Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Wewnętrzny test serwer (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=57407)

ugly man 666 01-12-2005 22:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alora
Update-SUX! Grafa z Pokemonów!!! A co do runek to ich troche porąbałona punkcie wymagań lvlowych!!! Rozumiem podnieść wymagany lvl ale że aż tak?!
Co z tego że mana 4x szybciej rośnie i że będę miał różdzkę dla mnie i tak eloeij sie expilo z runami. Sytuacja bije DSy koniec many przestaje atakwoać z różdżki nie mam runek co na to CipSoft? Mana rośnie 4x szybciej nie martw sie przed zgonem troche jej odrośnie :P Pozatym teraz nie opłaca się grać low lvl druid/palek ponieważ wyobrażam sobie ilu bedzie PK z Różdżką i life ringami i manasami.

a jakby Ci sie runy skonczyly na DSach to co? Nie rozumiesz? Jak masz food to mana rosnie szybciej niz ubywa Ci mana na rozdzke! Wiec teraz rozdzka dla sorka/druta bedzie jak luk dla palka.. a runy beda ekskluzywne :)

wivivol 01-12-2005 22:56

skończy sie mana no to uciekasz w jakieś bezpieczne miejsce i czekasz aż Ci sie ona zregeneruje, albo bierzesz mf o,o
AVE!

Gerdmord 01-12-2005 22:57

Dokladnie Mf bo jak by im sie mana tak regenerowala to po jaka cholere wtedy runki Sorcowi????? zobaczcie ile capa zaoszczedzi!!!!!!

ugly man 666 01-12-2005 22:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zoltan Chivay
@Ugly man 666

Moglbys zdradzic jakie hity zadawales (lub ktos inny) przykladową rożdzką, podając lvl i mlvl ?

Niestety pally here :/ sorry

pawel1992 01-12-2005 23:01

Powiedzcie jakie sa ceny na tescie... zeby sie przygotowac na szok i zapasy probic :) mf i lf podrożeją czy jak tam z cenami ogólnie ? co podrożeje "bardzo dużo" ? Bo jak teraz moge kupić mf za 100gp a po upate będzie za "200gp" to ja wole teraz kupić w pip manasów i sobie nim depo zawalić niż być na "-"

Bender. 01-12-2005 23:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hmm
ktos wie kiedy nowy server wyjdzie?

To jest raczej tajemnica więc nikt nie wie :s

wivivol 01-12-2005 23:12

Cytuj:

ktos wie kiedy nowy server wyjdzie?

Ku... Ty jestes jakis uposledzony? kto to moze wiedziec? nikt tego nie wie... sam cipsoft ZAPEWNE jeszcze nie wie, a Ty pytasz na forum.

Makaroneczek 01-12-2005 23:28

Nie wkurzajcie sie tez czekam z niecierpliwoscia na nowe swiaty , widac chlopak ma slabasza cierpliwosc odemnie i pyta :D

hmm 01-12-2005 23:30

bym gral na to co gral ale hack i lipa na nim grac same noby nikt nie chce p seta dac

Cyc 01-12-2005 23:31

Pytania??

Ej co sie zmienilo dla knighta i czy jakies nowe outfitki sa bo ja bym chcial jakis fajny strojik nowy

wivivol 01-12-2005 23:32

Bez przesady... nikt tego nie wie i pyta.. no ku... zaraz pewnie zrobi ktos posta i spyta czy ktos wie kiedy jest update (choc bylo to juz pisane).... pytania powtarzaja sie na okraglo.. poprostu "wiekszosc" osob tutaj jest UPOSLEDZONA?

Bender. 01-12-2005 23:33

Ja marze tylko o tym żeby mi lagi przeszły...

Single-day 01-12-2005 23:33

Mam postać knighta chciałbym się dowiedzieć czy knightowi bedzie rosła mana tak samo szybko jak innym ? i czy może jest jakiś nowy itemek dla knighta?

z góry thx

wivivol 01-12-2005 23:34

Cytuj:

bym gral na to co gral ale hack i lipa na nim grac same noby nikt nie chce p seta dac

Hack bo cheatow uzywales? po co? same nooby ze nie chca p seta dac? To chyba Ty nim jestes ze wogole prosisz o cos.

Makaroneczek 01-12-2005 23:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Single-day
Mam postać knighta chciałbym się dowiedzieć czy knightowi bedzie rosła mana tak samo szybko jak innym ? i czy może jest jakiś nowy itemek dla knighta?

z góry thx

Poczytaj od pocztq i sie dowiesz o co chodzi w update -.-

DeeJeyek 01-12-2005 23:35

Zmniejszyli by czas regeneracji soul pointow..a nie jakies rozdzki.. no bez przesady

hmm 01-12-2005 23:40

wivivol palka nie kozakuj zagraj se na mytherze za taki lv bys sedlugo nie pogral br huntuja kazdego

wivivol 01-12-2005 23:44

Cytuj:

wivivol palka nie kozakuj zagraj se na mytherze za taki lv bys sedlugo nie pogral br huntuja kazdego

naucz sie pisac jak ze mna rozmawiasz (nie "KOZAKUJ"? 8o )
u mnie tez br huntuja wiekszosc osob ale jak NARAZIE to ja nie jestem huntowany.

Single-day 01-12-2005 23:52

Mogli byście zamieścić zdjecia z wyspy "SENJA" Ponieważ aktualnie znajduje sie tam muj domek ciekaw jestem jak by wyglądały te domki i ogulnie wyglad wyspy ?? :confused: albo opowiedzcie jak wyglada

Elrond The Dark 02-12-2005 00:10

PROSZE WSZYSTKO O NOWYM UPTADE :]

JEŚLI TO SPOIL TO WYWALCIE LINK :)

Ps. Sam wywaliłem link nie chce mieć kłopotów ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:25.