jestes wlasnie 1 osobą z 90% polaków co gra w tibie nOOBem -.- szkoda słów Mazio Zdradź na jakim servie grasz ! Też tam zaczne grać !

~~~~~~Retried~~~~~~

Rafayen 06-01-2006 18:46

:))

Normalnie ja juz tez z 20 raz ogladam spoko :)))))))))) !!

Ziomaleq 06-01-2006 21:20

no no no

Właśnie , ja teź chche tam grać gdzie oni . po pierwsze dorzy grasze a po przyjaciele ;] moźe będzie nam się dobrze grało . pozdro od .. niewim czy pamiętacie stare dzieje z ALDORY Khamald .. ;)

Mazio_own3d 06-01-2006 23:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ziomaleq
Właśnie , ja teź chche tam grać gdzie oni . po pierwsze dorzy grasze a po przyjaciele ;] moźe będzie nam się dobrze grało . pozdro od .. niewim czy pamiętacie stare dzieje z ALDORY Khamald .. ;)

hehehe jakbym mogl cie nie pamietac xD te Ue pod dp -.- hehehe

Ziomaleq 07-01-2006 11:18

heheh .. red

ta no wbilem wtedy reda pod deppo xD .. a najleprze to jest to źe stał mój ziomek z rl tam "Sir Hellwarior" a ja go niewidziałem "Exevo gran mas vis ""MiSs Click" :P:P:P:P a potem się pluł źe go zabiłem :P

$kate 07-01-2006 21:26

Jestescie moja inspiracja

Kurde... :/ szkoda ze juz niegracie i ze niebylem waszym kumplem... :( z tego co widzialem na filmiku to byliscie dobra zgrana paczka :D Tylko pozazdroscic.... zaluje ze gram na non-pvp... tam nie ma takich przezyc jakie wy mieliscie... to byl moj pierwszy i najlpeszy film wmv jaki dotad oglodalem...az sie normalnie wzruszylem oglodajac... ;( wiem jakie mozna miec nieraz wspanialem wspomnienia zwiazane z Tibia... :) chociaz pochlania ona mnostwa czasu...

P.S. Mi sie ten filmik strasznie zacina... :/ za malo fps... niewiem czaemu i niemoge go dobrze obejrzec co bym zrobil z checia :D jak zrobic zeby dobrze sie odtwarzal plx Mazio powiedz:) zalezy mi na tym ;)

POZDRO DLA WAS :* SAM CHCIALBYM MIEC TAKICH PRZYJACIOL I TAKIE PRZEZYCIA

Mazio_own3d 08-01-2006 21:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez $kate
Kurde... :/ szkoda ze juz niegracie i ze niebylem waszym kumplem... :( z tego co widzialem na filmiku to byliscie dobra zgrana paczka :D Tylko pozazdroscic.... zaluje ze gram na non-pvp... tam nie ma takich przezyc jakie wy mieliscie... to byl moj pierwszy i najlpeszy film wmv jaki dotad oglodalem...az sie normalnie wzruszylem oglodajac... ;( wiem jakie mozna miec nieraz wspanialem wspomnienia zwiazane z Tibia... :) chociaz pochlania ona mnostwa czasu...

P.S. Mi sie ten filmik strasznie zacina... :/ za malo fps... niewiem czaemu i niemoge go dobrze obejrzec co bym zrobil z checia :D jak zrobic zeby dobrze sie odtwarzal plx Mazio powiedz:) zalezy mi na tym ;)

POZDRO DLA WAS :* SAM CHCIALBYM MIEC TAKICH PRZYJACIOL I TAKIE PRZEZYCIA

szczerze mowiac to nie wiem dlaczego ;/ z checia bym ci pomogl ale nie wiem jak rozwiazac ten problem ... moze ktos na forum wyjasni :)

$kate 08-01-2006 22:31

Cytuj:

szczerze mowiac to nie wiem dlaczego ;/ z checia bym ci pomogl ale nie wiem jak rozwiazac ten problem ... moze ktos na forum wyjasni
bardzo bym chcial :) ja mysle ze przez zle sterowniki... niewiem :) mowiles cos Mazio o next filmiku... Zrob z checia obejze... :) a kiedy Ty sie zroookowales ??:( z 76 na 7?? ehh...:( a Don ktory mial lvl?? a Infuat i Dangerous Heart?? :)

ćPUNEK 09-01-2006 15:21

Film naprawde fajny wielkie gratz szkoda, żę wszystko czasem musi się skończyć

Adamus of darkness 09-01-2006 18:19

Nawet jestem na tym filmie :D
Moze mnie nie pamietasz ale bylismy kiedys na OF Quescie chyba.
Btw. jestem ten w niebiesko-bialym outficie na banshee :)

szpak90 09-01-2006 19:13

fiml wy***any szkoda tylko ze taki krotki

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:45.