![]() |
Zycze milego banowania :D
|
Ale zobaczcie,wedlug mnie jakby często zaglądał na tibie jako gm,do tego banował idiotyczne nicki i pomagał ludzią...może by więcej polaków było gm-ami bo by dostrzegli cipowie ,że tyle idiotów jest :]
|
Cytuj:
|
Yeah! Jest komuś reportować te dziwne nicki, jak np. Pan Herbatka!
|
Brawo !!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratuluje mu , jest to nasz 1 GM ale szczerze mówiąc byłem pewien że pierwszym Polskim gmem będzie Matkus ;)
|
Gratulacje :)
GZ dla niego ze zostal wybrany z ośród tylu osób którzy chcieli być na jego miejscu musi byc z tego powodu bardzo dumny :]
zeby bylo więcej polaków wybieranych :) |
Cytuj:
@topic: Gratz 1 polak gm, no co sie tu dzieje ;] |
;)
Miłego banowania, naprawde GRATZ. Jestem dumna !! ;P
MY POLACY !! |
Cytuj:
|
Cytuj:
mam nadzieje ze zagladniesz na valorie tez chociaz mamy swojego GMa ale ty tez mozesz cos porobic np zbanowac glupie nicki typu Mateomens:P:P(jk:P) zycze milej zabawy i wogole (ja tez chce GMa:P) Your Mate~ |
Gm
A myślałęm że to ja będe pierwszy :) .Ale gratuluje i życzę miłego Gmowania i banowania.I czy to cięzkaz praca?A Xadam i ile dzienie przy Tibi siedzisz?
|
Chciałabym skomentować tytuł artykułu, który jest lekkim przekłamaniem - jest już przynajmniej jeden polski GM (pojawia się na Danubii).
Niemniej jednak - gratuluję. |
Cytuj:
topic: Gz. |
Cytuj:
A tak wogole to Xadam potwierdzil moje stwierdzenia ze dostaje idiotyczne msg od polkich idiotow -.- |
pierwszy polak GM... niewatpliwie ale nie pierwszy GM mowiacy po polsku
http://www.tibia.com/community/?subt...e=Gm+Agnieszka |
Cytuj:
|
XADAM!
Ja to wiedziałem, wiedziałem! Od kiedy Thuddie Lucky został GMem, ciągle miałem nadzieję że wybiorą też Xadama. I doczekałem się : D Pierwszy polski GM, pierwszy gm, którego znałem od jego pierwszego zalogowania na Tibii... Doszedł do tego, o czym większość polskich graczy może tylko marzyć... Gratuluję mu z całego serca i mam nadzieję, że czasem znajdzie czas by porozmawiać ze starymi znajomymi z Lunary! |
14:18 GM Xadam Azura: 14:18 Account of player Wiechu Leimhc banished for 30 days.
14:20 GM Xadam Azura: 14:20 Account of player Dragon-Digimax banished for 7 days. Xadam, gratz ale chyba znudzi cie sie za tydzien ;) |
Gratuluję i współczuję jednocześnie..
|
Cytuj:
Nie bylo wczesniej innego polskiego GMa. Xadam jest pierwszy. Wiem co mowie ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:46. |