![]() |
Cytuj:
|
skończy sie mana no to uciekasz w jakieś bezpieczne miejsce i czekasz aż Ci sie ona zregeneruje, albo bierzesz mf o,o
AVE! |
Dokladnie Mf bo jak by im sie mana tak regenerowala to po jaka cholere wtedy runki Sorcowi????? zobaczcie ile capa zaoszczedzi!!!!!!
|
Cytuj:
|
Powiedzcie jakie sa ceny na tescie... zeby sie przygotowac na szok i zapasy probic :) mf i lf podrożeją czy jak tam z cenami ogólnie ? co podrożeje "bardzo dużo" ? Bo jak teraz moge kupić mf za 100gp a po upate będzie za "200gp" to ja wole teraz kupić w pip manasów i sobie nim depo zawalić niż być na "-"
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie wkurzajcie sie tez czekam z niecierpliwoscia na nowe swiaty , widac chlopak ma slabasza cierpliwosc odemnie i pyta :D
|
bym gral na to co gral ale hack i lipa na nim grac same noby nikt nie chce p seta dac
|
Pytania??
Ej co sie zmienilo dla knighta i czy jakies nowe outfitki sa bo ja bym chcial jakis fajny strojik nowy
|
Bez przesady... nikt tego nie wie i pyta.. no ku... zaraz pewnie zrobi ktos posta i spyta czy ktos wie kiedy jest update (choc bylo to juz pisane).... pytania powtarzaja sie na okraglo.. poprostu "wiekszosc" osob tutaj jest UPOSLEDZONA?
|
Ja marze tylko o tym żeby mi lagi przeszły...
|
Mam postać knighta chciałbym się dowiedzieć czy knightowi bedzie rosła mana tak samo szybko jak innym ? i czy może jest jakiś nowy itemek dla knighta?
z góry thx |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zmniejszyli by czas regeneracji soul pointow..a nie jakies rozdzki.. no bez przesady
|
wivivol palka nie kozakuj zagraj se na mytherze za taki lv bys sedlugo nie pogral br huntuja kazdego
|
Cytuj:
u mnie tez br huntuja wiekszosc osob ale jak NARAZIE to ja nie jestem huntowany. |
Mogli byście zamieścić zdjecia z wyspy "SENJA" Ponieważ aktualnie znajduje sie tam muj domek ciekaw jestem jak by wyglądały te domki i ogulnie wyglad wyspy ?? :confused: albo opowiedzcie jak wyglada
|
PROSZE WSZYSTKO O NOWYM UPTADE :]
JEŚLI TO SPOIL TO WYWALCIE LINK :) Ps. Sam wywaliłem link nie chce mieć kłopotów ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:25. |