![]() |
Hhaha jak byś nie wiedział Historię (pewnie nie raz napisałeś Chistorię - lol), miałem 5 z histy, a przedewszystkim z I i z II wojny Światowej. Bismarc był pancernikiem hurra!, no popatrz... a ja myślałem, że okrętem ;), nie pamiętałem dokładnie Bismarca, więc zajrzałem na PEWNĄ stronę "pseudohistoryczną"... dalej już chyba wiecie...
Co do faka... wiem, zazdrocisz mi talentu wiem wiem ;), no cóż... mogę tylko powiedzieć, że PIER..DOLE was w dupkę :* (do tych co im sie w główkach poprzewracało i piszą, że jestem nazistą :))... no coments. |
ss sa za***iste oby tak dalej B)
|
Cytuj:
Cytuj:
Czego mam ci niby zazdrościć??Umiem tworzyć fake.A co do efektów specjalnych to sie narazie ucze na GIMP'ie. |
@UP
Lol... czy ja mówiłem do ciebie?, nie :P. @Topic: Kolejna część niebawem ;) |
Cos mi się z tibia.pl dzieje... srry...
|
@Up: A to srry tak to zabrzmiało jakby to było do mnie.
|
Nie, to było do Markiza ;).
|
No, no fake ladny ;)
Tylko ten Hitler wyglada, jakos tako... zloto? :P Ale coz. Tam gdzie atakuja troche pustkowie jest, mogles dodac wiecej detalow. Ps. Avager, tez uwielbiam ten cytat, gdy gram w Call of Duty 2 czasami specjalnie przegrywam i mam nadzieje ze to on wyskoczy na ekranie ;) |
to smieszne!
Nie mam nic przeciwko tobie ale wez przestan fake jest nawet nawet ale zmien lepiej tematyke bo to wysmiewanie sie jest zachowaniem dla :baby: :sword: lepiej zrob fake z innego okresu jak juz tak bardzo ci zalezy
|
Cytuj:
Gdybys ****a wiedzial to Bismarck to jest pancernik czyli okret, pewnie babie od hosty dales flaszke i 5 dostales bo twój poziom hostori jest ŻALOSNY nie wim czego mam zazdroscic glupoty???? buaahahaaahahahah X( X( |
Życzę ci dziecko, byś został wysłany na front. Zobaczyłbyś co to jest wojna.
Wystarczy pograć w Call Of Duty by ieć napiastkę tego, co dzieje się na wojnie. |
Głupoty? - nie talentu ;). Dobra skończ już bo tak sieskłada że ja miszkam dosc blisko ciebie... nie żebym cie straszył, ale... nie podoba ci się - nie konmentuj.
|
-.-
Omg czytam te komenty i widze ze same weterany i magistry tutej... Pograli w Cod, MOHAA czy innego wolfa, obejrzeli Szeregowca i Pearl Harbor i jush wiedza jak to wygladalo. Jeden madzejszy od drugiego. Nic jeno pouczenia. A ilu z was ksiazke jakas przeczytalo? Ktokolwiek czytal wspomnienia jakiegos zolnierza z frontu? Nawet autor tego kretynskiego tematu ma w avatarze morde jakiegos zolnierzyka ze szpilu... No panowie szlachta z czym do Unii?
Cytuj:
tragedia... wlasnie o tym mowie. W tym waszym wspanialym CoD w jednej z kampanii gra sie zabolami w innej ruskami... No sry ale jesli ktos ma jako takie chociazby pojecie o historii to zrozumialby dlaczego ta gra ze wzgledow historycznych jest denna wiec jak moze pokazywac cos z ktorejkolwiek z bitew? |
fake b. ładny 9/10 obsadzony w normalnym temacie w moim miemaniu, Hitler też był człowiekiem jego nazistowska wizja lepszego świata dla ludzi o nordyckich rysach twarzy przerodziła się w częściową zagładę dla reszty europy nie będącej w sojuszu z Dojczlandem ;d
@ EDIT (UP): nie twierdze żę Hitler był wzorem do naśladownictwa etc. ale to co zapoczątkował go przerosło, pozatym nieQtóre historyczne badania dowodza że był niepoczytalny. |
1. Samo to, że jest o Hitlerze wzbudza we mnie niesmak...
2. Zrobiłeś fake o mordach miliony ludzi wzbudza we mnie niesmak... 3. Za dużo filmów... ta modlitwa przypomina mi scene z "Rayana"... 4. Wykonanie dość dobre (statek słaby, mało tibijski)... |
@Iwanow
Cóż, mówisz całkiem logicznie. Gry nie mogą dać nawet namiastki tego horroru. Filmy już powoli dają radę, ale i tka jedynie w książkach czuć ten bród i odór krzepnącej krwi... Polecam wszystkim "Cienką czerwoną linię" Jamesa Jonesa. Przeczytajcie, a później mówcie, że gry to dają. BTW. Z tematu o fake'u zrobił się jeden wielki offtopic. Powiedzcie mi, czemu ciągle powtarzacie w kółko jedno i to samo? (OMG. ale muł, jak morzesz [błąd zamierzony], hitler kaput, itd.) Myślę, że do autora dotarło to za pierwszym razem... Wieci co jest w tym wszystkim najgorsze? Nawet nie chce się wam zmienić/zmodyfikować argumentów =.= . Przez to dyskusja zamienia się w echo. @Rohen Rób dalej, nie przejmuj się nimi (acz konstruktywna krytykę trzeba przyjąć i rozważyć). |
Cytuj:
Nie potrafisz przyjmowac krytyki??????? TALENT, ty wiesz chociaz co to znaczy????? |
Fake piękny! I jeszcze do tego jaki pomysł! Mnie sie bardzo podoba :) .
Nie będe oceniał. :) Jeszcze raz GRATZ! |
Cytuj:
|
Załosne 13 latek robi Fejka o IIWŚ?VIklasa podstawówki czy I gim?~10 stron w podręczniku poświecone IIWŚ..Hm moze twój następny Fejk będzie nosil temat "Obozy Zagłady?"..jakoś przekaz tibijksi nie trafia do mnie ;/..poczytaj moze kilka ksiązek a zrozumiesz obraz wojny..
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:25. |